Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrinaAndreea

Am uitat sa spun ca am reusit sa iau si eu raceala de la Bogdan.. In mod sigur urmeaza sotul!
Viata este minunata in momentul de fata!

sper ca va fi totul bine!

Esme, sarutmana de idee!! termometru de cuptor caut!

Luminel, imi pare tare rau de dintzisor. Uof, asta e coshmarul meu: ca pic si imi sar dintzii dinf atza (de aia nu ma dau cu rolele si patinele). Venii de la dentist: cred ca ma bag la un implant... am un dinte lipsa, punte deasupra pt care s-a pilit si facut praf vecinii. Pe langa lucrare: s-au dezvoltat 2 cariutze la dintzii sanatosi vecini-din cauza lucrarii care se mishca usor..... A mai facut cineva implant?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
A mai facut cineva implant?

Al meu e in procesul de implantare, ma rog el e la inceput, intre extractie si metal...El are noroc ca extractia doar s-a facut deci osul nu a avut timp sa se retraga asa ca nu are nevoie si de implant osos. Un prieten de-al nostru care are lipsa dintelui de cativa ani acum e la faza de dupa implantul osos, abia dupa ce acesta se "prinde" poa sa ii faca implantul...asta e o faza din aia, te duci la denstist pentru dinte si pleci de acolo cu dureri de sold. Eu de asemenea daca ar fi sa fac implant ar trebui sa pun os si nu stiu daca vreau sa stau sub anestezie generala ca sa taie astia os din soldul meu si sa mi-l bage in gura...desi, astia ar fi in mare parte oameni cu care lucrez experti in domeniu si in care am incredere.

Bafta!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, gata, plec... spre casutza mea, ca tare mi-e dor de brazii din curte si de linistea din Bx... ca sa nu mai vorbesc de aerul de acolo. Pe de alta parte am inima asa de stransa... ca iar ii las pe ai mei of ... noroc ca mai vin in mai.

Robert e mai bine, si-a refacut burtica, revine si apetitul incetishor, a si racit, deh, organismul slabit, agitatie mare, ce sa faci. Eu sunt insa cel mai rau, de anul trecuty nu am mai fost asa, de-abia ma tarasc ... si maine cica tre sa merg la munca. Nu prea ne-a priit vacanta, ba cu burta (toti trei ...), ba cu raciturile... Vremea nu prea ne-a ajutat, apoi aici toate casele sunt mici, inghesuite, e cald de mori, noptile nu dormeam de caldura, se faceau 26 de grade ... si noi venim de la 19 grade noapte uf.

Nu am apucat sa o vaz pe Laura, imi pare rau, dar am tot fost bolnavi pe rand ... si in rest am avut 1000 de musafiri. In schimb draga de Cleo cu Mara ei frumoasa si cu Victor ne-au onorat invitatia si au venit la party-ul lui Robert de doi ani. Ca am vazut ca incep aniversarile Noi fiind smecheri, am aniversat in avans Si asteptam cu interes partyul de pe 25 aprilie, cu prietenii belgieni. ah, sa va mai zic ca Robert in fiecare dimineata tot cu LOLAI mai trezeste

Aveti pozici aici:
http://picasaweb.google.com/poze.robert/PartyRobert2AniBucuresti#

Ce ziceti de catelul asta?
http://picasaweb.google.com/poze.robert/PartyRobert2AniBucuresti#5458776416511030498

Si de floricica aceasta ?
http://picasaweb.google.com/poze.robert/PartyRobert2AniBucuresti#5458776570124564370

Gata, fug, ca pierd avionuuul

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix
Si asteptam cu interes partyul de pe 25 aprilie, cu prietenii belgieni. ah, sa va mai zic ca Robert in fiecare dimineata tot cu LOLAI mai trezeste

Va asteptam cu drag, ieri intreba al meu daca v-ati intors...In alta ordine de idei vezi ca pe invitatia lu' fi-mea scrie 24, sa nu cumva sa o trimit p-acolo si sa nu aiba unde sa fie

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

cu intarziere urez si eu la multi ani primilor sarbatoriti de 2 ani, gabriel si alessandra! multa sanatate si mult noroc le doresc. ma bucur ca l-am si vazut pe gabriel in poze, e un dulce!!!
si am mai vazut poze cu sarbatoritii cenia&son , petrecere pe cinste, ce mai!
doloress, foarte simpatic Patrick! si tuns si netuns. iar sofia a crescut asa mult! ciprian si simona sunt neschimbati de 8 ani de cand nu i-am mai vazut. cred ca in canada nu imbatranesti, ca mai am neamuri si prieteni pe acolo si ei parca raman la fel
am mai citit ca vlady s-a acomodat cu gradinita si ma bucur tare. ma mai bucur (dar sunt si verde de invidie) ca ylari e diva ().
si am citit cu emotie ca laura naste luni. iubita, nastere usoara, refacere rapida, abia astept s-o vad pe micuta ilinca.
eu tort cred ca fac in forma de buburuza, ca mi-a ramas in minte cel al iasminei de inais de anul trecut. nu il fac eu, dau comanda. mie nu-mi place sa gatesc. daca as putea manca zilnic la restaurant sau daca as avea pe cineva sa-mi gateasca zilnic zau ca nu mi-ar parea rau. nu trebuie sa fim toti la fel, sa ne placa aceleasi lucruri. nu mi se pare greu, pur si simplu urasc gatitul
apropo, inais, unde sunteti? ce mai faceti? si mai vroiam sa intreb de socrate si sebastian. hei, mai veniti pe la noi! (de parca eu as scrie mereu )
simonix, drum bun si sa va fie de bine petrecerea. mai ales lui robertix. am deschis linkul de poze, inca nu le-am vizionat...
amr 3 zile pana la concediu!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eu nu stiu cand s-a facut ROBERTEL barbatel si unde-i sunt buclele lui .Ochisorii tot aia suuunt !
e un frumos !!!

va pun niste poze de aseara,cu cartofarii mei,mi-au carat cartofii din dulap,ea cu o geanta de jucarii si el cu o gentuta si i-au varsat in dormitor la mine.SPRE DREAPTA

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
A mai facut cineva implant?

Al meu e in procesul de implantare, ma rog el e la inceput, intre extractie si metal...El are noroc ca extractia doar s-a facut deci osul nu a avut timp sa se retraga asa ca nu are nevoie si de implant osos. Un prieten de-al nostru care are lipsa dintelui de cativa ani acum e la faza de dupa implantul osos, abia dupa ce acesta se "prinde" poa sa ii faca implantul...asta e o faza din aia, te duci la denstist pentru dinte si pleci de acolo cu dureri de sold. Eu de asemenea daca ar fi sa fac implant ar trebui sa pun os si nu stiu daca vreau sa stau sub anestezie generala ca sa taie astia os din soldul meu si sa mi-l bage in gura...desi, astia ar fi in mare parte oameni cu care lucrez experti in domeniu si in care am incredere.

Bafta!

Esme

ehe, la mine e extractzia de acu multi ani - si am punte deasupra. Acu dau puntea jos(o cariutza..)...nu ash mai vrea alta punte. Si ma bate un gand. Dar nici sa ma doara sholdul ... pana una alta o sa fac o radiografie din aia shmechera sa vada daca se preteaza osu'.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Mi_bebelina, Cleo, Aelita, Simona, saru'mana
Simona, esti dragutza (mult prea dragutza)

Simonix, sa va fie de bine totusi vacanta in romanica (chiar daca n-a fost perfecta) si petrecerea reusita...vazut si catelus, pisica, zana, floricica, etc.

Crina, sanatate si tie!

Alysh, bine ai zis, cel mai important e sa fim sanatosi.

Nu stiu ce e cu fii-mea...de doua ore ma chinui s-o culc...mi-a baut doua biberoane de lapte, unul de suc...si nimic...dar nici kk n-a facut azi...s-ar putea de la asta sa fie...ea daca-l simte in fund, nu adoarme si pace

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Luminel cred ca Julia a vorbit cu Cristiana Si Julia e in pat de aproape 2 ore si a baut suc, i-am citit, i-am pus muzica, si acum isi povesteste singura.Noroc ca in ultima vreme nu mai trebuie sa stau langa ea pana adoarme.Daca ii spun ca trebuie sa fac de mancare ma lasa sa plec.Am pus mancare pe foc, si-acum eu is la calc, dar ea nu stie ca am pacalit-o
Am luat-o jos din patut decat sa stea degeaba in patut mai bine treaza prin casa si diseara la 9 o culc ca maine mergem la gradi.

alysh Julia e vindecata 99.99%.Tuseste f rar, nasul ii curge f rar si f putin si in rest parca are viermisori in fund ca atata energie are, mai ales acuma cand ar trebui sa doarma.Si a alergat 2 ore prin parc, a urcat scarile de cel putin 10 ori ca sa se dea pe tobogan, etc.Sa vad maine dupa o tura de gradi daca nu va adormi mai repede si mai usor.

monik16 te inteleg pt ca in aceeasi situatie suntem si noi.A fost 3 zile la gradi, apoi raceala serioasa 2 saptamani, pe cand s-a vindecat a mai venit o raceala si de maine speram sa mergem la gradi, ca imediat ma intorc la lucru si Julia nu sta fara mine si alta varianta nu avem.
Multa sanatate Sarei si acomodare usoara si rapida.

simonix gata vizita in Romania? Drum bun spre casa si multa sanatate.

Mai aveam de scris, dar acum am copil pe cap, mancare de terminat(ca daca mergem la gradi trebuie sa fac mancarea de seara).

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix ce poze frumoase!!! Mi-a placut mult spatiul de joaca, e nou, curat, la noi sunt in ultimul hal de murdare, vechi, rupte. Copii nu dau nici o importanta, normal, se joaca oriunde, eu recunosc ca sunt putin obsesiv-compulsiva, asta mi se trage de la Gabi, insa putin asa daca le-ar sterge si ei din cand in cand ar fi ceva. Oricum noi tot intr-un spatiu din asta o sa-i facem ziua, aici se inchiriaza numai sali timp de o ora, apoi copii se duc si se joaca in spatiul de joaca cu ceilalti clienti.
Iti sta tare bine cu suvite, si parca ai slabit tare. De Robertel si Mara, ce sa mai zic niste frumosi, asa ma impresioneaza ca ii stiu de cand erau cat o mana, si acum incet incet se transforma in copilasi nazdravani, numai sunt bebei...

Aelita nu pot sa vad pozele tale...

Luminel wow, stie culorile, al meu nu stie si nici nu-l vad prea interesat. Face diferente intre mare si mic, insa culori vad ca nu-l prea intereseaza, eu nu insist decat la ce vad eu ca il intereseaza si ii place, in rest... le-o invata el pana la 5 ani, atunci trebuie sa le stie ca da si testare pentru scoala.

MI-Bebelina da, Patrick e promis Victoriei insa poate sta linistita fata, ca baiatul e cuminte, nunta e numai in familie, nu o sa fie cu dans, numai ceremonia si o masa la restaurant. Petrecerea cu dans si nebunii e maine, insa nu asistam la ea, e petrecerea de logodna cum ar veni, cu toti prietenii si cunoscutii. Asa au vrut ei, ca nunta sa fie in spatiu restrans, relaxat, fara batai de cap, suntem numai noi, mama, tata si mama si matusa mirelui, atata tot. Oricum e un progres, prima data sora-mea s-a maritat pe malul Oceanului, numai ea si sotul si oficiantul, atata tot, de data asta macar suntem si noi acolo. Asa e ea, o originala in tot ce face. Sa va mai zic ca uraste rochiile de mireasa, tot ce tine de pregatiri de nunta, hehe, asta e sorela. Desi eu am fost tom-boy-ul familiei cat am crescut, la adolescenta m-am facut girlie-girlie si ea a devenit aia sportiva.

Monik, Crina asa e cu gradinita si cu imunitatea, ce sa-i facem. Si noi am tras-o la greu, a fost tare bine la inceput cand erau numai 3 copii, singuri la parinti toti trei, nu a avut baiatul nimic atatea luni, toata lumea se mira. Insa cand au venit doi cu mama invatatoare si cu o sora mai mare la scoala, stiti ce a urmat, pneumonie, otita, tot tacamul. Am intrebat doctorul daca s-a imunizat si cand a inceput sa-mi insire toate tulpinele de virusi si de combinatii, plus ca niciodata nu stii cand poate sa apara unul nou... Asa ca eu sunt convinsa ca pana merge la scoala tot o sa o tragem. Crina multa rabdare iti doresc, o sa treaca si perioada de crize, ai sa vezi. E o mare schimbare pentru ei, e normal. Si noi suntem cateodata afectati de schimbarile din viata noastra si avem vorba aceea atata experienta si stim cum sa le gestionam, dar apoi ei, care se intalnesc cu atatea lucruri noi zi de zi, care trebuie organizate si procesate in capsorul lor. Copiilor le place rutina, se simt in siguranta si in control cand fac aceleasi lucruri, cand rutina e data peste cap normal ca apar sentimente de frica, de insecuritate, nu mai are control nu mai stie ce va urma. Deci e normal sa se manifeste prin crize, asta e modul lui de a gestiona schimbarea. Insa incet incet se va adapta. Noi trebuie sa avem rabdare si sa asteptam sa treaca si perioada asta, sa fim langa ei, sa ii incurajam, sa le prezentam partea buna a schimbarii. Mihaser asa era si al meu, cel mai cuminte la gradi, doamna nu avea nici o problema cu el, acolo statea la schimbat, acasa facea crize peste crize, nu puteam sa-l schimb de pampers, nu puteam sa-i schimb hainele, o nebunie intreaga. Multi fac asa, inseamna ca acasa se simt cel mai bine, cel mai in largul lor, au adunat tensiune la gradinita o zi intreaga, abia astepta sa ajunga si sa izbucneasca, sa lase tot prea-plinul sufletesc, toata tensiunea pe care nu stiu cum sa o gestioneze sa iasa. Ieri si al meu a avut un tantrum din asta de descarcare. A urlat pana a inceput sa-i curga sange din nas, l-am tinut strans in brate, i-am cantat, l-am mangaiat, si s-a linistit la un moment dat, toata seara a fost cel mai scump si mai cuminte copil, ne-am jucat asa frumos... Asta pentru ca are un coleg nou la gradi care e putin cam ciudat, urla, tipa, se da cu capul de pereti, si Patrick , ca si Robertelul lui Simonix nu prea suporta iesirile astea zgomotoase la altii (ca la el nu se pune )

Dana, Esme si eu sunt sigura ca exista terrible two, sau ma rog, o perioada specifica in viata copilului in care incepe sa-si manifeste personalitatea. NU cred ca s-ar vorbi de treaba asta daca n-ar exista si mai ales, educatoarele care petrec atata timp cu copii de toate varstele sunt de acord ca la 2 ani incepe nebunia. E perioada in care copilul a acumulat destula dexteritate fizica si i se pare ca poate face orice, asa ca isi incearca limitele, mie mi se pare perfect normal. Sa vrea sa faca una, sau alta de unul singur, sa vrea sa ia el decizia, sa aiba control, si tot asa. Ca si adolescenta, mi se pare o perioada grea insa definitorie, eu una ma inarmez cu rabdare. La noi vad ca s-au diminuat mult crizele, au inceput pe la un an jumate, perioada asta de prin octombrie, de cand a inceput gradi practic, pana acuma vreo luna asa mi s-a parut de cosmar cateodata. Si eu am tipat si m-am enervat, si am observat ca nu rezolv absolut nimic asa. Cu rabdare, vorba buna, vad ca am reusit cat de cat, sau poate ca asta a fost perioada si a trecut, nu stiu. Chestia e ca acum sta sa ii explic ca trebuie sa ne imbracam, ca trebuie sa schimbam pampersul, etc. Daca ar sta si la mancat, as fi cea mai fericita, insa nu le putem avea pe toate

Chinabulina si mie mi se pare ca aici oamenii imbatranesc mai greu, e mai putin stress in viata de zi cu zi, oricum. Treceam sambata printr-un cimitir, n-am vazut un singur omulet mort la mai putin de 75-80 de ani. Canada e una din tarile cu cea mai ridicata speranta de viata.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput