Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 10
Reallaura spune:
Neata
Alessandra, Gabriel sa va faceti mari si sa cresteti frumos!
Ali daa scumpa, mai e putin. Aseara am fost si am facut finutzului baita de mir...vai asa dulci sunt si mi s-a facut atat de dooor. Sunt si curioasa cum va fi cu fetitza, sper sa fie mai cuminte. I-a luat Sis niste cercelusi superbi, abia astept sa ii punem.... fiecare cu pasaruicile lui...asta era problema cerceii!
Spor la pregatiri cu petrecerea, ce bine ca poti sa o faci si sa te ocupi cum tb. Noi nu stiu cum vom face....poate totusi facem ceva ca prea ii place sa sufle in luminari alta pasaruica.
o zi buna si spor la trebi.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina
AMR 7 de zile
simonacip spune:
Neata. Super treaba am si eu azi si de fapt toata sapt si cealalta pina incep sv...Oof, parca-mi cade sabia lui Damocles...Brrr!
SI Matei cam avea mucuti de dimineata desi nu l-am scos deloc ieri.I-am dat panadol si antialergic si sa vad cum il iau.
Alysh, acuma toti tusesc pe vremea asta, iar cu gradi sa te obisnuiesti cu sonorul asta pt ca mai ales acum la inceput va cam exista...Iti dai tu seama imediat cind nu e de dus (adica febra, stare proasta). Incearca insa sa-l duci cit poti ca sa-si faca imunizarea, dc mai mult sta acasa nu isi face treaba cum tb organismul. SPer sa fiti bine...oricum ii poti face aerosoli.
Sismi-i dor si mie de Ilincuta, abia astept s-o tin in brate. Mai e asa putiiiiin...
LMA deja sarbatoritilor nostri!!!!!!Ce-a trecut timpul ...
EI, ma duc la treaba ca am o multime de facut. Plus drumuri.
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
DanaH spune:
in primul rand, La Multi Ani! pentru Alessandra si Gabriel! sa cerestetzi mari si sanatosi, puiutzi dragi!
Nici nu imi vine sa cred ca mai sunt doua saptamani si face si Odo 2 ani. parca mai ieri era cat un ghemotoc. off, ce ami trece timpul asta.
Ieri ma uitam ca acum ajunge sa se uite intr-un sertar la care pana acum tot incerca sa ia ce e pe acolo, dar nu reusea decat la nimereala. adica baga mana si lua ce apuca. acum se ridica putzin pe varfuri si se uita in sertar si isi alege ce vrea. creste fata lu' mama.
Laura, nici nu imi vine sa cred ca e timpul sa nasti. parca mai ieri spuneai ca o sa ai o fetita cu codita. tinem pumnii sa fie totul lin si ushor, si sa ai o bebelina sanatoasa.
noi am avut un weekend insorit, dar cam racoros. samabata a fsot ceva mai cald, dar baietzii mei au stat toata ziua la baschet. ne-am dus si noi peste ei pe la 17, sa ii facem o surpriza lu' tati. era tare mandru de fata lui si s-a dus sa o prezinte la taota lumea. alex deja e de al casei, il cunosc totzi pe acolo, e ca mascota echipei. totzi se joaca cu el, il invatza sa bata mingea. si o bate asa de fain,d e elegant, pt cei 6 anishori ai lui...
pe la 18 am fost la lacul de la marginea orashului sa jucam putzin fotbal totzi patru. asa ca ai mei copii au picat latzi la ora 20.
ieri nu a mai fost asa de frumos afara, dar tot a mai aparut soarele dinc and in cand. si cum nu pierdem nicio raza de soare, am plecat iar la plimbare. am fost la o ferma. foarte fain. plind e iedutzi. alex a intrat printre ei, le-a dat sa suga lapte din biberon. in schimb, odo a fost tare speriata. a fost asa de multa informatie noua pt ea.... desi am mai fost acolo exact acum un an. era speriata ca de bombe. ne-am plimbat si cu barca cu vasle pe canal. si de unde la inceput nu voria sa se urce in barca, catre final vroia sa se plimbe prin barca, spre disperarea mea, care sunt tare speriata de apa.
asa ca per total a fost un weekend tare frumos. in plus am primti vestea ca una dintre finutzele noastre este insarcinata. sunt asa de fericita pt ei. deci inca un finutz sau o finutza, asta dupa ce in iulie se mai naste o finutza. sunt asa de fericita... parca ar fi copiii mei. din pacate pe cei din romania nu pot sa ii vad asa de des. bine, nici pe finutzele gemene de aici de langa mine nu le vad atat de des cum as vrea, dar oricum, mai des.
hai ca v-am impuiat capul cu ale mele.
va pupicesc si mai viu eu pe aci, mai ales ca de acum in colo incep petrecerile in gashca.
Poze
Alysh spune:
Am descarcat cateva poze de sambata:cu Vlady
Laurita, am uitat sa-ti spun sa-ti fie de bine nasitul. Esti tare, cum nasesti tu mereu cu burta la gura
Simo, da, exact asa ma gandeam si eu ca behaie toti pe-acolo, sa se imunizeze si el putin dar mai ales sa nu-l intrerup acum de la cresa cand abia da semne de adaptare, ca apoi iar o luam de la 0 si nu mai vreau
ALI, mami de Vlady si 30+ cu Luca
belleane spune:
Salutare,
Au inceput petrecerile!!!!
Alessandra si Gabriel!!! Sa cresteti mari si frumosi !!!
Am vazut poze cu Vlad la ferma: ce mult a crescut si ce frumos e!!! Vad ca au adus si o trambulina noua.
Alysh spune:
Azi l-am gasit iar cu zambetul pe buze, complet schimbat fatza de saptamana trecuta. Jos, cat l-am asteptat, am vazut o grupa mai mare pe olitze, cantau toti cu educatoarea "Infloresc gradinile", era asa o atmosfera destinsa. M-am relaxat total, Doamne , multumesc!
Si pe voi va pup pt incurajari!
Simo si mersi in mod special ca experienta ta m-a ajutat sa merg mai departe.
Belleane, multam de complimente!
Reallaura spune:
Ali vazusem pozele de pe mess, inainte sa le pui pe dc si intram sa te mustru ca nu ai pus minunatia de Vlady smecher cu ochelari peste sepcuta si la noi Dar mi-ai luat-o inainte!
Cat despre nasit, acum finii de cununie se apuca de bb si ma gandeam ca in sfarsit voi fi o nasica fara burta, am un costum turcoaz de slabatura pe care nu l-am purtat niciodata si salivez cu gandul la posibilitatea de a-l purta la botezul lor!
ce ma bucur ca s-a si obisnuit Vlady...cand ma gandesc ca puteau fi colegi de grupa... sau ai fi stat cu stres de batausul meu?? SI Mirci muceste si tuseste si nu merge la nici o cresa. E vorba de vant, de joaca cu apa, de chinul de a-l imbraca sau de a-l convinge sa poarte bluza, de tarat pe gresie, de urlat...asa ca mergem inainte. Sper sa-l pun totusi pe picioare cu niste flixotide pana nasc sa nu mi-o imbolnaveasca pe fata sin start. ca mor. deja am stres.
DanaH si vei nasi 2 copilasi in vara??? felicitari!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina
AMR 9 de zile
Andrada79 spune:
La multi ani Gabriel si Alessandra!!!!!!!!!!!
Alysh ce a crescut Vlad!!! E un frumos!!!
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Ali vazusem pozele de pe mess, inainte sa le pui pe dc si intram sa te mustru ca nu ai pus minunatia de Vlady smecher cu ochelari peste sepcuta si la noi Dar mi-ai luat-o inainte! Cat despre nasit, acum finii de cununie se apuca de bb si ma gandeam ca in sfarsit voi fi o nasica fara burta, am un costum turcoaz de slabatura pe care nu l-am purtat niciodata si salivez cu gandul la posibilitatea de a-l purta la botezul lor! ce ma bucur ca s-a si obisnuit Vlady...cand ma gandesc ca puteau fi colegi de grupa... sau ai fi stat cu stres de batausul meu?? SI Mirci muceste si tuseste si nu merge la nici o cresa. E vorba de vant, de joaca cu apa, de chinul de a-l imbraca sau de a-l convinge sa poarte bluza, de tarat pe gresie, de urlat...asa ca mergem inainte. Sper sa-l pun totusi pe picioare cu niste flixotide pana nasc sa nu mi-o imbolnaveasca pe fata sin start. ca mor. deja am stres. DanaH si vei nasi 2 copilasi in vara??? felicitari! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina AMR 9 de zile |
Nu iubita ca as fi vorbit cu directoarea sa nu-i puna in aceeasi grupa Glumesc, desi, sincer as fi fost putin stresata. Dar oricum nu cred ca-i puneau in aceeasi grupa pt ca ii selecteaza si in functie de temperament. Pe mine m-a intrebat directoarea cam cum e Vlad, i-am zis ca mai molatic asa si l-a pus intr-o grupa cu vreo 9 fetitze si 2-3 baietei mai cumintei. Dar si Vlad a inceput sa mai pocneasca, rar dar bine, dar numai atunci cand il scoate cineva din sarite zdravan. L-a enervat vara-su pe 4 ani intr-o zi, l-a tot smotocit, i-a tot luat jucariile si cand i-a ars Vlad o palma l-a facut titirez pe ala. Ramasese blocat.
In rest e tare bun la suflet Vlady, ca ma-sa , asa
Andrada, multimim pt complimente
Alex@Sara spune:
La multi ani pt primele mladite si mugurasi intrati in al doilea an de viata!Sa cresteti mari si sanatosi,cuminti si ascultatori!
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009