Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)
Raspunsuri - Pagina 17
greyeras spune:
Danuta
si de la noi si mie imi sta capul la vacanta, dar noi nu am hotarat nimic.
Andreea imi place cum ai povestit despre Vladi. Sa stii ca am ajuns la concluzia ca ei renunta la pempers atunci cand sunt pregatiti, nu pentru ca noi insistam. Exact asa s-a intamplat si la noi, i-am explicat mereu ca e fetita mare si ca trebuie sa faca la olita, dar de renuntat de tot inclusiv noaptea a renuntat singura si totul s-a intamplat foarte natural. Cred ca noi ne stresam prea mult, cand ei stiu exact cand sunt cu adevarat pregatiti. Succes in planurile voastre cu gradinita.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
bikmaria spune:
incerc sa ma hotarasc ,imi place ceva de genul asta
http://media.infomariaj.ro/foto/Coafura-nunta/Coafura-mireasa/Infomariaj/416/3997/500x400/Coafura-mireasa.jpg
sau ceva cam asa:
http://girls.eurosibiu.ro/wp-content/uploads/2009/09/inserare-31.jpg
nu mi-ar strica cateva pareri
greyeras spune:
Maria mi-e imi plac cele din a doua varianta, cam asa ceva am avut si eu cand am fost nasa. Nu te stresa prea tare sunt sigura ca vei fi o nasa super si in plus e tare placut sa fi nasa, e mult mai relaxant ca la propria nunta.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
bikmaria spune:
Andreea
pe Vladi cel cuminte si intelegator
despre gradi...eu as zice sa-l duci in nov-dec sau cand considerati voi,dar fara pauza ,am vazut cazuri la cresa cand s-au chinuit cu copilul primele saptamani ,ca dealtfel toata lumea,cand s-a obisnuit copilul cu colegii cu doamnele cu mancatul cu somnul,au facut pauza o luna,doua din varii motive si s-au chinuit mult mai mult sa-l obisnuiasca din nou,eu iti urez multa bafta,oricum timpul le va rezolva pe toate,sarcina usoara 
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Maria mi-e imi plac cele din a doua varianta, cam asa ceva am avut si eu cand am fost nasa. Nu te stresa prea tare sunt sigura ca vei fi o nasa super si in plus e tare placut sa fi nasa, e mult mai relaxant ca la propria nunta. Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) ![]() |
,imi place tare mult a patra de pe primul rand,asa ar trebui,sa nu ma stresez,dar deh materialul prost 
Gabriela77 spune:
F frumoase, Maria, cele din a doua varianta!
La cat esti tu de frumoasa, iti va sta bine cu oricare!
Danuta, ce fain ca visezi la vacanta
La vara, musai ne vedem
Andreea, pupici lui Vladi cel cooperant! Si eu sunt pt varianta nov-dec dar fara pauza cum spune Maria!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
Andreea, parca il recunosc pe Vladi de asta vara in ceea ce ai povestit ,se pare ca a devenit si mai cooperant, acum accepta pupici?
14 kg este super bine, noi cred ca suntem tot la 13,6-13,8 kg dar in lungime aveam in noiembrie 95-96cm...oricum Cristi este lung si slab(fizic) el mananca relativ bine...cel putin eu sunt multumita cum papa, dar are ffffffffff multa energie, nu sta o secunda in loc, este mereu in miscare.
Un
mare pt Vladi de la Cristi, a intrebat cui ii scriu si i-am spus, replica: vreau sa vina Vladi.
Parerea mea referitor la gradi este sa il inscri daca poti si sa inceapa din noiembrie.
aaaaaaa chiar vreau amanunte daca mergi la pasapoarte.
Cristi se joaca cu copii mai mari in parc, le cauta compania, de altfel vecinii lui sunt toti la 5-6 ani si se inteleg fff bine. Cu copii de varsta lui se joaca doar la nisip(cand nu sunt cei mari)si doar cu jucariile lor, el nu prea da jucariile, nici macar nu vrea sa le luam din casa, o lopetica cu care se joaca el si atat si/sau mingea pe care o pazesc eu, daca sunt copii cu masinute atunci vrea si el, ca este sigur ca nu o sa atenteze nimeni la masinuta lui, dar el la jucariile altora este primul.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Sa ma mai dau mare cu fetele mele

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Sabina spune:
oo, sunt superbe!
iar poza la baita m-a terminat! ce dolofanica e! si o privire de zici ca are 3 ani!
Andreea, ce frumos ai povestit de Vladi. E super misto cu 14 kile, al meu are 13 imbracat. Si mananca f bine!
Maria, imi pare tare rau, multa putere mamei si voua.
Traducerea:
vreau bicicleta mare:)
despre jucat: se joaca la varsta asta mai mult unul langa altul. Frumos se joaca cu adultii sau copiii mai mari. mai dupa 3 ani jumate toti copilasii se joaca insa tare frumos si intre ei.(cu momentele de scartaiala de rigoare:) )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 Sa ma mai dau mare cu fetele mele ![]() ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
te poti da mare cat vrei pentru ca ai cu ce te lauda,sunt tare frumoase