Fulgusori Nov-Dec2009(58)
Raspunsuri - Pagina 11
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro am trimis pe contul comun de mail doua documente: unul cu niste retete pt bebelusi si unul cu niste tabele privind alimentele si perioada in care le putem da la puiuti...sper sa va fie de folos |
Multumesc. M-am chinuit sa le printez de pe site, dar le-am printat cu lipsuri. Partea de jos nu se vede. Le printez fuga si o sa incerc sa le pun pe undeva, ca pe frigider, nu-i chip. Am o groaza de magneti adunati de prin lume.
Raluci nu stiu de ce, dar nu pot comenta deloc pozele tale. De ce oare? Oricm, spun aici. Mi-au placut raaaau!
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Multumesc. M-am chinuit sa le printez de pe site, dar le-am printat cu lipsuri. Partea de jos nu se vede. Le printez fuga si o sa incerc sa le pun pe undeva, ca pe frigider, nu-i chip. Am o groaza de magneti adunati de prin lume. Raluci nu stiu de ce, dar nu pot comenta deloc pozele tale. De ce oare? Oricm, spun aici. Mi-au placut raaaau! Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09) www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix |
am lasat cateva comentarii la pozele tale...foarte frumoasa papusica ta!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
raluci_b spune:
am primit aprobare de publicare puteti baga comentarii sa-i rmana amintire frumoasa lui bubu
multumim de complimente
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
dymomo77 spune:
Raluci E superb Bubu. Tot timpul ii admir pozele si mai trag cu ochiul si la casuta voastra. Seamana cu tati.
Ramonika eu tot de la primii pasi am. Sotzul e expert la montat. Noi l-am pus cu spatele la sensul de mers. De astea au in Carrefour si poti citi instructiunile. E cam greu cu intanirile noastre ca daca ne-am vedea si ar fi si sotzii ar rezolva ei problema.
mami fericit de Dan Mihail
dymomo77 spune:
Ancutza noi ne pregatim de plecat la nasi dar maine cum am timp studiez ce ai trimis. Multumiri si
mami fericit de Dan Mihail
Lumi_Richard spune:
Monica,mi-ar face mare placere sa ne mai intalnim!Pupam fetita frumoasa
Lili,multumesc mult de sfat! Chiar de pe deget a mancat mai inainte!!!!
Fetelor,sunt atat de fericita,pisicuta mea a papat!!! Dupa 200 ml de laptic,a papat vreo 20 ml de piure de morcov cu cartof dulce!!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Uite-asa pap eu!!!
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard#5458523748271955986
ali762000 spune:
Buna fetelor !
Vreau sa va intreb ceva si daca ma puteti ajuta si pe mine. Vreau sa imi cumpar si eu scaun de masina, nu e de cine stie ce marca e la real o oferta zice asa ca are 3 pozitii, 0-18 kg si 0-4 ani. Ce ziceti? A si vreau sa va mai intreb ceva fotoliu care are tot 3 pozitii e acelasi lucru cu scaun de masina? Ca din desen asa ar reiesi. Multumesc
Vreau sa va spun ca Mihai doarme de 2 zile mai putin , nu prea manaca(o fi de la masa cu supa+morcov), manca ce manca si apoi se joaca cu sticla cu biberon.Dar noaptea doarme bine nu se trezeste , asa face numai ziua.
laviniablaga spune:
Raluci, am vazut pozele de la botez..si crede-ma ca mi-au placut tare mult. Acum inteleg de ce ati ales un fotograf profesionist....a meritat!
Lumi, printesa Annabelle e superba cu papica in jurul guritei!
Lumi_Richard spune:
Lavi,ea papa banana singura!