Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CAMI, eu intelesesem ca ati scapat de brate.Lasa ca nu mai e mult, o sa vezi

CRISSPY, in comuna Berceni (o sa fiu mai aproape de mama).Bebe din burtica sper ca este bine, abia astept eco de la sf lunii mai.

DARK, muulta sanatate socrului tau.

BEBELUSI, sanatate multa. Si noi tot cu laringita acuta, apoi diaree.. conjuctivita...Si acum muci la greu si urlete cat cuprinde.
Nu-mi mai recunosc fata deloc

FUG. VA PUP

7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

CAMI, eu intelesesem ca ati scapat de brate.Lasa ca nu mai e mult, o sa vezi

CRISSPY, in comuna Berceni (o sa fiu mai aproape de mama).Bebe din burtica sper ca este bine, abia astept eco de la sf lunii mai.

DARK, muulta sanatate socrului tau.

BEBELUSI, sanatate multa. Si noi tot cu laringita acuta, apoi diaree.. conjuctivita...Si acum muci la greu si urlete cat cuprinde.
Nu-mi mai recunosc fata deloc

FUG. VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna ziua,
Sper ca Andrei de Ciufik sa fie bine astazi.
Sanatate multa Bee, sper sa nu fie nimic grav.
Sanatate si piticilor bolnaviori.

Noi suntem cu boli in continuu de o luna jumate. Nu mai suport. Cred ca in timpul asta am dat gata 4-5 sticle de nurofen, plus alte nebunii pentru gat si tusea si mucii tot se intorc. Sunt foarte suparata.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Andreea ai incercat cu Prospan pentru tuse, la noi a avut efect dupa ce am incercat mai multe chestii, e si naturist.

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Andreea si Andrei mic sper sa treceti cu bine peste interventia de azi ...asteptam vesti bune

Dark imi pare rau sa aud ca socrul tau are probleme de sanatate...sper ca operatia sa aiba succes

Selene si eu zic la fel ca toata lumea care ti-a dat sfaturi la topicul deschis de tine: RELAX ...asa fac toti si o sa mai faca inca pana se prind ei de toate smecheriile...

Micola asteptam vesti bune de la urmatoarele analize... Alexutu mic si vioi

Bebelusi sanatate multa lui Vladut...ai un pic de rabdare ca o sa inceapa sa manance, numai sa-i treaca indispozitia asta de moment

Moama Alinuk ce bine ai aratat la bal ...iar Andu e un scump si jumatate ...Teo ce mai face?

Mara mersi frumos de pontul cu dr...daca poti da-mi pe PM detalii

Delia felicitari pentru noaptea dormita ...noi nu avem probleme cu somnul, da' se trezeste frate numai pe la 6 dimineata ...pesemne ca i se pare lui ca se intampla lucruri marete si nu vede el tot

Aalina ma bucur ca esti cu moralul mai ridicat...sper sa scapi de toti piticii repede-repede

Cadia si noi ne gandisem la o casuta pe pamant tot in Berceni...poti ajunge mai repede in Buc decat din celelalte localitati...plus ca fratele meu sta in comuna Vidra (imediat dupa Berceni) si mi-ar fi placut sa fiu mai aproape de el (nu l-am mai vazut de 2 sapt deja mi-e dor de el )

Andrea sanatate multa si voua ...

O zi usoara si multi la toata lumea

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

andreea ti-am trimis pm

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Ma gandesc si eu la Ciufik si la Andreiutu, sa fie totul bine!

Ledi, cum te mai simti? Cum iti e acum ca ai toata ziua grija singurica de David? Ma gandesc la tine ca ti-e tare greu. Va pup cu drag

Micola, si eu zic ca e o greseala, draga mea. E bine ca-ti refaci analizele. Asteptam vesti bune !

Bee, tin pumnii sa-ti iasa bine toate analizele!

Cadia, si eu am teren in comuna Berceni, dar inca nu avem finante sa construim. Poate o sa fim vecine intr-o zi. Felicitari pt mersul Clarei. Pup si burtica.

Alinuk, ai aratat super, si rochia mi-a placut tare mult!

Cami, nu-ti face griji, o sa-si dea si Antonia drumul la mes singurica, ai sa vezi.

Dark, multa sanatate socrului tau, imi pare rau ca trebuie sa amanati excursia.

Aalina, ce bine ca ai mai alungat din piticii carcotasi, am si eu cativa, dar unul mai enervant si nu stiu cum sa scap de el. Asa ca astept metode. Pup mami si baietii frumosi.

Bebelusi, multa sanatate lui Vlad, offf, sper sa scapti repede de diaree.

Delia ma bucur ca a dormit David bine, multe nopti la fel de bune sa aveti! Noi am dormit f rau azi-noapte.

Koruccia, offf, imi pare rau ca nu sunt locuri la cresa, sper sa gasiti o soluti convenabila.

Avem si noi poze de la Paste http://family.webshots.com/photo/2962632780106226777EJDoDX

Va pup

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
...am si eu cativa, dar unul mai enervant si nu stiu cum sa scap de el. Asa ca astept metode.

Iubita il sinucizi Te pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

anna, andrea voi cum mai sunteti cu alaptatul?

m-a suparat raspunsul lui krishu de aici, desi stiu ca nu ar trebui sa pun la suflet

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150851&whichpage=4

ledi vi s-a reperat liftul?

selene inca nu am citit topicul , incerc diseara

alinuk imi place si coafura si rochita

bebelusi suna a enteroviroza ce zici tu acolo

stiti ceva de ciufik?

Mergi la inceput

CRISSPY, ANNA, tare mult mi-ar placea sa devenim vecine de BerceniIntr-adevar se ajunge f. repede de acolo in Bucuresti, iar mami sta in cartierul Berceni, asa ca in 10 min sunt la ea sau ea la mine(cu masina)
Acum sa ne ajute Dzeu sa terminam cu bine ce am inceput.
Deocamdata cautam sa vindem apartamentul in care stam, si nu-i usor deloc

Mergi la inceput