Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai fetelor, a fost careva afara, mi se pare mie sau bate vantul si e nitel cam racorica? Ca nu stiu ce sa fac.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mai fetelor, a fost careva afara, mi se pare mie sau bate vantul si e nitel cam racorica? Ca nu stiu ce sa fac.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

am iesit eu dimineata la cumparaturi si erau 14 grade si batea un pic vantul. racorica dar nu grav. poate mi-ers rig si pentru ca eram in pantaloni scurti

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Olaaa! Noi facem un nanic mic inainte de masa. Va multumesc pentru aprecieri. Stiu ca din poze va dati seama mai greu de diferentele dintre ei,dar LIVE sunt mai vizibile. Nu-i asa, Moni?
Iulia,am vazut-o pe Luta,mumoasa foc. Dar are falcute,ziceai ca e slabuta? sau am inteles eu prost? Mie mi se pare ca e bine.
De Sophie Amelie ce sa zic...M-a terminat bluza ei cu trandafiri. Frumoasa fata, frumoasa mama, frumoasa familie si ce casa se vede in fundal...mamicaaa...mi-a iesit limba de 2 coti
Andrusha,am vorbit cu doctorita si mi-a zis ca poate stranutul/tusea sunt pe fond alergic si sa la dau Aerius, 5-10 picaturi pe zi.Incercam si asa?
anamaria,imi pare rau de bunica. Sa se odihneasca in pace!
techiloasoooo iar bagi mami bairam?cand nu pot io sa vin?Da'de data asta nu mai nasc,promit!! De astea va mai amintiti?
danuta, bine ai revenit!
S-a trezit Mateo.De aseara,sta tot in patru labe,nu inainteaza,doar se zmuceste un pic.Aseara era sa muste din caditaRevinmai incolo,sa va bombardez cu niste intrebari. Pup u!

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Selen,Ioana,Crystina multumim frumos!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Iuliapapusa tare frumoasa printesa ta si are la energieee!

Cristina nici eu nu vad pozele tale de pe picasa

multumim fetelor de aprecieri, avem toate niste dovlecei speciali

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Am iesit noi.
Nu este frig deloc si nici vantul nu bate rau (cel putin la noi,in sectorul 3).

Poze noi

Mergi la inceput

Cristina si eu intru la categoria ,,nici eu nu vad pozele"!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ne-am intors din plimbari..ca s-a facut frig tare dintr-o data...offfffff...ce vreme de kko...

Monica ce dor imi era de tine...nu-ti spun. pe voi doi..niste dragalasi si multumesc pt sfat legat de cartof dulce, acum am pus la fiert...

Alex bune intrebarile referitoare la lp..cat si de cate ori pe zi????... eu azi mi-am notat cat a papat si ce..la ce ora..daca nu va suparati, diseara o sa scriu aici sa va dati si voi cu parerea..
Din pacate Flavius a luat biberonul, dar nu bea asa mult...de la 60 pana la maxim 120 ml de lapte... pana la ora asta a papat 300 ml lapte si fructul...nu e bine..asa-i?????

Iuliapapusa de-ar sta mama la mine mai mult ce bine ar fi....dar sta doar saptamana asta..asa ca profit si imediat ies la o cafea cu prietena mea...

Cristina_anaam mers la juni...superb, ca de fiecare data..dar anul asta nu am stat asa mult ca alte dati...din cauze cunoscute..normal..

Anamaria condoleante pentru buni!

Suede foerte frumoase verghetele, sa le purtati o viata intrega sanatosi alaturi de cei dragi!

Selen80 eu am vazut pozele, ai o minune de copil

...si acum..plec la o cafea...revin pe seara sa va spun cat a mancat Flavius..e ok asa??????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cred ca acum se vad pozele mele.
Am venit si eu de afara. A fost frumos tare si cald pana la un moment dat cand s-a innorat si am plecat.
Selene, am vazut pozele tale noi, o frumoasa Ebru, ce sa zic ca nu mai am cuvinte, cred ca e cam Miss Dovlecica, asa, pe locul 1 la frumusete, dupa parerea mea! Si am vazut si balansoarul!!!! Cred ca din ala o sa imi iau si eu si il pun pe balcon. Aaa, si vroiam sa iti zic, ca stiu ca tu aveai fotoliu din ala de la Ikea, ca au aparut fotolii identice ca alea, doar ca de copilasi. Sunt dementiale, asa, in miniatura, a stat Emma mea ca o printesa pe el, in magazin.
Meli, ce pacat ca a picat planul cu cabana! Poate totusi macar o noapte sa plecati doar voi doi, sa va mai relaxati ca porumbeii!
Sa stii ca Andrei al meu nu sta deloc la tuns. L-am dus la frizer si nici nu a vrut sa auda de stat pe scaun. Asa ca a incercat sotul sa-l tunda, dar l-a ciuntit tare de tot. A vrut sa stea doar vreo cateva minute, si pe urma nu a mai vrut. Si a ramas asa, tuns super aiurea. Sper sa nu radeti de el!
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, mi-e o foame de mor, ma duc sa pap o salata si pe urma plec dupa Andrei la cresa.
De-abia astept petrecerea la gratar de la Techiluta!!!! Ce m-as baga si eu la un vinulet de la Hepilica si o tuiculita, dar sa vad cum fac cu alaptatul.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Va multumesc mult de aprecieri.Si sa stiti ca acol era asa lenoasa de obicei baga turbo dar era captata si de web de emotii etc etc.
Alex, Camy cu laptele eu fac asa ii prepar cam 200 dar nu-mi mananca mereu atat se intampla sa pape 150 170 sau si 250.Depinde de ea.Cate mese?Pai depinde de cate mese are de diversificare daca are 2 mese ( fructe si legume) ar mai trebui sa pape inca 3 mese de lapte.La noi se mai intampla sa fie si 4 mese totale. 2 diversificare ( de azi bag 3) si 3 de lapte cand papa 5 mese e diversificare si 2 de lapte cand are 4 mese.Hai ca te-am bagat in ceata.Scuze ingora.Am vrut si eu sa fiu utila.Sper ca s-a ales ceva
Si noi am fost afara am venit acum 20 de minute era racoare dar am imbracat-o mai gros.
Mimika imi slabise foarte mult 600 de grame dar acum e bine a luat ceva in greutate de atunci cam 250 grame dar si papa bine
Camy profita de concediu.Nu cumva esti de fel de la mine C de Ag?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput