Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *129*
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_ana spune:
Am vorbit acum si cu Anomis si sunt bine, au avut botezul.
Si ea zicea ca ar veni in Carol, dar nu poate maine. Vorbesc si cu fetele si daca e vreme frumoasa poate ne vedem mai multe in Carol miercuri.
Techiluto, io ma inscriu prima la gratarel! De-abia astept!!!!! Dar cati poti primi? Ca poate se inscriu vreo 30 fete si ai pus-o!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila buna dimineata, ce mai fac fetele mele dragi? adica vad ca in general se mai indreapta relele, poate rasarea soarele si la noi in forum. despre parc: poate vin si eu daca imi poate lasa sotz masina acum la 1 cand vine la masa. daca nu...alta data. oricum de iesit noi am putea pe la 14.30...mai devreme nu prea am cum ca avem masa de legume.... si inca ceva fff important: ramane foaaaarte valabila invitatia la gratar pentru uichend...pentru sambata mai precis. e voie si cu sotz. astept inscrieri pe saitul oficial |
techila - noi venim, clar. stai cam departe de mine, da' nu conteaza. gata, m-am inscris!
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
Ioanna super pozele la cascada, ce-mi place de voi ca sunteti plimbareti! Carol e un frumusel
Mimika baietii sunt minunati asa bronzati (si Ebru a prins ceva culoare w/e asta)..sa stii ca nici eu nu vad diferente intre ei
si ups, am pierdut linkul Andrei tre sa ma ducin spate sa-l recuperez
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
techila spune:
sa va mai zic de noi cate una cate alta: am avut musafiri pana ieri, d-aia nu prea am venit pe la voi. si diseara iar vine fata cea gravi si foarte vorbareata la noi, sta pana miercuri...putzele tot fitzoase la mancare, andrei ieri de ex mi-a mancat stiti cat? 3 pic de vigantol si 3 lingurite de fructe toaaaata ziulica...si atat....iar acum dimineata a bagat 300 ml lapte...nici stefan nu e mult mai breaz, ma rog...vineri mergem la dr sa vedem cum au mai luat in greutate...
ne-am cumparat pat mare si fromos la noi in camera, aproape am terminat de aranjat curtea, maine o sa semanam gazonul. deci la gratar sambata sa tineti minte: nu calcam iarba.
tot despre gratar ma simt obligata sa mai aduc niste lamuriri, respectiv: casa mea nu e prea mobilata, deci nu va asteptati la o casa incheiata si gata, tot nu am usi, iar baie functionala e doar la etaj. la mine acasa exista doua bucati javre, una din ele, dexter, va fi legata, fi-mea nu...ea e libera mereu, dar garantez eu pt ea. o sa fac o harta ca sa stiti cum se ajunge la mine si o sa o pun pe mailul comun. de asemenea trebuie sa stiti ca drumul pana la mine este nasol, plin de balti si gropi. daca exista doritori de gratar fara masina poate veni sotz sa va culeaga de pe undeva din militari, ziceti de unde ca vine cu mare drag.
asa...si daca eu fac asemenea planuri poate va prind ca va dati toate lovite si nu veniti niciuna ca
am facut o ditamai povestea...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
hepilica spune:
cristina - din pacate nu pot veni azi in parc. sot a plecat cu masina mea. as putea sa o iau pe-a lui, dar suportul de la scoica a ramas in masina mea . asa-mi trebe daca nu sunt prevazatoare.
multumesc ca te-ai gandit la noi.
sper ca lullaby e ok.
h.
Multumesc lui DD.
techila spune:
ha ha emoticon cu unul frecandu-si palmele....am doua bucati deja inscrise: hepiloaica si cristinoaica
nu-i problema daca e gasca mare ca este loc, chiar daca ploo avem loc mult in casutza. cristina cred ca tine minte ca am suficienrt loc... mai ales ca masculii sigur vor sedea afara la gratare....
este loc intim de alaptat copchii, pt cine are nevoie, am si scaun balambanitor...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
hepilica spune:
techilosule, sa ne spui cu ce sa venim noi. sa luam noi micii? bautura....? eu pot sa aduc si vin si tuica 100% naturale din productia proprie. niste gaini, ceva? macar pentru dexter .
h.
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
Andra sunteti o familie tare frumoasa, dar Sophie va intrece pe toti
o sugestie, daca imi permiti....sau o parere, cum vrei...mie mi se pare un pic periculos sa puneti scoica pe scaunelul acela (cum e in ultimele poze)....bebelusii nostri devin din ce in ce mai imprevizibili si nu stii ce miscari face de se misca scoica si cade Doamne Fer de pe scaunel...nu stiu, imi dau si eu cu parerea, sper sa nu te superi
Hepi pt Techila eu zic sa aduci gainile vii, macar sa se si distreze putin inainte de masa
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
cristina_ana spune:
Fug in parc. Stabilim zilele astea ce aducem la Techiluta, sa vedem mai intai cate suntem. Eu pe langa carne de gratar cred ca fac si o cioco de casa! (ca tot imi era pofta si nu gaseam motiv sa o fac)
Vorbim mai tarziu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
crystina spune:
Buna dimineata,
iau si eu o cafea.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!
Andra, sunteti niste frumosi.
Elle, multa bafta, o sa fie bine, ai sa vezi!
Lili, mie imi plac cerealele ei, mai ales alea cu mar spre dezgustul lui Lilly care refuza sa creada ca am hranit-o cu asa ceva cand era bebe Da, poate ne intanim in august Multa sanatate lu' Raducu!
Diana, prin ce treceti si voi! Multa sanatate!
Nu stiu daca era cu aluzie la mine sau la Lumi ..amandoua cred ca avem mummy la semnatura/titulatura. Nu m-am suparat insa permite-mi sa te corectez: in brit english termenul mummy este folosit cu ambele intelesuri: www.askoxford.com/concise_oed/mummy_1?view=uk" target="_blank">mamica si www.askoxford.com/concise_oed/mummy_2?view=uk" target="_blank">mumie (luate din Oxford Dictionaries). Si ca sa-ti dau cateva exempe cat de uzitate sunt in limba engleza:www.yummymummy.org.uk/" target="_blank"> fundraising campaign pentru copii bonavi de cancer , www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/features/when-is-mummy-coming-back-1878748.html" target="_blank">un articol din "The Independent". Eu personal mi-am luat titulatura de la "Yummy Mummy" changing bag facuta de "Pink lining" pe care mi-am luat-o acum cativa ani
Luci, unde-l vad pe David?
Mamideandrei, il pupam pe Andrei, bine ca nu a patit nimic, se mai intampla