Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Ola fetelor,

Azi am implinit si noi 7 lunite asa ca dam cate o colica:) si cate o feliuta de tort de ciocolata la dovlecime.Am fost de dimineata la plimbare si fiind sezonul ciresilor infloriti am facut ceva mai multe pozeca de obicei.Dupa aia am fost la Toysrus si ne-am tras masina,eei
Va mai las un www.dropshots.com/Joshua0909#date/2010-04-09/15:56:32" target="_blank">filmulet haios de la Toysrus-l-am pus pe o tricicleta pt prima data si m-a amuzat tare reactia lui.O sa aveti nevoie de parola ca sa intrati pe dropshots,e la fel cu cea de pe mailul comun.Enjoy!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

SUPER TARI SI POZELE SI FILMULETUL! pai mai intrebi mami daca o cumparam??! n-ai vazut ce fericit e baietu in ea??
dupa ce ca seamana cu Ebru, face si la fel: dadada, si ca motorasul (a inceput si ea sa fac din nou, dar fara ploicica de data asta..)

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Hihi Selen,o sa i-o iau,dar de pe net,ca e mai ieftina.Si probabil ca o sa fie cadou de 1st Bday
Multumim pt aprecieri si pupam pe sorella Ebru:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Copiii vostri mai beau lapte dupa legume?

Maia papa legume cam 150-200 g si de obicei mai lua si 50-70 ml lapte. De 2-3 zile bea cate 120-150 ml lapte. Azi nu mai vroia sa pape legume...dupa masa care in general dureaza 1 ora..., si cand m-am ridicat si luat castronelul de pe masuta a inceput sa planga. M-am asezat iar crezand ca va mai vrea... Am asteptat, incercat, povestit, ras...nici gand sa mai deschida gurita. Cand am ajuns la ea in camera a inceput sa-si bage degetele in gurita, semn ca-i e foame (si mancase 155 g legume cu carnita). A mai baut si 120 ml lapte. Ma gandesc, oare daca nu se satura cu cantitatea asta de legume, iar eu vreau sa-i mai dau, oare de ce nu mai papa ?

Dupa masa de fructe (220-250 g) nu mai bea niciodata lapte.

Dupa cat mananca ati crede ca am Michelin acasa. Si ea abia are 7 kg.
Da' vorba lu' tanti Venera - ce ma fac daca i se lateste spatele si nu se vede frumos ?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Ce mult papa Maia !!!
Noi -100-120 legume, fara laptic dupa, fructe si mai putin.. Lapte doar dimineata si seara.. Si ce dodoleata e carinoasa fata de maia..hmm
Ai promis neste poze draga mea, sa vedem perisor lung de bebe frumos. Ne daaai? Aideee!!
De 2 zile nu mai papa bine dar cred ca era agitata din cauza haosului din casa- instalatori, bormasini... Da s-a terminat si avem cada. Da carina plange cand o vede. Iar cand vede ratustele urla Sa vedem... Maine prima baie.

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alex sper sa isi revina printesa repede!
Hawaichan am balit rau la poze....frumoase si cavalerul tau la fel de frumos precum peisajul...am lasat si comentarii!
Liliac sa va mearga usor cu diversificarea!

Eu sunt obosita tare...vine mama la mine duminica...abia astept!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Camy,multumim.Si noi balim cam la fel,ca florile d ecires se duc repede si e mare lucru sa nimeresti o zi de weekend cu soare si fara prea multa lume care sa se calce in picioare la 'vizionat':)) Mergem maine si cu tati,sa vedem cum ne-o fi norcocul,dar parca vad ca n-o sa gasim loc in parcare de aglomerat ce-o sa fie.
Cum mai e Flavius cu burtica,si-a mai revenit?

Alex cred ca si noi avem probleme cu frenul,dar asta e parerea mea la cum ii vad eu acum limbuta..parca ceva nu e in regula,arata prea 'legata' fata de ce am mai vazut pe la alti bebei.Anyway,da-da zice corect Pupam sa-si revina printesa si sa treaca nodulul,ce vaccin i-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mihaela acum ca mi s-a spus, daca ma uit si eu bine la limba, cand incearca sa o scoata afara se vede ca parca i-o trage atica inapoi, cica interventia in sine dureaza cateva secunde si nu implica anestezie sau recuperare, e banala...dar tot mi se zbarleste parul pe cap. Infanrixul i l-am facut, dar nodulul a aparut din cauza executiei injectiei ca sa zic asa, deci din vina medicului.Sper sa treaca.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mihaela acum ca mi s-a spus, daca ma uit si eu bine la limba, cand incearca sa o scoata afara se vede ca parca i-o trage atica inapoi, cica interventia in sine dureaza cateva secunde si nu implica anestezie sau recuperare, e banala...dar tot mi se zbarleste parul pe cap. Infanrixul i l-am facut, dar nodulul a aparut din cauza executiei injectiei ca sa zic asa, deci din vina medicului.Sper sa treaca.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Hai mai,cum sa nu-i faca anestezie?? Da' sa-si taie lui asa pe viu putin,asa doar Cat despre facutul injectiilor..no comment,halal medic! Vezi ca trebuie sa fie ceva anestezic sub forma de spray,sa nu lasi fata asa fara,jeez cata barbarie!

Mergi la inceput

mamideandrei e un dulce puiutul tau !

monica a trecut raceala? felicitari pt progresele lui Atomix! noi avem podea pe jos,peste care covor,peste care o saltea de 100x200x5cm peste care am pus o patura Nu busileaza inca asa ca nu ajunge el unde e podeaua inca...dar atunci cred ca o sa ma gandesc la varianta tarc(desi nu prea as mai avea unde sa-l pun...salteaua resp e la picioarele canapelei,care e moale si nu prea inalta.Uite cam asa sta Joshu acum pe jos.

Mai fetelor vorbiti de lucruri sfinte cu mancatul 100-200g la o masa...pai Josh de abia daca gusta,cam max 50g la o masa si cam de 2 ori pe zi.Sunt dezorganizata rau,nu prea ma vad bine pe viitor cu gatitul asta,voi pregatiti papita in avans pt cateva zile sau gatiti zilnic de 2-3 ori pe zi? acum ii dau borcanel si gatit de mine,depinde cum se nimereste in ziua respectiva...cred ca o sa pun caserole la congelator,desi nu prea ma incanta nici asta nici varianta cu borcanele 100%.Nu mi-am imaginat ca o sa fie atat de complicat,uof.Ne inscrieti si pe noi la beibicantina 'ceea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Miha nici Ana nu mananca asa mult..pana acum nu am fost curioasa, dar ieri am cantarit cantitatea de supa crema de legume..fix 80 de grame! astazi, 50 gr..
Poate ca eu gresesc ca nu am f multa rabdare cu ea..vorba vine ca nu am rabdare...la noi masa se termina in momentul in care Ana nu mai deschide gurita..nu ne mai jucam/cantam si apoi sa revenim la masa..nu! oare gresesc? eu am in minte treaba aceea cu "masa-i masa"..
este drept ca prichinduta mai papa si laptic de 3-4 ori pe zi..

Initial si eu m-am dat rotunda si am zis ca eu ii voi gati puiului meu zilnic..dar uite ca am ajuns sa fac supa pentru doua zile..asta este!
Sa creasca mare si sanatos frumosul samurai!
Am admirat pozele..sunt superbe, iar ciresii infloriti..wow!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Flavius inca varsa... il mai doare burtica!
Eu ii gatesc zilnic, dar dureaza putin, ca fac doar cat papa!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Vai acum l-am vazut si eu pe Loris,e absolut mortal !!! Mai,asa are el perisorul sau l-ai tuns o data? Sa-ti traiasca,e un scump !!

Manga,Delia,multam de pontul cu tiroida.Eu mi-am facut analizele in decembrie cand am avut episodul ala cu ficatul marit si aveam valori normale...nu erau nici hipo,nici hiper..cel putin atunci.M-a chemat in iunie sa repetam,sa vad acu daca o tin tot asa poate ma duc mai repede.

Siiiii sa nu uit sa anunt oficial primul nostru dintisor !!!E dulce rau,cand rade i se vede deja
Of ce repede trece vremea...!

Gata,va las ca maine vrem sa ne trezim de dimi ca sa-i aratam si lui tati florile de cires.Pupicim si o seara placuta !

Mergi la inceput