Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 12
Selene_Bunny spune:
bee, si cumnata mea a observat ca Daria are inca strabism... Si ca are piciorusele strambe, dar asta e mostenire, asa le are si mama, si fratele meu, si eu, deci e clar.
In plus, Dariei i-a iesit stafilococ in exudatul nazal si candida in cel faringian. De stafilococ era oricum suspecta, din cauza unor manifestari tipice, cosuri cu cap / furuncule fara cap in zona genitala si pe picioruse. Ei, am antibiograma, antibioticele sunt pe foaie, dar, cand am fost sa ii cumpar oaresce tratament, farmacista mi-a spus ca nu prea are rost sa ii dau nimic antibiotic, pentru ca se scapa extrem de greu de stafilococ si este foarte posibil doar sa ii distrug stomacelul, fara rezultate asupra stafilococului. Care se ia in special din spital, Daria a avut o eruptie nasoala la vreo luna sau cat de viata, doctorita de la Cluj a zis ca e stafilocoza luata din spital, mie nu mi-a venit sa cred... Atunci nu ne-a recomandat niciun fel de test pentru depistare stafilococ. Eruptia s-a retras cu pioctanina.
IRINA.C, roxanaz (tu stii de problema), eu nu i-am dat inca Dariei niciun tratament pentru stafilococ, din cauza a ceea ce mi-a spus farmacista, ce riscuri sunt, avand in vedere ca e localizat nazal? Ce sa fac, totusi? Sa o las in pace?
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
deliafairais spune:
irina, sunt de acord cu tine! in tot ce ai scris. si...sa stii ca si eu am luat de curand un sut in fund,dar am decis sa ignor si sa merg mai departe. sper sa iti treaca si tie repede pt ca stii ce ajutor mare esti pt noi! si chiar ne e dor de tine...de cand cu noul loc de munca si apartamentul, te 'vedem' f rar pe aici. deci, daca ti-am gresit noi, iarta-ne si vino inapoi! 

deliafairais spune:
ciufik, sper ca sunteti ok! ne rugam pt pitic sa se recupereze repede si sa treaca pin cat mai putine dureri posibil!
flowerbee, ce draguta esti, nu te gandesti daca te afecteaza pe tine, ci iti faci griji daca va afecta un viitor bebe! 
micola, ma bucur f f mult de rezultatele negative! cred ca ti s-a luat un...bolovan de pe inima!
bebelusi, cum mai e vladut? mananca mai bine? sa stii ca si david are zile cand mananca f prost, altele in care mananca f bine. ieri a baut 1 litru de lapte!!! in rest, nu a vrut mai nimic. ii ies 2 masele, si de fiecare data cand i-au iesit dinti a fost asa...mancare putina, lapte toata ziua...
deliafairais spune:
andra, acum am vazut pozele cu lachlan si nu imi vine sa cred cat a crescut!!! e asa schimbat, cat pe ce sa nu il recunosc! oricum, e un baietel f f frumos! sa va bucurati de el.
sdcristian spune:
hello
sper ca andrei de ciufik e bine si operatia a reusit, asteptam vesti cat de curand sper
bee - o sa fie bine toate analizele, sigur.
bebelusi spune:
Delia, Vklad a facut ieri 3 scaune din care 2 moi, naiba stie....vom vedea ca mergem azi la medic. Mi se pare asa ciudat ca unele mancaruri la el ies intregi in caca. De exemplu morcovul iese intreg, verdeata la fel......o fi bine...nu o fi....nu stiu
Azi dimineata n a mancat nimic, nu a vrut banana, nu a vrut branza cu chec, nu a vrut paine....i-am dat pana la urma 2 buc mici de cremvurst de la Stefan ca a vrut el, desi niciodata nu i-am dat
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
IRA, la fel si eu noroc cu Arya si Anna, in ceea ce priveste alimentatia de seara. Nu s-a mai trezit deloc decand i-am dat cina mai tarziu si mai consistenta.
Pup fetele din nou pe aceasta cale.

CRISSPY,cred ca abia astepti wnd-ul in trei.Nu cred ca o sa-l zapacesti; sigur va fi foarte incantat.![]()
7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
deliafairais spune:
bebelusi, si la david ies intregi legumele de genul mazare, porumb, bucatele mici de morcov. daca iti zice ceva despre asta dr sa imi zici si mie!
sdcristian spune:
si la carol ii ies bucati de mar, ca el mananca marul asa cum e, adica muscand din el. dar organismul isi ia ce are nevoie, scoate doar materialul nefolositor. acuma ei nici nu au masele sa marunteasca mancarea cum trebuie.