Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE,uite aici:

Citat:
citat din mesajul lui aelita
va pun niste poze de aseara,cu cartofarii mei,mi-au carat cartofii din dulap,ea cu o geanta de jucarii si el cu o gentuta si i-au varsat in dormitor la mine..SPRE DREAPTA

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

DESIREE,uite aici:
Citat:
va pun niste poze de aseara,cu cartofarii mei,mi-au carat cartofii din dulap,ea cu o geanta de jucarii si el cu o gentuta si i-au varsat in dormitor la mine..SPRE DREAPTA

21+

SUPERBI copii si mami frumoasa la plimbare prin Madrid.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

si cum ploua si fac in continuareeee demolari,va dau CONTINUAREA.
dupa ce mi-au insirat iar in camera de la iaurt din ala lichid stropit peste tot,bacon bucatele insirate pe jos,servetele umede metri scosi si insirati in casa....
iar matura si spala pe jos prin toata casa..
si ei au fugit sub canapeaua de la buactarie !!! si chicoteau .

vine Andres cu ceva la spate.il intreb ce ai in mana?el ia cu cealalta mana altceva de joc si zice "asta",in titmp ce mana cealalta era la spate,adica ma minte pe fatza

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Aelita, sunt dulci foc....dar eu cred ca faceam criza de nervi in locul tau...te invidiez ca poti sa ramai calma.

Va pun si eu cateva poze facute in seara asta, sa n-o uitati pe Cris

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Aelita, v-am vazut, v-am "comentat", sunt niste scumpi de copii. Noi azi am iesit cu motocicleta la plimbare, vreo ora in parcare si apoi am gradinarit... Victoria a scos pamant din gradina cu o lopatica si si-a turnat pe pantaloni si apoi a mutat pamant dintr-o gradina in cealalta. In sfarsit m-am scapat de narcise... ca taaaaare nu-mi placeau!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Aelita, sunt dulci foc....dar eu cred ca faceam criza de nervi in locul tau...te invidiez ca poti sa ramai calma.

Va pun si eu cateva poze facute in seara asta, sa n-o uitati pe Cris

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Lumi, eu eram ca tine inainte de Victoria... acu sunt super-calma, o las sa se desfasoare... si strangem impreuna cand se satura ea de imprastiat. Las' ca prind o zi asa si fac poze. Azi incerc sa va pun pozele de la gradinarit.
Cum s-o uitam pe Cri? Crezi ca ar putea cineva uita ochisorii aia nevinovati si o fetita atat de frumoasa??? Oricum, ma bucur ca ai pus poze sa o vedem iar.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Ce de poze, Patrick tuns - ii sta bine

Nebunaticii Aelitei cu cartofii - asa e, cand sunt doi se indeamna la fel de fel - bine ca ai rabdare cu ei, mamico

Sarbatoritul Robert - mi s-a parut schimbat fara parul mare buclat; drum bun spre casa!

Poze nude cu Cris (Luminel) - sper sa rezolvi cu bine si cu dintele!
Citisem si eu ceva de nas ("imi pare rau de nas" -scria cineva), insa eu codasa cu cititul n-am inteles despre ce e vorba - nasul dintre ochi sau vreun nas de botez, cununie etc
Cum ai cazut?

CrinAndreea sanatate multa! E o perioada grea inceputul gadinitei si mai ales cand mai apare si-o raceala. Mai toti trec prin asta! Insa cu timpul se intareste organismul.

noapte buna
Adriana

Mergi la inceput

Poze am pus de azi de la gradinarit, de zilele trecute cum coloreaza cu degetele, cum se dezbraca fie-mea in casa si incerc sa va pun un filmulet cum incearca sa prinda soarele in pahar. :)
Pozele aici: (filmuletul cand se incarca)

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria2YearsAlmost#5459719637699996178

_

Mergi la inceput

Victoria prinde soarele:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5459721848466927506

_

Mergi la inceput

Si un filmulet din Cuba, am tooot fugit dupa valuri pana s-a gandit daddy sa o filmeze s-a plictisit... Aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5459722636304782418

_

Mergi la inceput