Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 14
mi_bebelina spune:
Simonacip, mai ai putin scumpa si incepi munca....eu pe de-o parte de-abia astept sa ma duc la munci, pe de alta parte parca m-am obisnuit acasa......eu din decembrie 2007 tot staaaaaaaaaaauuuuuu acasica. Cand va mutati la casa noua?
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
simonacip spune:
Doloress, e minunat Patrik

Lilly, ce site frumos ne-ai dat! multumim!
Luminel, ma bucur ca totusi nu e chiar asa rau nasul. Oricum tu esti o frumoasa asa ca...normal ca nu te mai deranjeaza un nas mai strimb putin.
Cenia, ce frumos ca s-a nascut de ziua ta!!! Mie imi plac potrivirile astea. SIncer, mi-ar fi placut ca Sis sa nasca pe 24, de ziua lui Matei. Dar e bine si asa...
Mi_bebelina, din 2007 stai acasa? Uuuh, cred ca ti s-a cam luat.Mai iubita, sincer parca si eu vreau si altceva, dar stiu sigur ca in 2 sapt voi fi satula de sv. Mai ales ca sefa mea drag nu va mai fi, ci doar una mai cutra asa care nu are pic d eintelegere. SI nu mi-e decit de astia mici dc vor raci, daca, daca...nu mi se va da voie sa plec sunt sigura...Plus ca ma gindesc si la drum, imi fac fel de fel de trasee si ma gindesc cu care ies in cintig. Ca eu termin la 4.30 si la 5.30 tb sa fiu la amindoi sa-i iau unul de la cresa si unul de la gradi...si nu-s chiar aproape....Ma bazez doar pe ajutorul alor mei.
Casuta nu inca...Ai mei se vor muta mai rapid , cred ca intr-o luna maxim 2 vor fi acolo. Noi insa nu vom mai avea bani s-o mobilam, asa ca mai stam aici Dupa ce aranjam cit de cit prin ea ne vom muta si inchiriem aici sa ne mai degrevam de credite. Dar ma bucur ca am facut treaba asta, abia astept sa va pun poze, cred ca va fi minunat acolo. Am camera si pt SIs acolo fara probleme, oricind vrea ea. Si permanent. Macar sa vrea.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Alysh spune:
"neata, dau si eu o 
Vlad s-a dus azi s-a dus zambind la Doamna.....ma declar satisfacuta!! Yupiiiiiiiiii!!
Multumim pt vizionarea pozelor si complimente!
tuturor!
Crina, pai e evident ca si la voi situatia se amelioreaza cu gradinita. Pacat ca a racit tocmai acum, pt ca iar va avea nevoie de o perioada de acomodare. Sanatate si acomodare cat mai usoara!!
Adriana, mmmm, ce bine suna, ferma la munte! Vrem poze!
Ylari, ma bucur tare ca Eva s-a adaptat asa usor, bravo, felicitari!! Si mai ales pt tine ca ai scapat de stresul si chinul prin care am trecut eu. Pupici multi!
Lilly, insanatosire grabinica tie si Juliei. Eu l-am dus ieri putin behaind la gradi, mi-a zis si educatoarea ca nu-i nici o pb, toti mai behaie. Asa ca daca e ceva usor si la voi, nu ezita s-o duci.
Doloress, ii sta nemaipomenit lui Patrick tuns asa! mi-a placut la nebunie!
Luminel, ce ma bucur ca vestile de la doctor sunt mai bune!! Asta e de fapt cel mai important, sa fim sanatoase! Pup Cristiana!
Mi bebelina, da, asa e, nu stau numai pe olita, au si activitati dragute din cate am vazut. Doar imaginatia mea o luase razna! 
Simo, Laurita
surioare frumoase!
ALI, mami de Vlady si
30+ cu
Luca
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_bebelina .....eu din decembrie 2007 tot staaaaaaaaaaauuuuuu acasica. Cand va mutati la casa noua? Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
esti mica...eu din oct 2005 sunt o mica intretinuta

monik16 spune:
SAlutari!
Nu stiu cum a fost la voi cu gradi dar la noi dupa 2 zile inainte de paste Sara a racit si saptamana trecuta nu a fost deloc. Ieri am dus-o din nou si cica nu a plans dar nu a mancat. Azi am lasat-o plangand... Mi-e groaza ca raceste iar. E aiurea ca daca se imbolnaveste iar trebuie sa stea acasa si nu apuca sa se adapteze calumea... La gradi mi se pare ok; personalul e f simpatic, sunt dragutze doamnele de acolo; au si ceva activitati... Sper sa ne adaptam cat mai repede ca peste o luna jumate incepe munca si nu vreau sa plec stresata.
Sper ca sunteti bine, n-am apucat sa citesc nimic ![]()

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
DanaH spune:
fetelor, va intzeleg stresul cu gradinitza. am trecut si eu prin asta, dar cred ca e mai mult stres pt parintzi decat pt copii.
parerea mea este ca aceasta este si o varsta dificila. "the terrible twos". stiu ca unii nu sunt de acord cu asta, dar eu am trecut de doua ori prin ea si incep sa cred ca o potriveala chiar exista.
eu va dau exemplele copiilor mei. ambii dushi la gradi din frageda pruncie: alex la 3,5 luni si odo la 8 luni (ca e printzesa, da?). nu au avut probleme absolut deloc de adaptare la inceput. cel mai greu ne-a fost noua. la alex am plecat plangand de acolo. barbatu-meu a uitat ca a venit pe bicicleta, si a lasat-o in fatza gradinitzei. eram varza.
alex a ramas cu ochii mari uitandu-se la copiii miscatori din jurul lui. si tot asa l-am gasit. ca o fi plans el intre timp, asta sunt sigura.
la odo la fel, s-a dus in bratze la educatoare din prima zi, fara nicio lacrima. si tot asha a tinut-o pana de curand.
ei bine, nu imi mai amintesc cand a inceput la alex, dar la odo, de vreo cateva saptamani, este o jalete cand o las la gradi.... ceva de speriat. educatoarele imi spun ca nici nu ajung la mashina si se linishteshte. cand ma duc o gasesc bucuroasa. si zau ca nu a fost nicio schimbare in viatza ei, nici educatoare noi, nici grupa noua, nimic. acelashi copil, aceeashi situatzie, dar utie ca nu ii mai place.
asa ca, parerea mea, una la mana este poate perioada cea mai nepotrivita de inceput gradi. dar pe de alta parte cu cat mai tarziu, cu atat mai greu.
iar doi la mana, nu ca sa va dezcurajez, dar eu cred ca si daca se adapteaza si este totul bine, sa nu va mire daca la un moment dat se strica carutza. daca eliminatzi toate celelalte cauze, cum ar fi educatori noi sau ceva evenimente neplacute la gradi, ramane proba de incercare a rabdarii la care suntem supushi de catre acesti mici omuletzi plini de personalitate.
repet, parerea mea.
Poze
mihaser spune:
Dana la mine e singura situatie ciudata...La gradi Eli e cea mai cuminte!!!! Asa mi se spune mereu si de catre toata lumea...Acasa in schimb...Cred ca acasa se razbuna ca o ducem la gradi...sau pur si simplu ii place sa faca scandal...sa fie ea in centrul atentie...
Bogumilista lu` mama! ![]()
Azi au teatru de papusi...Capra cu trei iezi! ![]()
CrinaAndreea spune:
Noi tot acasa suntem!
Pare sa se simta putin mai bine, dar... in nici un caz nu poate fi dus la gradi. Nici la pediatra nu am ajuns, 1- pt ca a avut sotul treaba cu masina (tocmai astazi
)si 2- pt ca oricum nu imi pare de dus la gradi nici maine. Toata ziua si toata noaptea are nasul infundat si nu se poate odihni cum trebuie. Aseara s-a culcat pe la 23 si s-a trezit pe la 2.15. Avea chef de plimbat cu tricicleta, de stat la tv, de jucat cu diverse, si s-a mai culcat pe la 5.
. Apoi s-a trezit pe la 7.
I-am mai curatat nasucul cu batista bebelusului dar, e foarte greu pentru ca nu o suporta. Daca o tin tot asa, o sa cheme vecinii protectia copilului, crezand ca cine stie ce naiba ii fac
.
Asa cum spunea si Monik imi este tare frica de momentul in care va intra din nou in colectivitate. Mai mult ca sigur ca va trebui sa o luam de la zero cu acomodarea, ca sa nu mai spun de o posibila alta raceala.

In alta ordine de idei.. nu stiu cum sunt copii vostri dar Bogdan nu asculta de nici un fel. Vorbesc toata ziua ca un televizor si pe el il doare la pampers. Face numai ce vrea, tranteste, arunca cu diverse, tipa... tot ce stie ca nu are voie sa faca. Pur si simplu ne ignora intentionat. Sa fiu sincera simt ca ma lasa nervii, pentru ca oricum rabdarea m-a lasat de foarte mult timp. Recunosc ca sunt si foarte stresata cu gradinita, cu acomodarea si mai nou cu raceala, dar in momentul de fata chiar nu e chipr sa te intelegi omeneste cu Bogdan.

Cum spunea si mihaser e posibil sa o faca din razbunare ca l-am dus la gradi, dar... parca prea e aiurea ce se intampla.

aldaesme spune:
Dana sa stii ca si eu cred ca exista aceasta "minunata perioada" terrible twos, ai nostri ii zic "peuter puberteit", ne-au facut si un curs de la cresa despre aceasta minunata perioada. Am sperat ca Lorelei o sa treaca peste, deh ea e mai ceva ca altii...Sperante desarte. Interesant e ca am vazut perioada asta la toti cei din grupa direct mai mare decat a lui Lorelei, apoi am vazut-o la cei din grupa ei nascuti in martie si acum au intrat astia de mai in ceata...Frate dupa ce acu' doua trei luni ma intrebam ce s-a intamplat cu cei de martie de urla...acu' sunt toti, da' toti cei de mai ... La Lorelei o zi ba o zi da, la cresa, insa acasa au fost trei patru spatamani cand era absolut dificila cu ceilalti copii si nu numai. Prima ameliorare am vazut-o in acest uikend cand a lasat-o pe Bianca sa stea in caruciorul ei...o juma de ceas dupa ce de Pasti se panica de cum ii atingea careva vreo jucarie...si fiind la ea acasa era greu sa nu se atinga altii de jucariile ei
. Eu sper sa ii treaca pana la ziua ei ca altfel o sa fie un mic concert cu tonuri inalte
.
Doloress io nu fac nimic,d ar nimic dupa reteta ca la carte. Dar nu sunt in stare sa fac un cozonac azi cum l-am facut ieri. Cred insa ca datorita faptului ca am incercat multe si fac multe de multa vreme pot sa jonglez si cunosc deja suficiente trucuri ca sa nu ratez spectaculos. Pe de alta parte la schi ne zicea instructoarea: "pas des chutes pas de progrès" asa ca...in bucatarie parerea mea nu poti evolua fara rateuri de proportii ![]()
In liceu am vrut sa fac un tort pentru un rev...la bunica, cuptorul de la soba cu lemne, ala din care bunica scotea mereu bunatati...mie mi-a iesit un blat in forma de ...clatita, adica dens, necrescut, vai si amar de capul lui. Am pus mana pe paharele de vin ale bunicii, taiat bucatele de blat, pus in pahare, stropit cu rom, dulceata, crema, bucatele de blat, dulceata, crema, frisca, pudrat cu cacao...Dus asa...toata lumea a fost spectaculos surprinsa...era totusi in 91 si nu era un desert neaparat cunoscut...
Cleo cuptorul meu are termostatul cu pitici pe creier si face intre 20-60C mai mult decat cica ar trebui si nici nu foloseste o scara liniara sa ma prind cand cum...mi-am luat termometru de interior cuptor (aici costa fix doi euro). Il plasez in cuptor de cand incep sa il incalzesc...cand o ia razna temperatura ajustez de la buton
.
Aluaturile cu drojdie se coc de la 190 in sus...daca au crescut bine.
Esme
CrinaAndreea spune:
Am uitat sa spun ca am reusit sa iau si eu raceala de la Bogdan.

. In mod sigur urmeaza sotul!
Viata este minunata in momentul de fata!