Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 18
iuliapapusa spune:
Da faptul ca e cheluta rau se observa?Of si eu vroiam sa-i fac codite.Nici de gel n-are par.Gurita se mai amuza de ea zicandu-i AEROPORT DE MUSTE.I-am zis ca daca-l mai aud zicandu-i asa il rup in bataie.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
Luto Mada o bag diseara pe luta la niste genoflexiuni flotari abdomene dastea ca sa fie in forma maine si sa se dantuiasca?Ce faceti?Totul bine?
poze luta
iuliapapusa spune:
Dana15, Raluka16 ce mai faceti?Totul bine?
poze luta
selen80 spune:
Camy multzu! sa-ti fie de bine cafeaua si vizita mamei!
Cristina saru'mana, dar sa nu fim nedrepti fata de alte dovlecele la fel de frumoase (inclusiv Emma ta!)...stii cum e cu frumusetea, e subiectiva
stiu de fotoliile alea, am vazut la cineva acasa, sunt delicioase! sigur o sa-i luam mai incolo..
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
iuliapapusa spune:
Am papat si noi 6 liguri de pireu (morcov cartof si orez) intr-o scarba greu sau imposibil de descris si imaginat.Oare de ce nu vrea deloc legumele?Imi vine sa plang la fiecare masa de legume disper simt ca intra in faliment mintea mea si creativitatea culinara..Imi vine sa renunt si sa o tin in continuare numai pe fructe si lapte.Dar si cu doamnele legume ce fac?Cui le lasam?is tare trista.Asa se intampla mereu dupa masa de pranz intru intr-o melancolie horror.Ce sa fac?
poze luta
Fragutza spune:
Hello dragelor!
Cristina, am venit intr-un suflet acasa sa-ti vad pozele si nu reusesc..voi le vedeti?
Techila, vin si io, vin si io...
Diana, mai, imi pare asa rau ca a reaparut iritatia..nici nu ma gandeam ca mai revine...Eu tot aud ca dispare in jur de 2 ani, nu stiam de 5.
Carina, merci de info cu ionagoldul. A cumparat sotzul meu din piata unele dulci, nu stiu ce soi sunt ca scria doar atat,mere ff dulci. Ieri si azi a mancat 2-3 lingurite.
Raluk, cum mai e iritatia lui Alex?
Va pupa fata!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
cristina_ana spune:
Mai, nu stiu de ce nu se vad pozele!!!! Eu am trimis linkul mamei mele si a reusit sa le vada. Oare mai trebuie sa setez eu ceva pe acolo?
Iulia, ai incercat sa-i pui in piureu dovlecel sau cartof dulce? Incearca sa nu mai pui orez, poate asa ii place. Adica fa-i piureu doar din morcov, dovlecel si cartof dulce.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
iuliapapusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Mai, nu stiu de ce nu se vad pozele!!!! Eu am trimis linkul mamei mele si a reusit sa le vada. Oare mai trebuie sa setez eu ceva pe acolo? Iulia, ai incercat sa-i pui in piureu dovlecel sau cartof dulce? Incearca sa nu mai pui orez, poate asa ii place. Adica fa-i piureu doar din morcov, dovlecel si cartof dulce. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Am incercat toate variantele de pireuri si supe.Din cate 1 doua t3 sau mai multe legume.Cu sau fara orez.Cu sau fara carne.Cu sau fara sare.Cu sau fara lapte.Cu sau fara unt.Ce sa mai fac?
poze luta
cristina_ana spune:
Fragutzo, mai esti pe aici? Ca vreau sa intre cineva pe albumul meu sa vedem daca acum merge.
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Iulia, eu ii dadeam lui Andrei piureul de legume cu iaurt, ca nici el nu il manca altfel. Adica puneam in lingurita legumele si in varf un pic de iaurt. Si el se intindea dupa iaurt si asa reuseam sa-i bag toata lingurita in gura. Nu stiu ce alt sfat sa iti dau
POZE
POZE NOI