Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Gabriel, primul muguras! Sa fii fericit si sanatos!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Gabriel (Ina78)

Alessandra (Yannia)

sa fiti sanatosi, fericiti alaturi de parintii vostrii!
O viata senina si lipsita de griji

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ups, am uitat-o pe Alessandra La multi ani cu sanatate si noroc pui de Yannia! Incepe distractia!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Gabriel pui de Ina78 Alessandra pui de Yannia

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui aelita

nu stiu de ce mamele din generatiile trecute considera ca e comod sa stai cu pampersi,ca noi o facem adica din comoditate,nu ca ele care spalau..
pai ticmai ca ele ii bateau sa invete repede ca sa nu mai spele.ca e mult mai usor sa faca la olita si daca se sterge bine daca nu iar bine..
decat sa staaai sa schimbi la pampersi.
ca la Sofia e super simplu,face singura,nu ma anunta,adica scapi de-o grija,nu cum cred ele ca ce bine ne e cu pampersii!
azi spre exemplu,dupa kk lui Andres ,l-am sters bine cu servetele,apoi direct in cada cu el ! ii fac un dush rapid,dar nuuu ca el mai vrea,ii pun apa in cada si il las cu jucariile,vede Sofia vrea si ea in apa,dezbrac.o,sapuneste-o si pe ea,lasa-i la jucarii,apoi scoate-i,sterge-i,creia o pauzaste-i schimba-i...si asta pt un kk la scutec unde se ajunge
pe cand la oala ar fi tzac pac sters si la revedere,nici nu se murdareste !

wow, ce bine ai intors-o in favoarea noastra
acum, serios vorbind, nu era deloc usor pe vremuri, eu stiu din experienta...in '94 cand s-a nascut baiatul, habar nu aveam de pampersi...ce mai spalam la pantaloni...si fiu-meu a fost si un lenes care a facut pipi pe el pana la 2 ani si ceva si kk pana aproape de 4 ani(se ascundea sub masa si psunea ca face o "doldoasa")...deci cu toata motivatia, tot n-am reusit nici eu nici mama sa-l facem sa faca la olita pana n-a vrut el...q.e.d.
HAHAHAAAA
tin si eu cu generatia
Pai vorbeam de mamele noastre care spun ca de la 6 luni,maaaxim un an ,gata faceau pipi la oala si nu mai udau decat rar !
tu ai fost din generatia criticata
asa si eu m-am chinuit cu Sofia ,la fel,cu pantaloni cate 10 pe zi,dar dupa 2 ani,deci chinul tot acolo

vaaaaaaai,incep deja sarbatoritii ???????????
LA MULTI ANI,MLADITE DE 2 ANISORI !!!!!!!!!!!!1

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gabriel pui de Ina78 Alessandra pui de Yannia

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Va multumim mult pentru urari. Ca deschizatori de petreceri dam tonul cu bine... noi am inceput de ieri si promitem s-o tinem si maine.

Va multumim inca o data... si va intoarcem toate urarile inzecite.

Desi nu apuc sa scriu... va citesc... mai rar, mai des... cum apuc, dar nu renunt la voi.

Bilant la 2 ani- sanatosi - fara nimic major, fara raceli sau alte afectiuni, cu obrajori, iubiti si alintati.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Gabriel de Ina78
Alessandra de Yannia

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fetelor,

Am o saptamana super incarcata. Incepem si noi pregatirile pt ziua lui Vlad, il aniversam un pic mai devreme pe 24 aprilie. Avem 28 de invitati adulti si 11 copii . Ziceam ca facem o party cu 3-4 copilasi, dar ii neamu' mare!
Azi vreau sa fac curat, de maine incep curatenia prin sertare si sifoniere. Asa, incetisor, fara efort mare, promit

Vlad a plecat la gradi f bine dispus. Doamne ajuta, sa vedem ce-o fi. Stie ca pleaca acolo, eu il pregatesc, ii spun ca merge la gradi sa se joace, vine mami sa-l ia repede, apoi dormim, cand se scoala ne uitam pe carticele, apoi are voie juma d eora de desene pana vine tati sa iesim in parc.

Era cam harait insa, a si tusit putin azi noapte, dar fara febra, stare de spirit f buna, pofta de mancare....deci n-am considerat necesar sa-l opresc acasa. Nu stiu care sunt limitele pana la care il poti duce la gradi. MA gandesc totusi ca mai toti behaie in perioada asta.....

Lauritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, adica intr-o saptamana nasti??? Draga mea scumpa, mi s-a facut pielea de gaina sa stii. Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si sa-ti dea Dumnezeu o fetitza sanatoasa si asa cum iti doresti tu! M-am emotioanat toata acum

La multi ani si de la mine lui Gabriel si Alessandrei!

ALI, mami de Vlady si 30+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne,deja avem piticuti de doi ani !!!
La multi ani Alessandra si Gabriel !! Multi-multi ani fericiti, sanatate, noroc, veselie, ocrotire si multa dragoste va doresc

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput