Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 18
Reallaura spune:
Monik, Crina sanatate multa si succes cu gradi! SPer sa se acomodeze repede!
Belleane sanatate Elenei, imi pare rau de raceala...noi raportam prima noapte fara tuse
uraa...l-am tratt cu miere, sirop cu vitamina c si proppolis si pastilute de vit c
Ali ce ma bucur ca ai scapat de stres si Vladi e happy cu gradi!
mi-bebelina succces cu sv!
Luminel ma bucur ca nasucul e mai bine, sper sa fie mai bine si dintzishorul, sa vedem ce spune dr!
Simonix superbe poze, imi place catelusul, imi place floricica, ma bucur ca sunteti sanatosi acum si drum bun spre casa!! Cu vazutul, poate data viitoare cand veniti, la cum am fost si noi cu programul tare mi-e ca oricum nu puteam
prea sunt precipitate toate..cu doctori, cu controale, cu toata treaba singurica etc..
Adriana uitasem sa spun ce te invidiez pentru mica excursie prin munti in AUstria!! Asteptam poze!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
37+
Ilinca Sabina
AMR 9 de zile
Reallaura spune:
Aelita avem aceleasi patanii si noi, cu anticearcanul pe care il scobeste, cremele pe care le intinde in casa, suge pasta de dinti si...ce ai pove tu mai demult, toata ziua e cu mana in WC si apoi cere spirtul
. Nu stiu cata rabdare as avea, cred ca la tine e si mai si. Al meu nu a intrat inca in cartofi si pampersii sunt pusi sus, nu-i ajunge. DAr sunt atat de frumosi, in pozele in care sunt amandoi...se vede cat de bine seamana!
Lumi bai, e mortala Cristiana cu okii aia de chinezoaica..mor de ea!
desiree frumoase filmulete...Victoria e tare simpatica cu canuta ei hihi...iar ala cu marea...sa pleci de aici sa nu mai ne ispitesti cu asa ceva! ![]()
Chinabulina
sa stii ca si mie mi-a placut mult tortul lui Inais de anul trecut...ah, si al Sarei de Alina_Anto capsorul de fetitza creata.
Laurita, mami
37+
Ilinca Sabina
AMR 9 de zile
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Monik, Crina sanatate multa si succes cu gradi! SPer sa se acomodeze repede! Ali ce ma bucur ca ai scapat de stres si Vladi e happy cu gradi! mi-bebelina succces cu sv! Luminel ma bucur ca nasucul e mai bine, sper sa fie mai bine si dintzishorul, sa vedem ce spune dr! Simonix superbe poze, imi place catelusul, imi place floricica, ma bucur ca sunteti sanatosi acum si drum bun spre casa!! Cu vazutul, poate data viitoare cand veniti, la cum am fost si noi cu programul tare mi-e ca oricum nu puteam prea sunt precipitate toate..cu doctori, cu controale, cu toata treaba singurica etc..Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca SabinaAMR 9 de zile |
Multumesc ca mi-ai amintit, asa e, am vazut poze cu Robert (de Simonix) mic si frumooooos, frumos, la party mare si fatza pictata.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Laurita, las' ca la vara cine sta acasa, in timp ce toata lumea-i la mare, la soare? EU! 
Edit: poate si tu, nu stiu ce planuri aveti.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Desiree daa, si eu inca nu avem planuri, depinde cum ma voi descurca cu Ilinca.POate e destul laptic si nu sta numai la tzitzi.
dar mi-ar placea asa o Grecie in septembrie
O Cuba nu mai zic
Laurita, mami
38+
Ilinca Sabina
AMR 5 de zile
Alysh spune:
Neata, la
poftiti va rog! Dar voi puteti sa mai dormiti!
Laurita, ce faci mami la 3 noaptea pe forum?? Si eu m-am trezit pe la 2, am bagat 2 biscuiti mari cu crema
si la 5,30 eram iar cu ochii pe tavan. Off, sper sa nu fie Luca un insomniac si sa ma chinuie, nu vreau, nu vreau
Mor de dorul lui Mirci. Si al tau! Seara unde iesiti, in IOR? Parca as vrea macar o imbratisare sa-ti dau
Am vazut poze de la aniversarea lui Robert, mama ce distractie acolo, se vede ca s-au distrat pititcii....e la Kids Planet din cate imi dau seama, nu? Am zarit-o acolo si pe dulcica Mara, era in largul ei, n-avea treaba.
Apoi poze cu puii frumosi ai Aelitei.....dar sincer, desi sunt pro libertate pt copii cat mai multa, chiar sa devalizeze casa nu i-as fi lasat....
Si poze cu printesa Cristiana, cum sa uitam asa o dulceata?
Astea fiind spuse, ma duc sa calc o tura, apoi sa-l pregatesc pe Vlad de gradi si apoi programare la cosmetica: epilat si tratament de hidratare&masaj facial.
V-am pupat!!
ALI, mami de Vlady si
30+ cu
Luca
Reallaura spune:
Neata
Ali scumpa, nu prea am mai iesit si seara, dar daca ies iti dau un semn ceva!! Cred ca sunt insomniile de sarcina, sper Luca si Ilinca sa nu faca asa!!
Sa-ti fie de bine cosmetizarea de astazi, eu sunt programata sambata si sper sa ajung cu bine inainte de spital, sa nu ma apuce vreo ceva 
Laurita, mami
38+
Ilinca Sabina
AMR 5 de zile
mi_bebelina spune:
Neatza fetele! Ce ziceti de asta, m-am trezit acum 15 minute......eu care de obicei la ora asta aveam si mancarea facuta. Dar nu va zic ce durere de cap am avut aseara, cred ca din cauza asta am dormit atata.
Vazut si eu nazdravanii Aelitei, petrecaretul Robertix, frumoasa Voctoria cum se chinuia ea sa prinda soarele, pe Cristiana nud.....toti niste frumosi. Legat de nazdravanii, si Delia face dar nu de speriat, de felul ei e mai cuminte asa, s-o pupe mami pe ea.
Fug sa pun mancarea la facut si revin. Va pup, o zi buna sa aveti!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Laurita, am intrat special sa-ti urez nastere usoara si sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos. Iti doresc ca refacerea sa fie rapida, mai ales ca te asteapta flacaul acasa. Nu stiu, eu parca nici nu sunt operata, inca din a doua zi m-am simtit bine, cred ca mi-a dat Dumnezeu putere pentru a ma intoarce repede acasa la puiul meu cel mare. Asa sa fie si la tine. Te imbratisez cu drag si sunt cu gandul alaturi de tine. 
Alysh, ma bucur foarte mult ca Vlad s-a adaptat si tu te-ai mai linistit in privinta gradinitei. Ooof, ce ne asteapta si pe noi in septembrie … Am vazut pozele, Vlad este asa scump … 
Simonix, am vazut pozele de la petrecerea lui Robert, un dragalas, ii mananc obrajorii. Imi pare rau ca ati avut o vacanta cu probleme, va doresc sanatate. Te imbratisez si iti doresc spor la treaba, inteleg ca incepi munca imediat ce te intorci. 
Aelita, ti-am admirat puiutii, sunt minunati. 
Luminel, ma bucur ca ai scapat de operatie si ca nu ai ramas cu probleme mari dupa acea cazatura. Am vazut-o pe Cris, este o dulcica. 
Doloress, foarte bine ii sta lui Patrick tuns, sa-i fie de bine. Ma bucur ca a inceput sa pape, ooof … 9 kg, chiar ca a slabit mult. 
Cleo, am vazut si pozele Marei, stii ca am o slabiciune pentru ea, o pup si o imbratisez ca imi este asa draga … 
Desiree, va invidiez ca puteti iesi afara cand vreti, ca aveti curtea voastra, asa mult imi doresc si eu … da’ nici macar bunici la tara nu avem. Pupici Victoriei. Aaaaaa, uite si poze, ce frumos gradinareste ea acolo. 
Ylari, bafta in continuare cu slabitul, ma bucur mult pentru tine. 
Imi cer scuze fetelor de care nu am amintit, va pup pe toate fara exceptie. 
Noi suntem ok deocamdata da’ mi-e si frica sa sper ca am scapat de colici, plans noaptea, etc. Andra mananca bine, ia bine in greutate, este cumintica deocamdata, Doamne ajuta sa fie asa in continuare.
Sa-l laud pe Vladuc : este un scump, ma imbratiseaza si ma pupa mai mult decat inainte, daca o alaptez pe Andra intelege ca nu pot sa ma joc cu el in momentul ala si ma lasa sa termin, ma ajuta cand ii fac Andrei baita (adica se balaceste si el cu manutele in cadita ei
), imi aduce pampers pentru ea, il duce la gunoi pe cel folosit, este ajutorul lu' mami si e tare mandru de asta mai ales cand il laud seara lui tati.
Din nefericire nu am gasit o solutie pentru iesitul la plimbare singura cu amandoi, nu stiu cum vom proceda. Sper sa ne vina vreo idee pana la urma.
Va imbratisez cu drag si va doresc multa sanatate. Fetelor ce incep serviciul le doresc adaptare usoara.
Dani, mami
de
Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010
Reallaura spune:
Danicris multumesc mult ca ai intrat special, esti o draguta
Tare as vrea sa ma simt si eu bine dupa cezariana asta. am intrebat deja dr daca se poate sa stau doar o noapte in spital, dar mi-e teama ca nu... in fine, trece, important e sa fim santosi!
Vezi ca exista niste dispozitive pentru carut unde sa stea bb mai mare in fundulet sau in picioare. asta in caz ca Vladut sta si nu fuge pe langa carut... uite www.strollers.ro/Accesorii_Carucioare/Adaptor-Pentru-al-2-lea-Copil-EZ-Step_336_codeINGL-TR.aspx" target="_blank">AICI
mi_beblina sa-ti fie de bine somnul prelungit, lasa ca o data nu face rau la nimeni sa gateasca mai tz. SI eu sunt cu ciorbita de curcan pe foc si ma pregatesc sa ies afara.
Laurita, mami
38+
Ilinca Sabina
AMR 5 de zile