Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
Selene_Bunny spune:
Fetelor, multumesc de incurajari, sunt mai bine acum.
bebelusi, Daria INCA este mofturoasa, imi limiteaza mult optiunile culinare, chiar nu mai stiu ce sa ii dau sa manance, zilnic supa???
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Porumbita spune:
anna, bebelusi, crisspy , aalina va multumesc din suflet!
nici nu stiti ce imp e pt mine sa citesc incurajarile voastre!
Aalina spune:
Porumbita pana sa am al doilea copil dupa alt model fata de primul probabil ma credeam pe undeva super "desteapta" si buna de sfaturi ![]()
Asa am invatat ca pentru fiecare se potrivesc alte metode doar sa fie aplicate cu si din dragoste. 
alina2700 spune:
Buna ziua dragelor!
Anna am vazut falcute de Vladutz super dragut si mi-am adus aminte ca ai cerut poze cu noi!Uite aici http://family.webshots.com/photo/2015142720104535410awlBLH
Pupam toate mamicile si toti licuricii!
Acum iesim la plimbare,poate scriem mai multe cand ne intoarcem!
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina2700 Buna ziua dragelor! Anna am vazut falcute de Vladutz super dragut si mi-am adus aminte ca ai cerut poze cu noi!Uite aici http://family.webshots.com/photo/2015142720104535410awlBLH Pupam toate mamicile si toti licuricii! Acum iesim la plimbare,poate scriem mai multe cand ne intoarcem! DAVID LUCA POVESTEA NASTERII |
Este super frumos David, a crescut tare mult si este tare dulce
Ma bucur ca i-am mai vazut ochisorii ca mi-e tare drag 
Iesim si noi la plimbareala ca mi s-a trezit boierul
e simplu, doar sa vrei!
Aalina spune:
Io nu vazui poze de Anna si din pacate nici pe Mister nu am ajuns sa il vad inca pe mail ca tare greu apuc, da o sa o fac io intr-o zi. Da uite ca tot am vazut o frumusete de ochi albastri ce m-au lesinat si sunt sigura ca si restu m-ar fi terminat ![]()
Alina 
Mai se vede ca la noi e vreme nasoala de am stat in casa, da?
Si ca mama presteaza la copil ca sa se invete unul cu altu' pentru cand mi-oi lua lumea in cap ![]()
deliafairais spune:
porumbita, nici nu trebuia sa te deranjezi sa ii raspunzi... mi se pare enervanta treaba, ca tu chiar nu ai cerut nici un sfat, ai povestit doar din experienta ta unei mamici care are probleme asemanatoare...si te trezesti cu niste pareri,sfaturi si jigniri total deplasate de la altii.
si eu l-am intarcat pe david zilele trecute,dar a mers f usor...na, fiecare copil e diferit. acum doarme mult mai bine noaptea si chiar mananca mai bine ziua. orice ai alege, numai tu stii ce e mai bine pt el! noi o sa fim mereu aici sa te incurajam ![]()
koruccia spune:
bebelusi, cadia, andreea - multa sanatate micutilor!
anna, v-am admirat in poze, chiar imi era dor de voi
alina, m-am bucurat sa va revad si pe voi dupa atata vreme! David e un frumusel, mai povesteste-ne despre el cand ai timp
porumbita, am citit si eu acolo la topic, dar nu am mai zis nimic ca mi s-a parut ca te-ai descurcat foarte bine in a raspunde clar si la obiect persoanei respective. Acuma ce sa zic, mie mi se pare ca pe DC se intampla frecvent sa ceri sfaturi despre cum sa faci un lucru si sa obtii de fapt pareri pro si contra acelei chestii. Io zic sa nu pui la suflet mai mult decat merita subiectul, fiindca mi se pare ca tu si cealalta mamica nu plecati de la aceleasi convingeri referitor la crescutul copiilor, asa ca e foarte logic sa ajungeti la concluzii diametral opuse.
Am editat sa zic ca acum m-am prins ca tu nici macar n-ai cerut sfaturi, ci ti-ai impartasit experienta mamei care a deschis topicul.
Selene, am citit ieri si topicul tau, dar nu am apucat sa raspund pe puncte. De fapt esenta a ce as fi spus e identica cu ce au spus si celelate mamici: toti la varsta asta testeaza limite si experimenteaza in fel si chip si sunt prea mici ca sa inteleaga un rationament de tipul "DACA"->"ATUNCI". Cred ca deocamdata trebuie noi sa controlam cat mai bine situatiile gen imbracat, schimbat ca sa ne usuram viata...iar in rest nervi tari. Si a mea urla si se tranteste pe jos cand nu obtine ce vrea, trebuie musai sa aiba si ea o lingurita cu care sa ia mancarea din bol si sa o intinda peste tot, varsa laptele pe gresie, pe masuta si pe haine etc. Mi s-a intamplat si mie sa ridic vocea la ea, dar am observat ca nu intelege nimic, ba din contra se sperie si plange. Asa ca mi-am impus sa ma controlez, am cumparat pelerina de la IKEA pe care o folosim la masa, sterg cu servetele umede imediat dupa ce murdareste si tot asa...Si eu sunt singura toata ziua si nu am cui sa o las mai mult de o ora, dar mi-am promis ca daca observ ca imi pierd controlul si ca ridic prea mult vocea la ea, iau in considerare optiuni gen cresa sau un ajutor la menaj (sper sa ma si prind la timp daca e sa se intample, ca de vorbit e usor). Curaj si rabdare iti doresc
CADIA spune:
KORUCCIA 
ALINA2700 , mor dupa ochii lui David

Si eu am o pijama cu catelusi la fel ca a voastra si ma simt excelent in ea![]()
7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
micola spune:

scrisesem un mesaj luuung, de o pagina intreaga si s-a duuus, nu stiu unde..
asa
mutumesc tuturor de incurajari..
inca nu stiu nimic sigur...dr de fam, ca si pediatra lui Alexutu, zic ca as fi doar purtator activ..
maine iau rezutatul de la synevo, pt o analiza pe care nu mi-au facut-o cei de la centrul de donare, si le refac pe astea care au iesit proaste..
Dra lui Alexutu a zis ca intai sa ma conving eu daca am sau nu si apoi sa-l testez pe el...ca a fost vaccinat inca de la nastere...
La spitalul de infectioase nu am facut nimic...mi-au zis sa revin peste 3 luni, sa le refac atunci, ca nu are rost sa le repet acum...dar eu tot le refac maine, la particular.
Porumbita , nu mai baga in seama rautatile
Si eu zic ca ar fi bine sa-l intarci..daca iti zic ca de 3 nopti Alexutu nu se mai trezeste...la 2 saptamani de intarcat..de exemplu, azi-noapte: s-a culcat la 23, trezit la 6 pt apa (din cana cu pai), mangaiat pe spate si culcat la loc repede, dormit paaaaaaaaaaaana la 11.30
, de ma duceam sa vad daca mai respira, ca atunci cand era bebelus
..Acum s-a culcat abia la 5...dupa ce a ascultat "punguta cu 2 bani" la cd-player, desi nu pe toata
sa-ti mai zic o data cum l-am intarcat eu:
am insistat, seara de seara, luni la rand, cu cana cu pai (nu cea dn care bea apa, alta), desi la inceput imi dadea din start cu manuta peste ea..am aruncat la cutii de lapte praf
. alergam cate 2 ore cu cana dupa el, prin casa, in timp ce se juca, sau incepeau reclamele a inceput sa bea, treptat, cate putin...Chiar daca nu bea deoc...apoi ii dadeam sa suga, si asa adormea
..noaptea i-am mai dat sa suga pana a inceput sa accepte seara cate putin din laptele praf. cand a inceput sa bea cat de putin, nu l-am mai alaptat noaptea, decat cand facea foarte urat si nu ma mai intelegeam cu el..in rest doar apa , la inceput in biberon, pe care, culmea, noaptea il accepta..am ajuns la 350 ml in fiecare seara, aseara a dat gata chiar 500 de ml repede..Treptat n-a mai vrut el sa mai suga, ma musca si radea si se retragea de la san, chiar daca se bucura cand il puneam. Ii mai dadeam eu in somn, dupa ce adormea, ca imi venea mie greu sa renunt
..Dupa intarcare i-am scos si biberonul si i-am dat si apa de noapte tot cu cana cu pai..acum avem o cana cu pai pt apa si una pt laptic. Acum ii dau si inainte de somnul de pranz, cat se mai frichine in pat, 200-250 de ml de lapte de vaca, cu cereale Cheerios, cu miere zobite..ii plac..seara ii pun cereale Novalac de somn.
sper sa-ti fie de folos experienta mea..
Eu zic ca atunci cand devine obositor, alaptatul nu mai face bine..mai ales ca si Robert e mare, nu mai trebuie sa manance noaptea...daca ar dormi..ar fi altceva, ar suge doar siua, dimineata si seara, cum face Mister
Asta copil "cuminte", sa-l alaptezi de drag pana la scoala
Bafta
, stiu cum e, eu credeam ca nu il mai intarc niciodata, la cat era de atasat, dar s-a intarcat mai mult singur...a fost decizia lui, intr-un fel, cand a dat de ceva mai satios..
Multa sanatate Vladut, Antonia,Andreiut(sa vina mami cu vesti bune repede repede) si tuturor celorlalti bolnaviori, mici sau mari!
Aalina, ce activa esti
Delia, felicitari pt intarcat
fug sa fac galagie pe langa patut ca s-a culcat la 5