Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *128*
Raspunsuri - Pagina 18
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Miha nici Ana nu mananca asa mult..pana acum nu am fost curioasa, dar ieri am cantarit cantitatea de supa crema de legume..fix 80 de grame! astazi, 50 gr.. Poate ca eu gresesc ca nu am f multa rabdare cu ea..vorba vine ca nu am rabdare...la noi masa se termina in momentul in care Ana nu mai deschide gurita..nu ne mai jucam/cantam si apoi sa revenim la masa..nu! oare gresesc? eu am in minte treaba aceea cu "masa-i masa".. este drept ca prichinduta mai papa si laptic de 3-4 ori pe zi.. Initial si eu m-am dat rotunda si am zis ca eu ii voi gati puiului meu zilnic..dar uite ca am ajuns sa fac supa pentru doua zile..asta este! Sa creasca mare si sanatos frumosul samurai! Am admirat pozele..sunt superbe, iar ciresii infloriti..wow! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana eu nu sunt pentru facut avionase ca sa pacalesc copilul sa manance.Ca si asta e o fortare mai..voalata sa zic asa.Ma rog,din punctul meu de vedere...si eu cand inchide gurita am terminat cu masa,incerc peste cateva ore.
Editez ca vroiam sa mai spun ca si Josh bea lapte la greu(cam 6-7 mese de lapte are pe zi),de zici ca acusi se termina tot laptele de pe lumea asta:)
Multumim de aprecieri si de urari
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
kawaichan spune:
citat din mesajul lui camy_pus Flavius inca varsa... il mai doare burtica! Eu ii gatesc zilnic, dar dureaza putin, ca fac doar cat papa! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Camy fa o pauza cu solidele pana ii trece starea asta de voma si reiei apoi.Ei fac totusi un efort sa digere,nefiind obisnuiti prea mult cu solidele acum.
kawaichan spune:
Acum chiar va las,noapte buna !
moni_iulia spune:
Stiti vreo clinica in B unde se face coprocultura si sambata?
Prietenul nostru din parc are viroza si e f deranjat la stomac iar mamicii lui i se pare ca ar avea si ceva firisoare de sange.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
kemsy spune:
citat din mesajul lui kawaichan Vai acum l-am vazut si eu pe Loris,e absolut mortal !!! Mai,asa are el perisorul sau l-ai tuns o data? Sa-ti traiasca,e un scump !! Manga,Delia,multam de pontul cu tiroida.Eu mi-am facut analizele in decembrie cand am avut episodul ala cu ficatul marit si aveam valori normale...nu erau nici hipo,nici hiper..cel putin atunci.M-a chemat in iunie sa repetam,sa vad acu daca o tin tot asa poate ma duc mai repede. Siiiii sa nu uit sa anunt oficial primul nostru dintisor !!!E dulce rau,cand rade i se vede deja Of ce repede trece vremea...! Gata,va las ca maine vrem sa ne trezim de dimi ca sa-i aratam si lui tati florile de cires.Pupicim si o seara placuta ! Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "Babies can't be spoiled...only nurtured." |
Asa e parul lui, sta tepos, dar e moale!
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
Camy fa o pauza cu solidele pana ii trece starea asta de voma si reiei apoi.Ei fac totusi un efort sa digere,nefiind obisnuiti prea mult cu solidele acum. Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "Babies can't be spoiled...only nurtured." |
aoleu...pai si ce fac??? ce-i dau? ca laptic la san mai am asa de putin....
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
kemsy spune:
Eu gatesc pentru 2 zile supa, in 20 de min e gata, o fac la oala sub presiune (arma alba pentru mine...fasaie, pufaie...Loris plange cand aude ).BB mananca aprox 100 ml.Fructe mai putin, cam 40 ml la care completez cu san.
Intrebare:azi am introdus carnita, de miel, si i-am luat omogenizat...care de fapt e praf, ca o pulbere.Asa tre sa fie?? Eu ma asteptam la carnita moale...
Asa s-a nascut Loris
kemsy spune:
kawaichan, Josh e superb!!!Sa fie sanatos!!!
Asa s-a nascut Loris
delia79 spune:
Dana, Mihaela, si soimita papa putin la o masa, cam 50 ml de supica, si eu sunt constant surprinsa de cat de mult papa alti copilasi. Zicea o fata mai demult ca bebe al ei papa cam 200-300 gr cereale la o masa. Cred ca e o greseala de exprimare totusi (si e vorba de ml), ca la mine o cutie intreaza are 227 gr, si ajunge vreo 2 luni din ea, daca as face experimentul sa fac toata cutia odata cred ca ar iesi cat o oala de ciorba .
Mihaela, sa-ti traiasca micul Josh si sa va aduca numai bucurii. E absolut adorabil in toate pozele, un frumos migdalat . Merci de sfaturi, te pup. Si ciresii arata intr-un mare fel la voi acolo.
Cami, fa o pauza cu solidele (macar pana iese afara cu scaunul), Flavius va trage mai mult laptic si va stimula productia, cel putin asa ar trebui sa se intample. Imi pare tare rau ca-l doare . Pupam baiatul.
Nu stie nimeni nimic de Nela???
Ia sa-mi mai vad deb treaba, poate se spala si niste vase....
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
citat din mesajul lui kemsy Eu gatesc pentru 2 zile supa, in 20 de min e gata, o fac la oala sub presiune (arma alba pentru mine...fasaie, pufaie...Loris plange cand aude ).BB mananca aprox 100 ml.Fructe mai putin, cam 40 ml la care completez cu san. Intrebare:azi am introdus carnita, de miel, si i-am luat omogenizat...care de fapt e praf, ca o pulbere.Asa tre sa fie?? Eu ma asteptam la carnita moale... Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
Dupa parerea mea ar trebuie sa fie chiar carne, la borcanel, congelata sau si mai bine proaspata. Ce scrie la ingrediente? Ma uitam si eu la raftul cu produse de bebe si sunt incredibil de multe sortimente. Dar din ce observat eu chiar si pe borcanele bio mai au tot felul de acid, concentrat etc... tot mai bine proaspat, facut de manuta proprie. Eu vad utilitatea borcanelelor la drum, in parcuri.
pup
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos