Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 16
Luminel spune:
am uitat de pozele aelitei (thanks Doloress)...vezi daca sunt doi , ce se indeamna la pozne!!!
"furaciosii"![]()
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Luminel cred ca Julia a vorbit cu Cristiana Am luat-o jos din patut decat sa stea degeaba in patut mai bine treaza prin casa si diseara la 9 o culc ca maine mergem la gradi. Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
aha, deci cu Julia a vorbit Cris azi la telefon o gramada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Crinaandreea: Stai linistita ca si noi am luat TOTI virusul asta. Eu credeam ca sunt breaza cand colo ieri m-a ponit. Azi sunt pe cale de a deveni zombie.
Eu am inceput sa privesc foarte relaxat tot ce fac fetele Nu ma enervez deloc si vad ca nici ele. Aseara de exemplu Elena se dadea huta pe perdeaua din sufragerie. Era un fel de maimuta isi rasucise perdeaua cumva in jurul mainilor si statea in ea ca intr-un leagan. I-am zis ca va cadea si se va lovi si bineinteles ca asa a fost. Apoi dupa lovitura nu s-a mai dat uta-uta!
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE Crinaandreea: Stai linistita ca si noi am luat TOTI virusul asta. Eu credeam ca sunt breaza cand colo ieri m-a ponit. Azi sunt pe cale de a deveni zombie. Eu am inceput sa privesc foarte relaxat tot ce fac fetele Nu ma enervez deloc si vad ca nici ele. Aseara de exemplu Elena se dadea huta pe perdeaua din sufragerie. Era un fel de maimuta isi rasucise perdeaua cumva in jurul mainilor si statea in ea ca intr-un leagan. I-am zis ca va cadea si se va lovi si bineinteles ca asa a fost. Apoi dupa lovitura nu s-a mai dat uta-uta! |
si noi o lasam de mult timp pe Mara asha. Daca ii zic nu: de al naibii ma pandeshte, si face. DUminca in parc se suia pe pista de role, si se dadea pe fund, ca e alunecoasa. Am lasat-o, a cazut si si-a julit nasul, am consolat-o, si sters-o, zicanndu-i ca "te doare,Mara?" "hai sa stam pe banca putin". A lasat pista in pace ..
cu pisica la fel: o sa te zgarie, e si ea mica, o doare, etc. A zgaritat-o, rau, si acum de 1 luna ne arata de 10 ori pe zi unde i-af acut UIIII . O intrebam : "ai necajit-o?" raspuns: DAA!!
cu racelile, mara e unica: super rezistenta. Dar cand am racit: toti 3 am racit. Si cand imi zicea Simonix ca bolile de primavara is mai nasoale...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
Aelita gata i-am vazut, ce scumpi sunt!!! Abia astept sa vad ce-or face trei!
Si eu il las pe Patrick destul de liber, el e cel tare precaut, se urca pe masa, insa ii ia vreo 10 minute, o studiaza pe toate partile, apoi cand ajunge sus incepe Mama, mama, sa vin sa-l dau jos. Si la centrul de joaca, nu se poate sa se urce el singur pe-acolo, trebuie musai sa vin dupa el, sa-l tin de manuta, niciodata nu se duce pe plasele alea, unde se vede in jos, ii e foarte frica, face nu, nu, nu, si se intoarce. Asa e el, mai precaut, inca de cand era mic asa a fost. In privinta asta, noi n-avem probleme, n-a avut niciodata vreun cucui sau vreo zgarietura mai de luat in seama.
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Doloress [ Luminel wow, stie culorile, al meu nu stie si nici nu-l vad prea interesat. Face diferente intre mare si mic, insa culori vad ca nu-l prea intereseaza, eu nu insist decat la ce vad eu ca il intereseaza si ii place, in rest... le-o invata el pana la 5 ani, atunci trebuie sa le stie ca da si testare pentru scoala. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
Doloress, le stia, mai bine zis...ca nu mai vrea sa-mi arate
...ati deochiat-oeu nu o las pe Cris prea libera, recunosc...iar taica-su' e chiar mai exagerat ca mine...
sa se dea huta pe perdea!!! mi se pare de domeniul fantasticului...
aelita spune:
huta pe perdea..
ai mei se urcau pe mobila,comoda de la ei,si se agatu de draperie(corina) si sareau cu parasuta.pana au smuls din tavan suportul care o tinea,noroc ca e unul fin de aluminiu,nu le face rau,si cortinele jos.nici acum nu le-a pus ta-su,ca trebuie sa dea alte gauri in tavan..
cu perdeaua se rasucesc in ea de zici ca se fac salam in ea.
azi a plouat,asa ca au stat numai de nebunii.mai ales Andre,si ea il asista,cateodata il paraste.
Andres a insistat sa ii dau cosuletul de pe balcon care e pt bebe,iun care au dormit si ei cand erau bebelusi,si apoi mi-a cerut "bebe" o papusa mazgalita care arata ca un bebe,si zicea "bebe nani na ",asa ca punea bebe in cos sa il culce.totul frumos,a intervenit si Sofia cu alt bebe,intr-un final aveau febra cica,imi spunea "mama,bebe no esta bien,esta malito"-ca bebe nu e bine e bolnavior,le-am dat idei de stetoscop ,etc(chiar sa le iau truse medicale de copii)...ei pana s-au plictisit si au trecut iar la dulapul cu cartofi si ceapa !!!!!!!!!!!!!!
au luat cosul in bucatarie,au dat bebeii jos,si au pus cartofii si ceapa in cos.
cartofii sunt usor de strans,dar ceapa a lasat toate foile...
apoi a luat o crema mica de fata,a desfacut-o si a dat prin pat.a luat pasta de dinti si sugea din ea.a luat gelul ala de dureri de dinti,sugea din el.
apoi o crema mare de corp,deja la asta era plin pe haine,pe niste rufe luate de pe sarma,prin pat...
toate astea le facea in timp ce eu strangeam ,le facea lant !
daca nu vine soarele iar,asta mic imi face dezastru in casa.ma gandesc,asa or fi baietii,ca el face mai rele decat facea Sofia,cum o fi casa cu DOIIII BAIETI !!! demolam casa!
21+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Doloress Luminel wow, stie culorile, al meu nu stie si nici nu-l vad prea interesat. Face diferente intre mare si mic, insa culori vad ca nu-l prea intereseaza, eu nu insist decat la ce vad eu ca il intereseaza si ii place, in rest... le-o invata el pana la 5 ani, atunci trebuie sa le stie ca da si testare pentru scoala. MI-Bebelina da, Patrick e promis Victoriei insa poate sta linistita fata, ca baiatul e cuminte, nunta e numai in familie, nu o sa fie cu dans, numai ceremonia si o masa la restaurant. Petrecerea cu dans si nebunii e maine, insa nu asistam la ea, e petrecerea de logodna cum ar veni, cu toti prietenii si cunoscutii. Asa au vrut ei, ca nunta sa fie in spatiu restrans, relaxat, fara batai de cap, suntem numai noi, mama, tata si mama si matusa mirelui, atata tot. Oricum e un progres, prima data sora-mea s-a maritat pe malul Oceanului, numai ea si sotul si oficiantul, atata tot, de data asta macar suntem si noi acolo. Asa e ea, o originala in tot ce face. Sa va mai zic ca uraste rochiile de mireasa, tot ce tine de pregatiri de nunta, hehe, asta e sorela. Desi eu am fost tom-boy-ul familiei cat am crescut, la adolescenta m-am facut girlie-girlie si ea a devenit aia sportiva. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
Nu ma laud, da' zic: si Victoria stie culorile (blue, lelou=yellow, olagi=orange, red il stie da' nu zice
nu'sh de ce). Si face diferenta intre boy si girl!!!Petrecere frumoasa va dorim.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
a,si-o sticluta mica de ulei de la naturiste,mirosea super,i l-a pus lui bebe in cap,adica papusii.
doua strugurele,le am si acum in buzunar !!! ca in amandoua baga degetul si le scobeste !
e nebun dupa cremeeeeeee!!!
21+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Doloress Aelita gata i-am vazut, ce scumpi sunt!!! Abia astept sa vad ce-or face trei! Si eu il las pe Patrick destul de liber, el e cel tare precaut, se urca pe masa, insa ii ia vreo 10 minute, o studiaza pe toate partile, apoi cand ajunge sus incepe Mama, mama, sa vin sa-l dau jos. Si la centrul de joaca, nu se poate sa se urce el singur pe-acolo, trebuie musai sa vin dupa el, sa-l tin de manuta, niciodata nu se duce pe plasele alea, unde se vede in jos, ii e foarte frica, face nu, nu, nu, si se intoarce. Asa e el, mai precaut, inca de cand era mic asa a fost. In privinta asta, noi n-avem probleme, n-a avut niciodata vreun cucui sau vreo zgarietura mai de luat in seama. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
UNDE-S???? Ca nu-i gasesc... puii Aelitei, zic!
Si Victoria are fff multa libertate. Si e mai cuminte decat daca i-as tot zice NU. (Cred eu, sau asa ma pacalesc eu sa o las in pace.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!