Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

oo, sunt superbe!
iar poza la baita m-a terminat! ce dolofanica e! si o privire de zici ca are 3 ani!

Andreea, ce frumos ai povestit de Vladi. E super misto cu 14 kile, al meu are 13 imbracat. Si mananca f bine!

Maria, imi pare tare rau, multa putere mamei si voua.

Traducerea:

vreau bicicleta mare:)

despre jucat: se joaca la varsta asta mai mult unul langa altul. Frumos se joaca cu adultii sau copiii mai mari. mai dupa 3 ani jumate toti copilasii se joaca insa tare frumos si intre ei.(cu momentele de scartaiala de rigoare:) )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

eu intelegeam ceva de genul vreau suzeta mea,dar cum el nu e prieten cu suzi mi-am dat seama ca nu sunt pe aproape
tu cum te mai simti? esti umflata,desumflata? ,ai mai facut analize/?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Yaia e pastilutele ale avea niste frisoane si nici laptele nu venea

Sunt asa de obositra la ora asta, ca nu inteleg mesajul tau...off...
Dar iti trimit un

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Sa ma mai dau mare cu fetele mele

Ai cu ce! Bravo!

Mergi la inceput

In legatura cu joaca, eu o luasem pe carari nebanuite ca el cerea 'hai sa jucam' in casa, imi zicea mie si eu ma gandeam ca nu are cu cine. Acum poate cere mai des si sa se asigure ca are si el timpul lui cu noi, in special cu mine. Oriunde ne-am afla, in casa nu o sa se poata juca decat cu noi, singur sau cu Alexia, mai tarziu...sper eu.
Tudor se joaca frumos cu amica lui, Iris, dar doar daca sunt ei doi. Altfel, Iris prefera copii putin mai mari. La ultima vizita la biserica, s-a jucat frumos alergand dupa 2 fetite mai mari. Si la gradinita se joaca uneori frumos cu copii, din ce spun educatoarele...dar eu eram plina de hormoni si dusa cu capul si mi-a intrat piticul asta acum, daca se joaca cu alti copii sau nu. Acum piticul e adormit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimineata, dragelor !
o cisterna cu cafele, ceaiuri si tot ce mai doriti !
am ajuns si noi acasa, in sfarsit. Am stat la mama, am bolit adica, laringita, cefalee, tot tacamul.Iau antibiotic de 6 zile.
Adi mi-a tinut isonul, dar el nu a stat la pat, a fost activ non-stop, s-a rotunjit la obrajori. Alta varsta, alta rezistenta.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bernix, sincere condoleante !

nu vine nimeni la cafea ?

SabinaY, aceleasi sentimente contradictorii le-am avut si eu la inceperea gradiniteim, sentimentul ca-l abandonez, undeva unde nu-i place.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Referitor la socializare, Antonia are 2 fetite si un baietel(mai mare cu 9 luni) cu care se joaca zilnic dimineata in parc, una din fetite mai vine si dupa-amiaza(e mai mare cu ea cu 5 luni) si se inteleg foarte bine, se tin de manuta, se declara prietene, fac tot felul de ghidusii impreuna. Mai am o prietena cu 2 fetite una mai mare cu 1 an si una mai mica cu 8 luni decat Antonia care mai vin in vizita pe la noi sau in alt parculet din apropiere cu care se mai joaca. In rest se joaca si cu alti copii, dar ii alege ea, este selectiva si am inteles ca e normal sa fie asa la acesta varsta. Chiar am intrebat dr,ca am fost marti la control. Cu verisorii ei care sunt mai mari decat ea se joaca intotdeauna frumos.
Cu datul jucariilor e cat de cat ok, cat este la locul de joaca da jucariile, tricicleta, are si momente cand nu vrea sa dea o papusica sau daca plecam acasa si vine alta fetita si se aseaza pe tricicleta ei, nu vrea sa o lase – dar aici are dreptate intrucat vrea sa plece acasa pe tricicleta ei. De jucariile celorlalti copii nu e prea tentata, si oricum vine la mine daca a vazut o tricicleta sau alta jucarie care o tenteaza, si ii explic ca trebuie sa cerem voie.
In rest, are si momente in care e foarte rusinoasa, cand nu cunoaste mediul – dar incet incet isi revine si devine sociabila.
Scriam mai sus ca am fost la dr cu Antonia , caci nu mai fusesem la control din noiembrie, e ok din toate privintele, ca si dimensiuni are 14,1 kg si 91 cm, si s-a corectat mult si asimetria de la piciorus, continuam cu masajul si gimnastica medicala si ghetute Ortopedia.

Altfel, vad ca a invatat sa merga singura pe bicicleta prietenului ei din parc, asa ca in curand ar cam trebui sa ii cumpar o bicileta, aveti ceva propuneri, ma gandeam sa ma duc la un magazin specializat de biciclete, ce am vazut prin Auchan mi se par de calitate cam indoielnica. Tricicleta noastra pe care am cumparat-o acum un an din Grecia s-a stricat putin la o roata si merge cam greu – are rotile din plastic si cred ca s-au infipt niste cioburi in ea.

Gabriela, ti-am admirat printesele, sunt tare frumusele si dulci.

Andreea, referitor la optiunile tale pentru gradi, ma gandesc ca e bine sa vorbesti, eventual sa il inscrii la o gradi si apoi hotaresti in functie de cum vor sta lucrurile la venirea lui bb2. La noi fratiorul vine i iulie si cam la 2 luni dupa va incepe gradi.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am ratat cafeaua oferita de papanash, dar uite ma sacrific eu sa postez un mesaj - doua, vad ca astazi toata lumea e ocupata.
Si sa nu ma dati iar disparuta.
Sunt bine, la serviciu nebunie mare, mult de lucru, nu stiu cand trece ziua si vad ca a trecut de ora 17 iar eu trebuie sa ma grabesc sa ajung s-o iau pe Maria de la gradi. Numai pe fuga am fost saptamanile astea.
Acasa abia apuc sa deschid forumul si sa citesc, nu mai sunt lasata sa si postez. Si constat ca s-a facut deja ora 22 si Maria nu-i pregatita de culcare .
Oricum, a ajuns "Mari" ( mai nou asa isi zice ) sa se culce dupa ora 00 . Si nu-i e somn, e plina de energie si mie imi pica ochii de somn . Oricum, saptamana asta m-am scos, ca a fost tati acasa si l-am lasat s-o culce el, eu am disparut elegant in alta camera si m-am culcat uneori inaintea ei

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maria, condoleante ! Totdeauna este greu cand pierdem pe cineva drag

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bikmariuto, condoleante!

Si successe cu nasitul, sper ca finii stiu ce nasica pe cinste au ai norocul sa fi gasit!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput