Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 19
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliapapusa
Am incercat toate variantele de pireuri si supe.Din cate 1 doua t3 sau mai multe legume.Cu sau fara orez.Cu sau fara carne.Cu sau fara sare.Cu sau fara lapte.Cu sau fara unt.Ce sa mai fac? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
iti zic eu ce sa faci...sa te resemnezi...sa nu te superi sau sa crezi ca rad de tristetea ta...eu asta am facut......ca nci ai mei nu mananca...dar ai mei nu prea mananca nimic...si cu toate astea le gatesc cu dragoste in fiecare zi, si la fiecare mAsa sunt plina de speranta....
cristina, acum am intrat io pe pozele tale....nu se vad
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
iuliapapusa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
iti zic eu ce sa faci...sa te resemnezi...sa nu te superi sau sa crezi ca rad de tristetea ta...eu asta am facut......ca nci ai mei nu mananca...dar ai mei nu prea mananca nimic...si cu toate astea le gatesc cu dragoste in fiecare zi, si la fiecare mAsa sunt plina de speranta.... cristina, acum am intrat io pe pozele tale....nu se vad Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Cred ca asta am sa fac ca nu mai vad alta cale.Am incercat si cu iaurt.Isi face o scarba de pur si simplu ni-ti mai vine sa-i dai.Da totul afara.Dar tu ce le dai Techila?A mea papa cu drag banana mar (uneori) si para si cereale.Cam atat.Mai papa danonino dar cum se zice ca nu-i bun nu i-am mai dat,ii placea atat de mult.Oricum eu o sa-i dau in fiecare zi legume poate am si eu noroc vreodata
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
techila spune:
iulia, pe partea de legume le dau morcov, cartof dulce/normal,dovlecel albeala, broccoli, ceapa, rosii, ardei gras, carnita de pui si vita...cam astea in diverse combinatii, iar cand le mixez pun un pic de ulei de masline si un pic de zeama de lamaie
iar la fructe mar, para, piersica si caise de la borcanel ca nu gasesc la piata, banana, mango, pepene galben....cam astea, cu branzica amestecate
si in legume si in fructe pun cereale pt ca alea 3 lingurite sa insemne un aport cat mai mare de lucruri.....dar oricum ai mei nu mananca...iti zic doar ce le gatesc eu, nu ce mananca ei
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Am papat si noi 6 liguri de pireu (morcov cartof si orez) intr-o scarba greu sau imposibil de descris si imaginat.Oare de ce nu vrea deloc legumele?Imi vine sa plang la fiecare masa de legume disper simt ca intra in faliment mintea mea si creativitatea culinara..Imi vine sa renunt si sa o tin in continuare numai pe fructe si lapte.Dar si cu doamnele legume ce fac?Cui le lasam?is tare trista.Asa se intampla mereu dupa masa de pranz intru intr-o melancolie horror.Ce sa fac? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
si mie mi/a facut Carol asa. Am luat-o de la capat cu supa, am facut-o mai subtire si am pus si niste lapte de la mine. asa a papat! nu-ti inchipui ca fugea dupa lingurita, nici pomeneala, dar mananca... deschide gurita
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
Cu ajutorul nepretuit al Techilutei, cred ca am reusit sa fac pozele sa se vada.
Dar trebuie sa verifice cineva. Scuze ca va bat la cap cu asta, dar ce sa fac daca sunt
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Cu ajutorul nepretuit al Techilutei, cred ca am reusit sa fac pozele sa se vada. Dar trebuie sa verifice cineva. Scuze ca va bat la cap cu asta, dar ce sa fac daca sunt Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
cele din 11 aprilie se vad si sunt
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
alex25 spune:
Ola fetele!
Pana la urma am iesit afara, m-am riscat si a fost bine, batea nitel vantul dar per total a fost ok, pacat ca m-am plimbat singura pe stradutele din cartier, Doamne, ca urat imi mai e singura, sufar cu capul ,stiu!
Camy mami, pai tu esti o fericita daca pana la ora 14:30 a papat 300ml lp si fructele....a mea papa dimineata cam 120-150 si la 11 fructele, abia la 14:30 legumele, deci nici pe departe cat al tau, e suuuuuper bine, stai linistita....cica ar trebui sa bea cam 500-600 toata ziua...la mine nici pe departe, de aia intrebam.
Offf, mai Iulia cat de bine te inteleg, nici nu stii...eu sunt in pragul depresiei din cauza laptelui pe care nu mai vrea sa il pape, chiar nu stiu ce sa iti spun, e greu tare, te cred. Techila mor de oftica ca nu pot gandi ca tine.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Merci, Ioana!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Cu ajutorul nepretuit al Techilutei, cred ca am reusit sa fac pozele sa se vada. Dar trebuie sa verifice cineva. Scuze ca va bat la cap cu asta, dar ce sa fac daca sunt Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Se vad, si sunteti absolut minunati!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!