Fulgusori Nov-Dec2009(58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

am trimis pe contul comun de mail doua documente: unul cu niste retete pt bebelusi si unul cu niste tabele privind alimentele si perioada in care le putem da la puiuti...sper sa va fie de folos

Multumesc. M-am chinuit sa le printez de pe site, dar le-am printat cu lipsuri. Partea de jos nu se vede. Le printez fuga si o sa incerc sa le pun pe undeva, ca pe frigider, nu-i chip. Am o groaza de magneti adunati de prin lume.

Raluci nu stiu de ce, dar nu pot comenta deloc pozele tale. De ce oare? Oricm, spun aici. Mi-au placut raaaau!

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

am trimis pe contul comun de mail doua documente: unul cu niste retete pt bebelusi si unul cu niste tabele privind alimentele si perioada in care le putem da la puiuti...sper sa va fie de folos

Multumesc. M-am chinuit sa le printez de pe site, dar le-am printat cu lipsuri. Partea de jos nu se vede. Le printez fuga si o sa incerc sa le pun pe undeva, ca pe frigider, nu-i chip. Am o groaza de magneti adunati de prin lume.

Raluci nu stiu de ce, dar nu pot comenta deloc pozele tale. De ce oare? Oricm, spun aici. Mi-au placut raaaau!

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

am lasat cateva comentarii la pozele tale...foarte frumoasa papusica ta!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

am primit aprobare de publicare puteti baga comentarii sa-i rmana amintire frumoasa lui bubu

multumim de complimente

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Raluci E superb Bubu. Tot timpul ii admir pozele si mai trag cu ochiul si la casuta voastra. Seamana cu tati.
Ramonika eu tot de la primii pasi am. Sotzul e expert la montat. Noi l-am pus cu spatele la sensul de mers. De astea au in Carrefour si poti citi instructiunile. E cam greu cu intanirile noastre ca daca ne-am vedea si ar fi si sotzii ar rezolva ei problema.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ancutza noi ne pregatim de plecat la nasi dar maine cum am timp studiez ce ai trimis. Multumiri si

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monica,mi-ar face mare placere sa ne mai intalnim!Pupam fetita frumoasa

Lili,multumesc mult de sfat! Chiar de pe deget a mancat mai inainte!!!!

Fetelor,sunt atat de fericita,pisicuta mea a papat!!! Dupa 200 ml de laptic,a papat vreo 20 ml de piure de morcov cu cartof dulce!!!!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Uite-asa pap eu!!!

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard#5458523748271955986

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor !
Vreau sa va intreb ceva si daca ma puteti ajuta si pe mine. Vreau sa imi cumpar si eu scaun de masina, nu e de cine stie ce marca e la real o oferta zice asa ca are 3 pozitii, 0-18 kg si 0-4 ani. Ce ziceti? A si vreau sa va mai intreb ceva fotoliu care are tot 3 pozitii e acelasi lucru cu scaun de masina? Ca din desen asa ar reiesi. Multumesc

Vreau sa va spun ca Mihai doarme de 2 zile mai putin , nu prea manaca(o fi de la masa cu supa+morcov), manca ce manca si apoi se joaca cu sticla cu biberon.Dar noaptea doarme bine nu se trezeste , asa face numai ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Raluci, am vazut pozele de la botez..si crede-ma ca mi-au placut tare mult. Acum inteleg de ce ati ales un fotograf profesionist....a meritat!

Lumi, printesa Annabelle e superba cu papica in jurul guritei!

Mergi la inceput

Lavi,ea papa banana singura!

Mergi la inceput