Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)
Raspunsuri - Pagina 4

lucianna_83 spune:
lucianna_83 spune:
 Am venit si eu din plimbari....
Grupele de sange conteaza cant sunt diferite numai atunci cand mama are O si tatal A sau B sau AB....invers nu e nici o problema, si mai conteaza cand mama are Rh negativ....daca are tatal iar nu e nici o problema. 
 11+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
 11+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

mari_paun spune:
mari_paun spune:
 hello burtici, dupa cum vedeti am schimbat semnatura , mai e un pic si merg la echo pe 15 , nu stiu inca daca imi face si DT atunci, kiar in ziua aia implinesc 13 saptamani.
, mai e un pic si merg la echo pe 15 , nu stiu inca daca imi face si DT atunci, kiar in ziua aia implinesc 13 saptamani.
Incepe sa se vada burtica si lumea sa observa ca sunt mami in devenire , sper sa nu creasca f mult intr-o sapatamana sa imi vina rochita bine la cununie
, sper sa nu creasca f mult intr-o sapatamana sa imi vina rochita bine la cununie , sunt in Co , dormim mai mult...ne plimbam si merg mult pe jos...merg pana la posta cu colete, apoi platesc facturi, la plimbare cu Ema...si tot asa
, sunt in Co , dormim mai mult...ne plimbam si merg mult pe jos...merg pana la posta cu colete, apoi platesc facturi, la plimbare cu Ema...si tot asa
 BAZAR GENERAL PE DC 

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!  BLOG
Mari  12+ si mami de Ema
12+ si mami de Ema

mari_paun spune:
mari_paun spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui crina-s Maricicutz de ce nu-ti faci curaj si-ti ceri drepturile? Ai legea de partea ta. Poti cere program de 6 ore fara probleme. Totul depinde de tine. 15+ crina  cu  | 
te rog lamureste-ma si pe mine cu programul asta, jurista noastra nu ne informeaza. zi-mi ce lege si art este ca sa-i povestesc. multumesc
 astept PM
 astept PMp.s. vedeti ca pe bazar e o tipa care face niste tabluri pt camera copilului MINUNATE
BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
 12+ si mami de Ema
12+ si mami de Ema

andre_flo spune:
andre_flo spune:
| citat din mesajul lui andr33aaa avem carucior albastru!    desi m-am imaginat tot timpul despre mine ca sunt mama de fetitza, iata ca s-au aranjat altfel treburile... bebe este bine, foarte energic, si ne-a transformat deja in parinti suuuper fericiti. va pup cu drag andreea  13+  13+ | 
felicitari pentru baietel. sa fie sanatos si sa va bucurati de el

18+
18+ 

kiti2205 spune:
kiti2205 spune:
 Andr33aaa, felicitari pt carucior. Oare aflu si eu ce este marti? Ar fi dragut 
Kiti,  13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)

LUANASHANA spune:
LUANASHANA spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui mari_paun 
 te rog lamureste-ma si pe mine cu programul asta, jurista noastra nu ne informeaza. zi-mi ce lege si art este ca sa-i povestesc. multumesc  astept PM p.s. vedeti ca pe bazar e o tipa care face niste tabluri pt camera copilului MINUNATE BAZAR GENERAL PE DC   ajutati la terapia pentru Ema pe DC    Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari  12+ si mami de Ema  | 
Aici gasesti tot ce ar trebui sa te nintereseze cu privire la drepturile gravidelor. Pe mine m-a ajutat foarte mult
http://www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/13/Program+redus+gravide.html
 14+
14+ 

madutza_bra spune:
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui andre_flo vreau si eu carucior colorat pe prima pagina   18+  | 
S-a rezolvat !

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
 Cristian - 29.12.2008
 Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

lyvy spune:
lyvy spune:
 helooooo
CE frumos ca se coloreaza carucioarele!!!!Abia astept si eu, MARTI o sa aflu, sper sa stea bebe in pozitie buna de vazut putza!!!
Livi             Mamica de  Iris Miruna (12.03.2008)
 Iris Miruna (12.03.2008) +14 sapt
 +14 sapt 
Pozele mele
Povestea nasterii

kiti2205 spune:
kiti2205 spune:
 O sterg si eu de la lucru. La Pizza Hut, ca mi-ati facut pofta .
.
Week-end placut si sa ne auzim cu bine.
Va pup

Kiti,  13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)