Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

PORUMBITA, sunt convinsa ca instinctul tau de mama nu te va insela si vei lua cea mai buna decize.

Iar exprimarea "Ceea ce faci cu copilul tau mi se pare dur si crud" mi se pare nelalocul ei char daca precizeza cu majuscule ca este parerea ei personala.

7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dupa cum curg postarile incep sa cred ca are ceva frustari si si-a gasit in capul cui sa le sparga

micola ms ca ai mai scris o data
tot treptat o iau si eu

ms inca o data pentru sustinere

irina.c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Micola cred ca e in tandreturi pt ca analiza de la Synevo a aratat ca nu are hep B,ceea ce mi se pare extraordinar

Porumbita pe mine m-a cam speriat ideea cu "te urmaresc de la inceput" dhhhhh nu prea miroase a bine

Alinuk , asa cum spuneai chiar tu in privat, poti sa spui ce ai de spus in privat.Nu-mi amintesc sa te fi rugat sau sa ai permisiunea sa comentezi ceva din privat pe forum.Ba chiar te-am rugat sa pastrezi discretia.

Va citesc de citit dar am acumulat intr-adevar o amaraciune peste care nu pot trece deocamdata.M-a provocat veste buna a Micolei si ceea ce i s-a intamplat POrumbitei.Va pup cu drag pe cele care apreciati in continuare ideea ca singurul lucru care ne face unice aici este ca suntem toate intr-un fel ideal si virtual egale, prin atributul acesta unic de a fi mame de copii de ian-feb 2009 si ca aici e un loc de intalnire in care nici una nu e mai cu varf decat alta, ci doar unii au necazuri mai mari decat altii si aici Leditia este cazul nostru special.

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Micola, ma bucur ca-s vesti bune!!

Aalina, pai tu esti activa tare! baietii de fapt pupam intreaga familie!

Porumbita, tu faci ceea ce simti si ceea ce crezi ca e bine! Si sunt convinsa ca nu gresesti (zice Dark cea care inca nu are ganduri de intarcat bebele da' jupan doarme noaptea de la 10 la 6 dimineata oricum si chiar daca nu ar fi asa...well, fiecare stie cum e mai bine pentru cupilul personal si pentru ea si zau ca nu e nevoie de asemenea "sfaturi pretioase" mai ales cand nu au fost macar cerute)

Alina, ai o frumusete de flacau!!

Irina I know what you mean si sunt "tare" de acord cu tine

Multumesc tuturor pentru gandurile bune. Socrul e internat in spital, au fost ceva probleme dar acum e mai bine, va fi operat marti.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Pupam cu mult drag!

Ce fac mamicile noastre bolnavioare? ce fac bebeii bolnaviori? va rog eu, faceti-va bine, sa fim din nou veseli cu totii! (na, k acum cand ma scris propozitia asta suna inept, insa in cursul zilei cand v-am transmis-o in gand mi-a sunat OK...)

In legatura cu subiectul ref la intarcare: Porumbita, IrinaC, exista oameni si oameni.

Constat k un ochisor al Elizei lacrimeaza din cand in cand, in principiu in zilele cu vant mai puternic, tot incerc sa-mi amintesc daca e cel care a avut canalul infundat, va puteti inchipui ca nu-mi aduc aminte? ce rusine!!

Nu am mai alaptat-o de vreo 4 zile la rand, nu avem prbl, totul se petrece fara plans, fara crize. E adev k e si f preocupata de miscare. Rar intinde mana catre tricoul meu, insa atunci ii spun bland "nu, mami" si apoi ii deturnez rpd atentia catre altceva. E OK. Cu ea e OK. Eu insa cred k traversez mai greu perioada, tot ma mai ineaca plansul cand si cand amintindu-mi....uoffff...

Inca o data, multumesc din suflet ARIYA pt sfatul rf la alimentatia de seara, vad k doarme pana dimineata daca mananca (si) mai bine seara. Si eu care as fi jurat k se satura fara prbl din ce-i dadeam!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dau
Aici ploua... ploua mult...

Ma bucur pentru micola.

Irina stii ca io te iubesc, da?

Dark da, da is activa ca sa imi ocup timpul in casa, sa imi ramana piticii morti Si o am si pe mama la mine deci m-am scossi pe azi. Iti doresc sa fie bine cu socrul tau. Mereu ti-am admirat legatura cu toti membrii familiilor voastre

Ira dar fraza aia suna bine draga mea Stiu cat de grea e ruptura de alaptare, cred ca eu de aia am si facut-o devreme cand am vazut ca e si piticania pregatita. Ma bucur ca Eliza trece usor peste clipa asta. Tu esti big girl si te vei descurca minunat!

Delia super ca si la voi a trecut usor momentul asta. Sper ca toate mamicile care ajung aici sa il depaseasca fara chin. Iar celor care continua sa alapteze le doresc clipe minunate inca!

Karuccia elegant ai descris situatia Nu mereu ne e usor sa trecem peste momentele mai grele dar trebuie sa gasim puterea sa intelegem ca piticii nu au nici o vina si ca stresul nostru acumulat suntem singurele care il putem gestiona.

Cadia ce draga imi e semnatura ta.

Cat o mai tine vremea asta ploioasa o sa va tot plictisesc pe aici Da imi face bine sa vorbesc cu voi. Pana si cand tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

AALINA multzam pentru cafea.EEEee tare buuna.

7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Scrisesem ditamai mesajul si l-am pierdut...Reiau pe cat posibil...

Am continuat cu analizele la Synevo, m-au impresionat prin profesionalism. Cand au auzit ce problema am, m-au luat in laborator si mi-au recoltat in mai multe feluri pt ca sa aiba sange proaspat iar numaratoarea sa fie corecta. Rezultatul a fost ok, cu 8000 de trombocite mai mult fata de acum 2 sapt. Din pacate, antibioticele pe care le iau dau trombocitopenie asa ca ma astept ca peste 2 sapt valorile sa fie mai scazute, lucru care ma bulverseaza...Rezultatele din Germania vin peste 2 sapt, deci asteptarea nu s-a terminat...

Macar colposcopia a fost ok si cica pot face copii si cu trombocitopenie.

Alexiuta a facut Infanrixul, in sfarsit. S-a umflat locul dar sper sa treaca repede. La eco nu s-a vazut nici un reflux vezico-ureteral, malformatie sau dilatatie iar tatica e mai bine, tesutul mamar e mai mic decat la eco anterioara. Nota zece pt dr Nedelcu, ca e dulce si blanda cu copiii. Eu tot zic ca Alexia are un discret strabism la ochiul drept, dr zic sa nu ma impacientez mai ales ca am fost la masuratori, dar eu tot merg din nou la oftalmolog. Mai bine sa poarte acum ochelari decat cand intra in colectivitate si se va jena.

Micola, ma gandesc la tine sa fie totul doar o sperietura. Alexutu e vaccinat, deci e protejat in caz de ceva. Tine-ne la curent!

Porumbita, tu esti mama si tu stii ce e mai bine pt copilul tau! Lasa-i pe altii!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Felicitari Micola pentru rezultatele bune ...oau asa da mod sa incepi ziua cu vesti bune

Se stie ceva de Ciufik si de Andrei?

Bee ma bucur ca vestile sunt bune ...asteptam ca si cele din Germania sa fie la fel de bune. Aceeasi impresie am avut-o si eu despre Dna Dr Nedelcu si ma bucur ca Alexiuta nu mai are probleme. Va tin pumnii la controlul oftalmologic, sper sa se infirme banuaiala ta.

Si eu ar trebui sa-l mai duc pe Razvi la oftalmolog pentru ca la 6 luni ni s-a spus sa revenim dupa 1 an pentru ca era suspect de astigmatism...tu unde o duci pe Alexia?

Razvi iar s-a trezit azi la 6 ...deh a cazut la datorie devreme aseara, la 8 era pe taramul viselor .

M-am hotarat sa-l aduc in week-end la Buc, deci voi pleca vineri seara si ne intoarcem in formatie completa de 3 la Buc sambata dimineata...apoi duminica inapoi la Rosiori...sper sa nu zapacesc copilu' cu ideile mele stralucite , dar asa am nevoie de un week-end in 3

Felicitari fetelor pentru reusita intarcarii picilor si multa bafta celor care sunt in proces de intarcare

O zi usoara si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee draga mea eu nu stiam ce ai patit, sanatate multa iti doresc, imi pare rau ca nu am mai vb in ultimul timp, dar am fost asa stresata cu Vladut

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput