Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)
Raspunsuri - Pagina 6
anna_ivan spune:
am fost si noi la eco +DT
totul e perfect si in grafic, nici hematom nu se mai vede, col lung si inchis. bebeica a adormit in timupl masuratorilor ca a trebuit zgandarit ca sa se mai miste putin ca sa termine dr masuratorile. suntem cu o saptamana mai mare decat varsta dupa UM. eu am vazut un cuc, dr a zis ca e posibil dar inca ne poate pacali. daca reusesc sa pun niste poze o sa vi le arat ca sa vedeti ca eu nu cred ca ma insel
e baietel

12+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
lara_c spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carola am fost si eu astazi la control. ce masuratori se fac pentru a putea interpreta triplul test? nu stiu daca sa il fac avand in vedere ca nu am acele masutratori tinand cont ca am descoperit sarcina destul de tarziu. bebe este bine, este format, dar am placenta foarte jos. am inteles ca se va ridica. www.flickr.com/photos/carola456/ "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
Carola, pt Triplu Test este nevoie de test de sange si raportul medical de la eco de 12 sapt.
In RO din cate stiu eu nu primesti rapoarte medicale dupa fiecare eco deci s-ar putea sa mai tb sa faci una.
Bafta, sa vi cu rezultate bune!!
Lara
w17+
Jamie and Huckleberry Errie 18mthsHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India
madutza_bra spune:
Neata fete si burtci!
Anna ivan , felicitari pentru eco si pentru baietelul somnoros. Pot sa te intreb cat de mare era hematomul si ce tratament ai urmat?...poate ai mai spus...cand l-ai descoperit? Multumesc.
Va doresc o zi insorita si placuta!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
anna_ivan spune:
uraaaa am reusit sa pun poze la semnatura. acuma sa spuneti si voi daca nu e baietel??? facem un sondaj de opinie nu de alta dar in grupul nostru sunt deja 2 mamici de baieteti si toata lumea astepta de la mine o fetitza (eu le-am zis ca fac baiat de cand am ramas gravida)
madutza hematomul mi-a dat de furca in saptamana 7 prima data cand am avut niste sangerari foarte abundente si cu eliminarea unui chist de vreo 4-5 cm. atunci am crezut ca am pierdut sarcina. a mai fost o sangerare asemanatoare tot cu eliminare de chist dar un pic mai mare la fix o saptamana diferenta. apoi in sapt 9 am mai avut niste scurgeri maronii (probabil ca se elmina si restul de hematom). tratament am luat utrogestan 2la 8 ore, duphaston 2 la 6 ore si o aspirina pe zi (nospa si uscosin la durere dar dureri nu am avut deloc)
&year
12+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
carola spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lara_c
Carola, pt Triplu Test este nevoie de test de sange si raportul medical de la eco de 12 sapt. In RO din cate stiu eu nu primesti rapoarte medicale dupa fiecare eco deci s-ar putea sa mai tb sa faci una. Bafta, sa vi cu rezultate bune!! Lara w17+ Jamie and Huckleberry Errie 18mthsHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India |
eu am descoperit sarcina la 13-14 saptamani. nu am masuratorile de la 12 saptamani. am si eu o intrebare, cu ce ajuta acest TT avand in vedere ca sunt mari sanse sa iasa fals pozitiv? se poate remedia ceva daca afli inca din burtica ca bebe va avea sindrom Down sau alta malformatie?
Klarisse, cum este sa afli ca bebele "si-a schimbat sexul"? :)
anna_ivan, http://blog.photostories.ro/ este site-ul tau? foarte frumoase fotografiile.
www.flickr.com/photos/carola456/
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
E WEEKEEEEEEEEEEND!!!!!!
Si totusi unii/unele muncesc. De exemplu eu: mai dureaza vreo 20 min si 2 feluri de mancare sunt gata, de la ora 10 am pregatire cu un copil si abia apoi respir a timp liber
.
Va
. Sa aveti o zi frumoasa, frumoasa!
Mariuk 14+
madutza_bra spune:
anna ivan, mercic de raspunsuri
Cat despre eco, si eu pledez pentru baietel
acea "escrescenta"(cum s-a exprimat dr meu) nu cred ca mai are cum sa se transforme in "pasarica" It's a boy!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
georgescu oana spune:
Buna dimineata fetelor
Klarisse felicitari pentru baietel
Ana Ivan eu zic ca e clar ca are intre picioare " ceva "
Voi ati mancat capsuni anul asta , eu mi-am cumparat ieri fericita nevoie mare ca au aparut si mi-a fost un rau de zile mari nici nu vreau sa levad acum si inainte eram topita dupa ele, de fapt ieri toata ziua a fost o zi aiurea cu dureri mari de cap.
Nu stranutam nutuseam doar o durere persistenta am incercat sa dorm sa aerisesc sa mananc si tot nu trecea, asta pana la capsuni cand durerea de cap a fost inlocuita de greata care persista si acum..... Si eu care ma bucuram ca nu mai sufar de o saptamana

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
tocmai la tine ma gandeam, parca la ultima eco nu a putut sa-ti reconfirme sexul...sau ma insel? Sa fie asa cum vrei tu ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
ba nuuuuuuuuuuu nu se va intampla! Era ecograful ala prost si cu purici!
Cristina
14+

tocmai la tine ma gandeam, parca la ultima eco nu a putut sa-ti reconfirme sexul...sau ma insel?