Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Andreea ai incercat cu Prospan pentru tuse, la noi a avut efect dupa ce am incercat mai multe chestii, e si naturist.

Si noi tot Prospan folosim si pare Ok pana acum.

7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

ANNA, Vladutz clar ma bate la table, la ce experienta vad ca acumuleaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

anna, andrea voi cum mai sunteti cu alaptatul?

m-a suparat raspunsul lui krishu de aici, desi stiu ca nu ar trebui sa pun la suflet

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150851&whichpage=4

Porumbita, draga mea, nu pune la suflet. Eu am citit postarea ta de la topicul respectiv si nu e nimic din ceea ce faci anormal. Cred ca unele persoane cred intr-o idee fara sa mai ia in calcul si ceilalti factori si eticheteaza anumite persoane doar pt ca incalca acea idee.... Relaxeaza-te, eu ii dau lui Vladut la cerere toata noaptea si nu doarme mai bine, doarme f prost! Deasemenea nu toti copiii sunt la fel, sunt sigura ca daca o singura mama ar creste 10 copii de aceiasi varsta nu ar dormi si manca toti la fel.
Eu inca ii dau sa suga lui Vladut, toata noaptea (si sunt de parere ca nu e prea bine ca fac asta), iar ziua f rar. Mananca solide, dar cantitate redusa, probabil are burta plina de laptele de noapte. O sa-l intarc, dar nu stiu cand imi fac putere, ca am zis ca fac dupa Paste asta si mi-a racit....

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cadia, sigur te bate
Da, e super usor de ajuns din Com Berceni in oras, si e mult mai liber traficul pe acolo, in plus e si metroul f aproape. Pe principiul asta am cumparat si noi in zona respectiva. Va tin pumnii sa vindeti repede apartamentul. V-ati apucat de constructie?

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

CRISSPY, ANNA, tare mult mi-ar placea sa devenim vecine de BerceniIntr-adevar se ajunge f. repede de acolo in Bucuresti, iar mami sta in cartierul Berceni, asa ca in 10 min sunt la ea sau ea la mine(cu masina)
Acum sa ne ajute Dzeu sa terminam cu bine ce am inceput.
Deocamdata cautam sa vindem apartamentul in care stam, si nu-i usor deloc

Scuzati off-topicul ...

Cadia da-mi mai multe detalii despre apartamentul tau (unde e situat, cate camere, etc) ...ca noi ne cautam apartament ca de casa nu avem bani

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anna am vazut si eu un tablagiu mare acolo, imi place caciulita lui la nebunie

Porumbita nu te mai necaji, fiecare copil e in felul lui. E simplu sa dai sfaturi din afara. Iti dau un exemplu - dupa cate stii Vlad al meu ar manca si lemne daca i-as da, dar acum cand are probl pe care o are ma rog de el sa manance si scoate afara mancarea si tot asa....am impresia ca innebunesc, nu stiu ce m-as fi facut daca facea asa de la inceput. Eram asa de buna de dat sfaturi aici, mamicilor ai caror copii nu mancau....pana am fost pusa in situatie si simt ca cedez, acum pot spune ca le inteleg intr-adevar cum e sa nu iti manance copilul......VA ADMIR FETELOR ca ati rezistat cu niste copii mofturosi.

Parerea mea este sa il intarci, sunt in urma cu ce ai mai povestit, deci nu stiu de ce nu o faci....dar daca tu consideri ca trebuie sa mai amani eu te sustin, tu stii cel mai bine ce e bun ptr puiul tau

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

nu am un copil dificil; am un copil exceptional!!!

Asa este Porumbita...nu te lasa daramata de comentarii citite pe net de la diverse persoane (cu experienta sau fara)...instinctul tau de mama este mai presus de toate sfaturile primite.

Eu sfaturi nu-ti pot da (din pacate) pentru ca nu am avut experiente de genul asta ...nu pot decat sa te incurajez sa-ti urmezi in continuare instinctele si o sa vezi ca o sa fie bine

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Porumbita nu pune la suflet!!!! Nu e usor sa fii mama si in general sfarutile ce le primim trebuie fiecare sa le adaptam la necesitatile proprii. Asa ca ia din ele numai ceea ce te ajuta fara sa iei si patima sau supararile. Nu iti vor fi de nici un folos!

Am incercat sa o sun pe Ciufika da a respins apelul semn ca nu putea vorbi. Sper sa fie bine!

Bafta fetelor cu imobiliarele in cap!!!

Mergi la inceput

CRISSPY, iti dau acum PM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Cadia, sigur te bate
Da, e super usor de ajuns din Com Berceni in oras, si e mult mai liber traficul pe acolo, in plus e si metroul f aproape. Pe principiul asta am cumparat si noi in zona respectiva. Va tin pumnii sa vindeti repede apartamentul. V-ati apucat de constructie?

DAAA..NE-AM APUCAT DE FUNDATIE.

Mergi la inceput