Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)
Raspunsuri - Pagina 5
andra_b spune:
Salutareeee, remember me? ![]()
Dupa o puza in care voi vad ca ati marit numarul e captole revin si eu sa va imbratisez!
Si vreau sa doresc bun venit noilor burtici! 
Sa felicit pe cele ce si-au vazut bebeii, fericitelor!!! 
Sa speram ca cele care nu stim inca ce culoare avem, sa aflam curand dar mai presus de tot sa fie bebeii sanatosi! 
Mari si eu sper sa fii fost bebe ce ai simtit, ce bucurie!
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
14+ cu bebe mic
Mari-Mariuk spune:
Buna seara...
Am revenit pentru putin timp. Am reusit sa trag un pui de somn dupa-amiaza asta, dar parca as mai dormi...L-am facut foarte curios pe al meu sot in ceea ce priveste ce am simtit la amiaza si a pus urechea pe burtica sa asculte
si asa va face in fiecare zi pana ii da bebe un pumn sa se faca simtit
...Eu tot sper ca a fost bebe, dar acum, dupa cat am mancat, nu cred ca se mai intelege ce miscari sunt in burtica mea...
Mariuk 14+
Klarisse spune:
Fetelor am ajuns si noi pe acasa, a durat ceva insa ce am sa va povestesc merita asteptarea..suntem sanatosi, totul este in grafic, doar ca fetita noastra s-a transformat in baiatel

. A fost senzationala experienta, mi-a facut si abdominal si endovaginal ca sa fie sigura si asa a ramas: AVEM CUC
.
Avand in vedere ca DT a iesit bine mi-a zis ca TT nu il mai facem iar urmatoarea eco la inceputul lui mai.
Sunt foarte foarte fericita.
Sa aveti un weekend minunat si sa ma colorati si pe mine in albastru la inceput ca eu semnatura nu am apucat sa o schimb, am vrut sa va scriu intai.
Klarisse
graviduta 14+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Fetelor am ajuns si noi pe acasa, a durat ceva insa ce am sa va povestesc merita asteptarea..suntem sanatosi, totul este in grafic, doar ca fetita noastra s-a transformat in baiatel ![]() ![]() ![]() . A fost senzationala experienta, mi-a facut si abdominal si endovaginal ca sa fie sigura si asa a ramas: AVEM CUC![]() .Avand in vedere ca DT a iesit bine mi-a zis ca TT nu il mai facem iar urmatoarea eco la inceputul lui mai. Sunt foarte foarte fericita. Sa aveti un weekend minunat si sa ma colorati si pe mine in albastru la inceput ca eu semnatura nu am apucat sa o schimb, am vrut sa va scriu intai. Klarisse graviduta 14+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Ehee, in timp ce citeam mesajul tau ma si utam ca semnatura ta tot roz a ramas
Sa fie sanatos bebe, indiferent ca e cu "cuc" sau fara!
Deci la cate sapt ti-a zis ca e fetita?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
carola spune:
am fost si eu astazi la control. ce masuratori se fac pentru a putea interpreta triplul test? nu stiu daca sa il fac avand in vedere ca nu am acele masutratori tinand cont ca am descoperit sarcina destul de tarziu.
bebe este bine, este format, dar am placenta foarte jos. am inteles ca se va ridica.
www.flickr.com/photos/carola456/
maya71 spune:
Burtici, am intrat sa va salut.
Am avut o zi prea grea si stresanta pentru cat am putut eu sa suport. Am injurat si rasinjurat si dat

in loc sa dau pe altcineva care merita dar nu se poate...![]()
![]()
Macar ma bucur cand voi sunteti bine. Va
de noapte buna!
Iony, Iomur, Magdutza... multi
si nu numai.
chichiutza spune:
Klarisse, felicitari pentru baieteeel! Stiu ca tu asa vroiai de la inceput! Cat de tare! 
Sper sa nu se intample si la mine, desi orice e posibil![]()
Noapte buna cu vise placute!
Cristina
14+
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Klarisse, felicitari pentru baieteeel! Stiu ca tu asa vroiai de la inceput! Cat de tare! ![]() Sper sa nu se intample si la mine, desi orice e posibil Noapte buna cu vise placute! ![]() Cristina 14+ |
tocmai la tine ma gandeam, parca la ultima eco nu a putut sa-ti reconfirme sexul...sau ma insel?
Sa fie asa cum vrei tu

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui maya71 Burtici, am intrat sa va salut. Am avut o zi prea grea si stresanta pentru cat am putut eu sa suport. Am injurat si rasinjurat si dat ![]() ![]() in loc sa dau pe altcineva care merita dar nu se poate...Macar ma bucur cand voi sunteti bine. Va de noapte buna!Iony, Iomur, Magdutza... multi si nu numai.ucenic(aspirant) burtica ![]() |
maya,
sa treaca stresul, gata e deja week-end, nu mai fi suparata!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de