Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 20
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Am papat si noi 6 liguri de pireu (morcov cartof si orez) intr-o scarba greu sau imposibil de descris si imaginat.Oare de ce nu vrea deloc legumele?Imi vine sa plang la fiecare masa de legume disper simt ca intra in faliment mintea mea si creativitatea culinara..Imi vine sa renunt si sa o tin in continuare numai pe fructe si lapte.Dar si cu doamnele legume ce fac?Cui le lasam?is tare trista.Asa se intampla mereu dupa masa de pranz intru intr-o melancolie horror.Ce sa fac? de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
O sugestie: incearca Humana piure de legume (borcanas). A mea mananca bine (i-am luat acum cu plecarea la Salaj pt. drum si deplasare si i-a placut mult mai tare decat piureul facut de mine - pe care tot asa, il manca cu scarba). Acum ne reobisnuim cu mancare gatita de mine si parca altfel sta treaba (adica mananca).
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Danuta1979 spune:
Iuliapapusa, ziceai de Danonino (e ala cu fructe, nu?) Vezi ca au la Humana iaurturi-desert (il gasesti la standul de borcanase cu mancare, lapte praf, cereale...). Sunt 4 la "bax" si costa cca. 11 lei. Incearca cu astea daca zici ca-i plcxe iaurtul cu fructe.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
iuliapapusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Cu ajutorul nepretuit al Techilutei, cred ca am reusit sa fac pozele sa se vada. Dar trebuie sa verifice cineva. Scuze ca va bat la cap cu asta, dar ce sa fac daca sunt Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Ce frumusete.Palarioara e cumparata sau facuta?
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
Danuta draga de tine o sa incerc.Sun sotul sa-i dau indicatii ce sa cumpere si voi incerca maine.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
alex25 spune:
Sunteti cuminti sa fac capitol?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!