Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 16
doris_79 spune:
Selenico, pupam frumustea de Ebru.Este superba.!
Andraiulia, pentru Sophie, cea eleganta.Este bestiala!
Am uita sa va spun ca de cateva zile theo zice intr-una ,,mama".Sunt asa de mandra cra-cra!
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
iuliapapusa spune:
am revenit si eu.am facut 2 video cam nasoale ca nu ma pricem deloc si-mi scapa din maini si plus ca e facut cu web.DAr macar ne mai puteti vedea.Pentru cine vrea:
http://community.webshots.com/album/572122166rvJbIO?start=36
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
SElen in fiecare zi ma gandesc la video in care busileste Alba ca Zapada si-mi vine sa plang de fericire cand ma gandesc ce momente de bucurie ma asteapta.Acum ma voi gandi si la pozele cand se ridica.Superbe frumoase.Bravo ei ca e asa de descurcareata
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Ne-am intors si noi din Salaj - drum lung, copil cuminte.
Am de recuperat capitole caci am fost chiulangioaica.
Selen, am apucat s-o vad pe Ebru care e deosebit de frumoasa si precoce. Tati si-a luat deja pusca pt viitorii aspiranti, da?
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
alex25 spune:
Vaaaai Selen ai o adevarata papusica, este foarte frumoasa, iar parutzul ei ma termina....sa nu mai vorbim de aptitudinile ei, ca mor aici.
Cristina la ieseala in Carol ma bag si eu, dar la fel ca si Techila nu pot decat dupa 14:30-15. Pacat ca se strica vremea din ce am inteles.
Monica in Tineretului merg yo, merg yo!!! Dar am promis ca vin si in IOR asa ca o sa ma tin de cuvant...numai sa vedem ce facem cu vremea asta.
Techila din cate stiu nici eu nu am nici un program in weekend, asa ca ma inscriu si eu. Baga-ma acolo pe lista, in fata, ca eu o iubesc pe Techila demult!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
Selen - Ebru e minunata. E ataaaaat de dulcica! Ai un puiut adorabil, adorabil .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
doris_79 spune:
Iulia, cata energie pe luta!.Este frumoasa , sa va traiasca.
Sambata la tara am facut urzici si a mancat theo cu o pofta!Parca numai vazuse mancare in viata ei!I-au placut tare mult.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Ioanna81 spune:
ne-am intors in Bucureeeeeesti uof
LA MULTI ANI Mihnea! Sa fii sanatos puiule
Am vazut fotografiile lui Ebru. este atat de frumoasaaa
asaaaa... ce am mai citit!??! ca face Techila petrecere sambata. ne primesti si pe noi? ce sa ducem? facem lista ceva??!?!?
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
alex25 spune:
Yuhuuu, hai ca incepe sa se stranga gascha mare ptr sambata, Techila here we come!
Ioanna bine ati venit acasa, lista ptr sambata se va face, asta dupa ce vedem cate suntem, eu asa am pricepit.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
am bagat deja copchiii in casa,cu scopul de a-i pune la somn...da' de unde,au o energie in ei...si eu care vroiam ca pana la 3 sa fie deja treji sa poata merge ma-sa la shopping
Cristina,era prea frumos planul facut...am renuntat la cabana pe care o inchiriasem (bine ca n-am dat avansul) pe motiv de cumnata+cumnat ocupati cu serviciul.Noi vroiam sa plecam de vinerea si sa ne intoarcem duminica.
Acum cautam ceva mult mai aproape,sa nu facem mult pe drum.Asa putem pleca sambata pana la amiaz si ne intoarcem duminica
Dar nu ma mai entuziasmez ca parca vad ca mai intervine ceva
Am vazut pozele din martie,cum il tundeti pe Andreice cuminte sta el ,pt noi e un chin tunsul,am incercat 'nspe mii de metode,nu nu si nu
Nu pot vedea pozele de pe picasa,pls fa-le ceva
Ioana,am vazut si eu pozele cu voi,superbesunteti niste frumosi toti 3.Ochii lui Carol ma baga in boala,tin pumnii sa-i ramana asa.Alor mei deja o dau spre caprui (si erau negrii ca taciunele la inceput....)
Ce fain de voi ca va intalniti la gratar la Techila,va invidiez .O sa stau cu sufletul la gura sa vad pozele
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."