Fulgusori Nov-Dec2009(58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am o intrebare pt. fetele care au montat scaun de bebe in masina.
cum ati reusit sa-l montati? stiu ca poate fi cam greu de explicat in scris, insa noi n-am reusit sa-l punem cu fata invers la sensul de mers, pentru ca o curea ar insemna sa vina prin partea de sus a scaunelului, cum ar veni pe dupa capul copilului si o curea pe jos si se pare ca nu sunt asa de lungi centurile de la masina noastra (Seat ibiza)? sau (cel mai probabil) nu stim noi sa montam scaunelul corect.
nu avem instructiuni la scaunel, pt. ca ni l-a dat cineva si nu mai avea instructiunile.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

camy aseara m-am uitat la toate pozele tale
voi vorbeati de pure pt copiii vostri si mie mi s-a facut pofta ...inainte imi luam des ca desert..cred ca fac o tura ana jos la supermarket

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

ce-mi place semnatura ta

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

am o intrebare pt. fetele care au montat scaun de bebe in masina.
cum ati reusit sa-l montati? stiu ca poate fi cam greu de explicat in scris, insa noi n-am reusit sa-l punem cu fata invers la sensul de mers, pentru ca o curea ar insemna sa vina prin partea de sus a scaunelului, cum ar veni pe dupa capul copilului si o curea pe jos si se pare ca nu sunt asa de lungi centurile de la masina noastra (Seat ibiza)? sau (cel mai probabil) nu stim noi sa montam scaunelul corect.
nu avem instructiuni la scaunel, pt. ca ni l-a dat cineva si nu mai avea instructiunile.

Ramonik e scaunel sau scoica?

noi evem scoica si are un suport care se prinde cu centura si scoica fixata apoi in suport

scaunel nu am cumparat inca

edit: stiu ca scaunelul nu se poate monta invers sensului de mers, doar scoica...asa stiu eu..poate nu stiu bine...sa vedem ce zic si fetele
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

e scaunel, e cu totul, nu se scoate din suportul ala. si are doua pozitii, cu spatarul drept si inclinat la 45 grade.

deocamdata l-am montat cu fata la sensul de mers, decat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ramonika noi am cumparat scaun si l-a montat sotul dupa instructiuni. Problema e ca statea copilul cam cocosat(ca nu se lasa prea tare pe spate). Dupa aia am primit o scoica si ne-a ajutat la montat fostul proprietar(un verisor) si la fel a montat centura peste scaun astfel ca abia puneam/scoteam copilul pe sub centura. Ieri cand ne-am intors de la Suceava am oprit sa mancam pe drum si am demontat scoica si cand am montat-o la loc am dat centura pe dedesubt. O parte a centurii vine sub marginea de sus a cosului si intra intr-un lacas iar cealalta parte prin lacasele laterale si pe sub scoica. Cred ca toate au cam acelasi sistem. Poate ar fi bine sa apelati la cineva care are scaun si sa va zica cum l-a montat sau cand mergeti in Careffour de ex sa va uitati la instructiunile de la un scaun. Poate gasiti si pe net.
Mi-am adus aminte de ce povesteai tu cu gelozia fata de tetina. La noi Danut nu o accepta dar te inteleg perfect. Nici eu nu ma vad intarcand atata vreme cat mai am laptic ca tare imi e drag cand descchide gurita prin somn ca un puiut si cauta tatza...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Noi si scaunul l-am montat cu spatele la sensul de mers dar trebuie sa fie scaun care sa aiba doua grupe. La noi e 0-9 kg cu spatele si 9-18 kg cu fata. Dar pe laterale nu are desene cu montajul?? Ca la noi are si scaunul si scoica?

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

dy - scaunul e de la primii pasi. tot asa, e doua grupe 0-10 kg si 11-18 parca. prima grupa e cu fata invers sensului de mers si arata in poza cum se pune centura, una pe dedesubt si alta pe sus, cum ar veni pe la ceafa copilului. problema e ca nu e destul de lunga centura. la partea care vine pe sus, pe unde ar veni ceafa copilului e prea scurta centura. cel putin asa ni se pare, desi probabil nu stim noi cum sa montam exact, pt. ca mi s-ar parea ciudat ca producatorul masinii sa nu fi luat in considerare acest aspect.
si nu stim pe nimeni care are montat scaun de copil in masina invers directiei de mers, toti monteaza cu fata la sensul de mers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

am trimis pe contul comun de mail doua documente: unul cu niste retete pt bebelusi si unul cu niste tabele privind alimentele si perioada in care le putem da la puiuti...sper sa va fie de folos

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Ziua buna!
EVY.CAMY marti merg la vaccin si intreb pediatra...mi-am notat ca sa nu uit si cum ajung acasa scriu ce mi-a spus
Fi-miu are caputul tot in colturi...oare cand se va rotunji?
Asaaa...sa va spun si ceva despre mineee...am un mare furuncul pe nas,unul inghinal si un abces la un dinteVaaai sper sa-mi treaca pana duminica viitoare cand am botezul ca mor sa apar pe acolo cu nasoiul rosu ca un clown.Am luat ampicilina si ma dau pe nas cu mibazon de la farmacia veterinara.
Va si o zi frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Ziua buna!
EVY.CAMY marti merg la vaccin si intreb pediatra...mi-am notat ca sa nu uit si cum ajung acasa scriu ce mi-a spus
Fi-miu are caputul tot in colturi...oare cand se va rotunji?
Asaaa...sa va spun si ceva despre mineee...am un mare furuncul pe nas,unul inghinal si un abces la un dinteVaaai sper sa-mi treaca pana duminica viitoare cand am botezul ca mor sa apar pe acolo cu nasoiul rosu ca un clown.Am luat ampicilina si ma dau pe nas cu mibazon de la farmacia veterinara.
Va si o zi frumoasa va doresc.

multumesc mult! sper sa treaca repede buba! Sanatate!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput