Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 15
anna-mama spune:
Ledi, la multi ani va doresc, sanatosi si friciti!
Stiu ca ti-e greu tare cu toate, si fizic si sufleteste, dar o sa apara si lucrurile bune ca le meritati din plin 
e simplu, doar sa vrei!
sdcristian spune:
ledi l-am dat cu aia, da si cand era bb au trecut doar date cu ulei si luate cu unghia cand se muiau. si acuma are par...
la multi ani fericiti
IRINA.C spune:
E uite asta nu voiam!!! Nu Ledi, nu pe tine, persoana stie cine e si nu vreau sa mai discutam pe aceasta tema.E bine sa ramana in privat.
Multam pt urari!ma duc sa ma intind cat mai apuc si revin
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de
Andreita
Leditia spune:
Irina,scz,am zis ca am citit din 2 in 2.Mi-am vazut numele am citit pe fuga si am crezut ca esti suparata pe mine.Gata,nu mai zis nimic de sub asta.Multa sanatate.
Cristi,cu crema aia i-a trecut lui David,doar cu aia,de aceea ti-am zis de ea.La noi a fost singura care a functionat.Il dadeam cu ea si-l lasam ceva vreme ,apoi il spalam.Si el mai are cojite acum,dar nu mai am crema.Poate reusesc sa ies in we si sa-i iau.
Anna,mersi frumos.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
bebelusi spune:
Delia, mi-a zis ca pana la 3 ani e normal sa scoata unele mancaruri intregi, sa nu ma stresez.
Crisspy hai ca mai e un pic. Si Vlad la soacra-mea cand a vazut poze cu noi si cu el a inceput:mama- tata - bebe....era asa dulce
Asparagus ma bucur mult ca esti mai bine
Am fost la doctor si a zis ca e ok atata timp cat el are doar 2-3 scaune pe zi, m-a pus sa ii pun apa Valcele in orice (mancare, lapte etc), chiar nici regim sa nu mai tinem dar bineinteles sa fim cu ochii pe el. Adevaru-i ca pare mai ok, a dormit mai bine...
Irina imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa iti treaca
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
fetele
Bebelusi ma bucur ca Vlad e mai bine.
Cristi ce ati mai facut cu gradi?
Crisspy,
fericita de
Razvi
Ciufik spune:
No, ziua buna tuturor!
si
tuturor! Va multumim si eu si Ciufi mic pentru sustinere
.
Intrai si eu sa va zic de noi sa vaz ca mi-o lua sor'mea inainte
.
Da, suntem acasa (a se citi la socrii la Bistrita), ne-am externat azi pt ca cea de-a doua op a fost mult mai usoara si pt ca Andrei era cel mai mic din ziua de miercuri de pe lista de operat a intrat primul (Slava Domnului ca incepuse sa tipe "papa, papa" prin spital).
Acum trebuie sa avem grija sa ne vindecam frumos, insa doctorul Hadidi a fost fff incantat de rezultatul primei operatii (nu-l mai vazuse de 6 luni "live") si astfel ca op asta a fost strict estetica.
Imi cer scuze Aalina, Ledi pt ca nu am raspuns insa am stat cu inca 2 copilasi in salon si cand dormea unu', cand altul...efectul anesteziei, de fapt dupa anestezie este f naspa pt ei, sunt f agitati, sondele alea urinare le provoaca spasme ale vezicii si era o demandada totala. Pe noi alaptatul ne-a salvat si de data asta.
Andre_ea, Crisspy - multumesc
.
Va multumim tuturor celor care ati avut un gand pentru noi. M-ati emotionat tare.
Aalina - ptiii ce ploua la voi. Dc iese soarele zilele astea(cred ca stam pana duminica) poate ne vedem
.
Nu am inteles exact ce-i cu discutiile despre alaptat/intarcat, ca am citit repede-repede cat doarme Andrei, insa cu toate ca alaptez inca, fara ganduri de intarcare, cred ca fiecare e liber sa aleaga cat alapteaza, fara sa dea socoteala nimanui.
Va pup si va multumesc inca o data pentru ca ati fost alaturi de noi
.
iuliacris spune:
Hop si noi pe-aici, nici nu stiu cu ce sa incep de cand n-am mai scris.
In primul rand sanatate bolnaviorilor, Ciufiku' mic sa se recupereze usor si sa ajunga repede acasa , Bee sa-ti iasa analizele cat mai bine si tie Micola sa nu ai hepatita, prin ce clipe trebuie sa fi trecut dragele de voi!
Porumbita, nu pune la suflet, fa cum crezi tu ca functioneaza mai bine pentru voi, in fond e copilul tau si tu-l cunosti cel mai bine. Ai incredere in tine! Te admir pentru perseverenta de care ai dat dovada!
Crisspy, ce scump trebuie sa fie Razvi cand va mangaie pozele, sa te topesti, nu alta!
Alina2700, ce mare si frumos e David! Arata-ni-l mai des!
Dark, l-am admirat si pe Mister, foarte frumos a crescut! SAnatate socrului! Imi pare rau ca nu mai ajungeti in State, poate la anul...
Ledi, multi ani fericiti sa petreceti alaturi! Cum stati ci liftul, inca functioneaza?
Cadia, bafta la vandut apartamentul si s-aveti spor la construit casa visurilor voastre! Pup burtica
Carla mea a facut febra incepand de duminica seara pana ieri,am fost alaltaieri la doctor si n-avea otita sau rosu in gat, asa ca a zis sa revin azi daca mai face febra. Ieri i-au aparut niste pete mici rosii pe corp si pe fata, dar nu par sa o deranjeze, azi parca s-au mai retras. S-ar putea sa fie roseola, zic eu. Sa vedem cum evolueaza. S-ar putea sa-i iasa si o maseluta, ca parca am simtit o umflatura in gingie (si bineinteles ca mi-a shtantat degetul pe care i l-am bagat in gura
)
In alta ordine de idei, noi ne-am luat casa, adica am semnat luni contractul, urmeaza sa facem inspectia, finantarea (adica suntem pre-aprobati, trebuie sa vedem care banca ofera cea mai buna dobanda)si alte chestii gen asigurare etc. Asta-i casa http://picasaweb.google.com/iuliademeter1/Case#5459269355439314914 ,e cam mare, dar asta a parut cea mai buna afacere in momentul de fata. Sper sa mearga bine treburile pana la sfarsit.
Va pup cu drag!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla