Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mi-e dor de Tzumpiiiiiiii

Acum a mancat de pranz si ca sa-l tina mami ocupat i-a dat un album foto cu mine si cu tati al lui...si cand ne-a vazut a inceput sa ne mangaie ...of ca tare greu trebuie sa-i fie si lui fara noi

Scuzati de off-topic

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

crisspy, ce dulce tre sa fie...mi-l si imaginez cu albumul in mana. lasa ca azi e joi deja...si maine va vedeti!

si...nu e off-topic deloc. tot ce are legatura cu piticii nostri e f la fix aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

crisspy numai azi nu e maine, si-l vei vedea pe tzumpirelul mic si drag

Mergi la inceput

Multumesc din suflet fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ciufiku' mic e bine, l-a operat ieri dimineata, totul a decurs bine si usor, asa ca azi i-a si externat.

Ii asteptam sa ajunga cu bine acasa.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

no ce bine

recuperare usoara ii dorim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui An@

Ciufiku' mic e bine, l-a operat ieri dimineata, totul a decurs bine si usor, asa ca azi i-a si externat.

Ii asteptam sa ajunga cu bine acasa.

mami de Ana (22 mai 2007)

bravo Ciufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

An@ Multumim de vestea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Hello gasca!

Multumesc mult fetelor care au intrebat de noi!
Sunt mult mai bine de vreo cateva zile. Nu mai am febra, mi-au cazut cojile de pe fata, dar au ramas pete urate rosii, ca dupa o rana, normal, care vor trece si ele, dar in luni de zile.
Oricum, nu mai arat ca micul monstru. Luni merg la servici, o sa-mi pun mult Make-up, si o sa fie ok.
Pe corp inca am sute de semne, cu crusta, dar astea nu se vad.
Important este ca nu am facut complicatii, Slava Domnului!

Lucas e bine si el, e la cresa saptamana asta 4 ore pe zi, de reacomodare. S-a bucurat mult sa vada copiii din nou.
Sper sa nu mai culeaga cine stie ce boli pana oi apuca sa-l vaccinez, ca inca noi n-am apucat sa facem ROR-ul. Si trebuie sa treaca o luna de la varicela ca sa il poata face.

In rest, suntem bine, veseli, are o perioada tare dulce. Asimileaza enorm, in fiecare zi face ceva nou, de ne uimeste pe toti.

Crisspy, ce greu trebuie sa-ti fie! Lasa ca pana maine nu mai e mult.
Irina, nu stiu de ce esti suparata, dar iti trimit un mare . Mie mi se pare ca esti printre cele mai sufletiste forumiste din gasca, ajuti cum poti si cand poti pe toata lumea.
Koruccia, imi pare rau ca ati prins loc la cresa. Oricum, pe parcurs sigur renunta mai multi, asa ca poate totusi aveti noroc pana la urma.
Ciufik, ce bine ca mergeti deja acasa. Sanatate multa!
Cristi, nu stiu ce sa-ti spun, noi nu am avut niciodata cojite.
Selene, si mie mi se pare absolut normal tot ce face Dariuta. Lucas face exact la fel la mancare, imbracat, dar pe mine ma amuza de cele mai multe ori. Mai nou i se spune domnul "Nu"
Bee, multa sanatate iti doresc. Bine ca nu e ceva mai grav! Si mai trimite niste pozute cu Alexia, ca n-am mai vazut-o de tare multa vreme!
Delia, felicitari pentru premiu!
Micola, ma bucur mult ca nu e hepatita. Multi pupici si voua!
Bebelusi, si noi am avut asa un episod cand avea Lucas vreo 6-7 luni. A avut diaree vreo 3 sapt, a fost ceva viral. I-a trecut cu lapte facut cu apa de orez, morcov si banana si multe saruri de hidratare.

Andra, ce frumusel e Lachlan, si ce mare a crescut! Sanatate multa socrului tau!
Porumbita, mie personal mi se pare super ok cum gandesti iar puiul tau are noroc cu asa o mamica! Eu te admir pentru cum rezisti si cate eforturi faci pentru el.

Miere, Lisa, v-ati suparat pe noi? De ce nu mai intrati deloc?

In general asa ma intristeaza cand vad certuri pe aici, nici nu scriu, caci nu vreau sa iau parte la nici un fel de conflicte aici. Pentru mine voi sunteti o oaza virtuala de liniste si prietenie!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, mi-au dat lacrimile de emotie cand am citit ca Tzumpy va mangaia pozele. Lasa, ca mai e putin si il vezi. Ii e dor de voi, scumpetea!

Noi am fost la dr Ciubotaru de la Infosan. La 8 luni a masurat unghiurile si ne-a zis ca e ok, ca e pseudostrabism. Acum m-as duce la dr Burloiu, ca e si aproape de noi.

Ma bucur ca puiul lui Ciufik a iesit cu bine din operatie si merge acasa.

Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput