Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noiiiii

pupam ciufik mic si ciufik mare ... sanatate multaaaaaaa

cuscraaaaaaaaaaa draga da pe mine nu ma mai saluti??????????
te-am sunat si nu mi-ai raspunsssss /.... mii de pupici sa nu mai fii suparata indiferent care e motivul

bee nici noi nu am facut inca vaccinul de 1 an ... se face penta nu?

porumbita eu cred ca e bine sa faci cum crezi tu ... deoarece noi suntem cazul total contrar tuturor spuselor de pana acum ... adica am intarcat-o pe antonia da asta nu inseamna ca doarme cu mult mai bine ,.... bea lapte praf inca f mult noaptea ... si nu ma lasa sufletul sa nu ii dau .... si ziua inca mananca putin pt varsta ei .... asa ca daca tu ai san si nu iti este greu dai in continuare ... caci asta e bun pt bebe ... la intarcare nu ii este neaparat greu lui bebe cat iti va fi tie emotional vb ... asa ca draga mea ... exista si cazuri ca antonia la care intarcatul nu au adus mai mult somn sau mai multa papa ....

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

asparagus ma bucur mult ca sunteti mult mai bine

cadia bafta la casa ... inceputul va fi mai greu ... cum e cu noua sarcina???? ...

se pare ca eu voi rata luna aceasta de incercari caci sotul va fi oplecat cateva zile exact cele importante .... dar asta e ... poate raman tot in mai ca acum 2 ani .... ar fi super tare ...

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Alinuk , asa cum spuneai chiar tu in privat, poti sa spui ce ai de spus in privat.Nu-mi amintesc sa te fi rugat sau sa ai permisiunea sa comentezi ceva din privat pe forum.Ba chiar te-am rugat sa pastrezi discretia.

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

imi cer scuze pentru ceea ce nu stiu sa fi facut public
(faptul ca am intrebat daca esti supi pe noi crezi ca era vreun secret pt toate cele care intrebau de tine si vedeau ca nu mai scrii??? daca la asta faci referire, ca am intrebat eu public ca esti supi ... imi cer scuze inca o data)

in privat am incercat sa fac cumva sa iti dai seama ca motivele pt care ti-ai luat jucarelele si ai plecat, sunt prea mici...sau cel putin in evaluarea mea ...sunt marunte / imi pare rau daca tu ai inteles altceva

si sa mai stii ca-mi esti draga (sau daca nu stii, mi-as fi dorit sa fi inteles asta)si ca scopul meu nu este decat sa fim in continuare de folos una alteia aici, fara orgolii, fara interese

din pacate uneori ne impiedicam de detalii si nu mai vedem intregul / profunzimea. Consider ca forumul asta poate trai si fara prezenta uneia sau alteia dintre noi aici, fie ca e vorba despre mine sau despre oricare alta, iar faptul ca eu scriu si ma implic intr-un fel sau altul, tzine numai de mine si de vointa mea

este singurul si ultimul lucru pe care-l comentez aici pe aceasta tema

va rog din suflet pe fiecare in parte, sa nu faceti nicio referire la postarea mea de acum, cred ca altele sunt lucurile importante pe care le avem de discutat, eu's mai tabacita, nu ma shifonez si nu sunt deranjata cu niciun degetzel de ceea ce consider in afara prioritatilor mele

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bee mersi de raspuns ...dr Burloiu la ce clinica este?

Aparagus ma bucur ca esti mai bine si Lucas la fel .

Stati linistite ca nici noi nu am facut inca ROR-ul ca a fost racit...poate in mai cand are programata o noua saptamana intreaga la Buc

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CAMI, multzam fain, deja am inceput sa avem vizionari. Astept azi 2 agentii. Sa dea Dzeu sa fie bine.
Cu sarcina e bine (cred) imi e cam greatza si nu stiu ce face samburelul.Abia astept urmat eco.

CRISSPY, tare scumpic flacaul tau.Hai ca maine e viiiineeeeeri.

7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cadia ai PM

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Alinuk numai eu am voie sa spun public ca sunt suparata.Sunt suparata pe o situatie/om, una singura si nu e problema intregului forum.Te-am rugat atunci sa pastrezi discretia si fata de persoana in cauza si in general pt ca nu am chef de polemici inutile.Fiecare e liber sa scrie au nu pe forum sau pe 1000 de forumuri asta stiu si eu, nu la asta ma refeream atunci cand mi-am argumentat amaraciunea.
Si crede ma ca fetele care ma cautau m-au gasit, un motiv in plus ca sa nu comentezi nimic.Mai ales ca informatia este eronata, eu sunt suparata pe o situatie legata de un singur om si nu pe toata lumea.

Cami eram intr un anume moment....imi tratez o enteroviroza oribila.Acum sper sa nu ia si baiatul desi a avut azi niste scaune mai proaste.Offff

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

fetelor, multumesc din suflet pentr sutinere si pt ca va bucurati pt mine!!!
e maaare lucru sa stii ca se gandeste cineva la tine, mai ales in momentele grele...si ce greu e sa stai asa...in dubiu..oi avea, n-oi avea boala...eu ca eu, dar copilul.....
maine le repet la un alt laborator particular, pe toate, ca sa fiu eu 100% convinsa...ca pe cele de la centrul de donare nu le-am repetat, am facut doar alta, pe langa cele de acolo, pe care mi-a recomandat-o Irina, sa-i dea Dumnezeu sanatate sa mai ajute si pe altii, ca, sigur asta ii e menirea pe lume!
Bee, multa santate, sa iasa bine totul
Bebelusi ser sa fie bine si Vladut scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Micola, ma bucur enorm ca esti bine. Bravo, este super veste!
Ciufik, ai grija de Andrei sa se refaca repede, ma bucur ca operatia a decurs bine
Irina, sanatate multa si sper sa nu ia si Andreiutu
Bee, hai ca o sa fie bine, o sa vina si rezultatele din Germania cu raspunsui bune Sper ca si Alexiuta este bine.
Asparagus, bine ca ai scapat, acum o sa te refaci de tot. Spor la munca si un pup lui Lucas
Crisspy, ce dulce Razvi, s-a facut mare si intelege tot. Faci f bine ca-l iei acasa
Cristi, mergi la un dermatolog pt cojitele din cap, poate exista ceva samponel special.
Bebelusi, ce-ati facut la doctor? Sper ca e mai bine Vladut

Ufff, am uitat ce voiam sa mai scriu...dar daca-mi amintesc revin.

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

off..am citit din 2 in 2 si mi-a dat si mancarea in foc..
Mi-am vazut numele..Irina,pe mine esti suparata?Sa stii ca ma duc mai incolo sa mai citesc o data,ca fii-miu m-a trezit azi la 6,30 si pana la 14 n-a vrut nani..iar apoi m-am apucat de mancare si am citit pe fuga,asa ca e musai sa mai citesc o data sa vad daca si de ce te-am suparat.

Ma bucur ca a reusit operatia.N-am mai reusit sa iau legatura cu Andreea,ca nu stiu cand doarme Andrei si am preferat sa dau sms,sau sa sun,dar putin,cat sa nu-l trezesc.Daca n-a raspuns mi-am dat seama ca nu poate vbi.

Multa sanatate celor bolnaviori.
Micola ma bucur ca nu e hepatita.Doamne ajuta!

Crisspy,off,ce greu trebuie sa-ti fie si tie..Te imbratisez cu drag.

Asparagus,ma bucur ca ti-a mai trecut si ca sunteti bine amandoi.

Flo,sa dea Domnul sa iasa toate analize bine.

Cristi e o crema de la mustela pt cojite,e ff buna.Insa pe moment in scapa numele.

Ma duc sa pregatesc masa ca se foieste.
Despre mine nu stiu ce sa va spun,nu prea-mi mai vine sa spun nimic..mi-e greu.M-am tot uitat pe niste filmulete si de atunci sunt daramata psihic,plang intr-una..mai imi trece..iar ma ia..Si azi sarbatoresc 3 ani cu barbata-miu si eu pur si simplu nu mai simt bucurie..Au trecut toate sarbatorile pe langa mine si nush ce tot am,dar nu-mi pot revenii.In fine,nu vreau sa va amarasc..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput