Bogati si stresati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ca sa discutam teoretic ..daca unii sunt nepoliticosi si prost crescuti tb sa facem si noi la fel? sincer daca stiu ca tb sa salut , salut si gata, nu imi pun problema daca e cazul sa-mi folosesc 7 ani de acasa si bunele maniere doar din cand in cand in functie de interlocutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

de la mine o stelutza pt titlul prost ales.

Marina, tu continui sa saluti pe cineva care te ignora? Nu cred. La proasta crestere se poate raspunde cu ignorare si cam atat.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

normal ca salut,in plus daca vrei sa demonstrezi ceva cu siguranta o sa fie observata continuitatea salutului si nu lipsa lui...similar cu vorba dulce mult aduce.

Nu vad de ce proasta crestere a altuia ar fi o scuza pentru a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu cred ca le demonstrezi ceva nerenuntand la salut (in ciuda faptului ca nu-ti raspund), ma gandesc ca, daca as face asa, sa continui sa salut persoana care nu se oboseste sa.mi raspunda nici la "Buna ziua!", deci nu-mi acorda nici respectul minim, ar insemna sa ma umilesc si sa-i dau repetat ocazia sa rada de mine. Asa ca imi vad de treaba mea si o ignor, ca n-o fi singurul om de pe Pamantul asta si, in nici un caz, un om care sa merite atentia mea.
Asta nu se cheama proasta crestere, dupa mine e o reactie fireasca sa nu mai zic nici eu nimic, proasta crestere ar fi daca ai ignora din senin un om care nu face decat sa te salute politicos si prietenos, cum le saluta Madi pe acele vecine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nepoliticos e sa nu raspunzi la salut. sa nu saluti pe cineva care te ignora de ceva vreme si nu-ti raspunde nu e nicicum. ala nu vrea sa te cunoasca, nu-l cunosti nici tu si gata, treceti mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pai noi de unde sa stim ce bai au de se poarta asa? clar e subiect de barfa, ce opinii alea alea sa spunem noi.... am avut si eu niste vecine mai varstnice asa, care aveau ceva preocupari ciudate pentru mine, dar le-am ignorat chiar daca ne salutam uneori. a, si erau bogatae....cand ieseau in gradina la udat florile, credeai ca pleaca la opera, asa de aranjate erau. dar asta e barfa.....

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Madi, tu esti cam singurica pi acolo, nu-i asa?

(doar observand multitudinea de subiecte deschise de tine, vagi si plangacioase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

de la mine o stelutza pt titlul prost ales.

Marina, tu continui sa saluti pe cineva care te ignora? Nu cred. La proasta crestere se poate raspunde cu ignorare si cam atat.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

un pic de off topic: la noi a venit un coleg nou cu 2 ani in urma. Ne-a fost prezentat, lucram pe aceeasi palier, ne vedem de cateva ori pe saptamana. Nu zilnic, dar aproape. Nu saluta niciodata. Eu il salut. Cateodata chiar cu voce un pic prea tare "buna ziua, colegu'!" si el nimic, se preface ca ploua.
Intr-o zi a intrat la noi in birou sa ne ceara niste statistici. Se prezinta, ne spune cine e, la care eu (nush ce m-a apucat) i-am spus: stiu domnule XY cine sunteti, ca doar lucram impreuna de doi ani, eu va si salut de fiecare data cand ne vedem, sper ca de acum incolo ne veti raspunde daca tot v-ati prezentat din nou cum ati facut cu 2 ani in urma. Moamaaaa ce a rosit tipul

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Aaaa, pai asa am avut si eu un coleg de lucru- mare inginer si tanar- care nu dadea buna ziua personalului administrativ. Eu l-am salutat de cateva ori, apoi m-am oprit. Dar intr-o zi a avut nevoie de mine, dupa vreo cateva luni si mi s-a adresat direct, fara buna ziua.Ccre' ca i-am zis de vreo 3 "poftim?" si el repeta ca boul intrebarea. Iar apoi am zis : "mi-ai zis cumva Buna ziua cand ai intrat?". De atunci m-a salutat.

Nasterea ariciului Vladimir
***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu am sa raspund la intrebarea initiala: bogati si stresati?
Exista oameni bogati extrem de stresati si nu neaparat fericiti, asta din cauza muncii care trebuie sa o faca ca sa castige banii. Banii nu aduc fericirea. Am observat ca exista in anumite tari o orientare spre a acumula cat mai mult pentru ca asta iti aduce un anumit statut si mai ales invidia celor din jur (consiiderata un lucru pozitiv). Cred ca atunci cand ai potentialul de-a castiga mult este greu sa te opresti daca pui valoare pe lucruri materiale. Niciodata nu vei avea de ajuns, tot timpul va fi altceva ce vei dori. Si in cautarea acelui ceva vei sacrifica cateodata sanatatea si fericirea. Ce imi place aici in Australia este ca oamenii sunt in general foarte relaxati si se multumesc cu putin. Cele mai importante lucruri pentru australieni sunt gratis sau la indemana oricui (oceanul, innotul, pescuitul, bbq, etc). Cunosc atat de multi australieni care dupa ce s-au stabilizat au preferat sa renunte la 1-2 zile de lucru si sa se relaxeze decat sa munceasca mai mult si sa cumpere mai mult. Planul nostru este ca la 45 de ani sa renuntam la 2 zile de lucru si sa lucram voluntar, sa calatorim, sa pescuim si sa mergem la plaja . Avand in vedere ca noi ne vom pensiona la 65 respectiv 67 de ani vom mai avea inca 20 de ani de munca dupa 45, dar cu copiii plecati de acasa, cu rata la casa foarte mica (estimam noi ca va in in 10 ani), cu tot ce ne trebuie deja aranjat, ne vom permite sa facem asta.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput