Hai camilecu,rmkristine!Bv Denisa! Iepu 2010!(130)
Raspunsuri - Pagina 18
Bumbitza spune:
Delia, multam de raspunsul ref la pediatra/asistenta...asa voi proceda si eu. Deci nu trebuie sa ma simt obligata in vreun fel ca viziteaza fata, este datoria lor, cel putin cat e ea micuta.
Annya, Vio, Nafi..cand va aud cu simptomele minunate ale sarcinii ma apuca asa o nostalgie...parca a fost asa demult totul, mi-e dor de burtix
.
Dayanara, ce fetita frumoasa ai
, ce falcute are, scumpica foc!
Honey, Maya e o dulce! Ref la hainute, cand am ajuns acasa mai toate ii erau mari, l-am trimis pe tati sa-i mai cumpere cateva - cand o vedeam cu hainutele alea lalai, o alintam Mutulica din Alba ca Zapada![]()
Sa nu va necajiti cu petele, majoritatea petelor din nastere dispar dupa o vreme
Ina, multumesc mult pentru raspuns...s-au mai repetat frisoanele si am sfarcurile f sensibile, le tin sub control cu Garmastan si o crema de la Palmer's. Sper si eu sa se regleze lapticul cat mai repede, daca ma vedeti cand incep sa-i dau fetei papa, zici ca-s fantana arteziana, nu mai stiu de care san sa ma ocup mai intai-fetei i se umple gura instant si trebuie sa fiu atenta ca se ineaca, celuilalt san i s-a stricat robinetul cum zice sotul
. Dar ii multumesc lui D-zeu ca am laptic, l-om tine noi sub control cumva, fac echipa buna cu Bumbi.
Astero nu i-am dat inca nimic contra colicilor, daca or sa apara (si ma rog mereu sa nu) o sa incerc si solutiile miraculoase.
Annya, daca se repeta durerile la intervale regulate...clar contractii, n-ai cum sa le confunzi, sau cel putin la mine asa a fost
. Asa niste dureri surde de burta cu spate, pe care le credeam eu contractii initial, nu se compara cu cele din travaliul adevarat
2anke mie mi-a zis pediatra din a 10-a zi de viata ca putem iesi 10 minutele afara, cu conditia sa nu fie vant. Azi ar fi trebuit sa iesim si noi, dar nu ne-am incumetat iar apoi a inceput sa ploua
Yaia, multumesc pt raspunsuri. Nu am avut febra, mi-am luat temperatura - mai mult ca sigur de la sani a fost. Off...cred ca mut bebeluna la noi in camera, acolo e mai racoare in timpul zilei, ca e pe partea opusa fata de cea unde bate soarele.
Freedelia, pup mamica sfatoasa
- nu fii suparata, sa stii ca eu iti citesc mereu postarile si admir viata frumoasa si organizata pe care o duceti. Cred ca Vladi a descris cel mai bine "specia" din care faci parte
.
Ninocikap, uite o
poate se decide bebe sa apara mai repede![]()
Mada mami
de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
Bumbitza spune:
Am mai pus si eu mai mult epoze cu printesa mea aici: http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
Mada mami
de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
ninocikap spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Ninocikap, uite o poate se decide bebe sa apara mai repedeMada mami de Ilinca frumoasa Mami si tati te iubesc mult! http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica# |
multumesc de incurajare
... oricum pe de o parte nu mai am rabdare ... iar pe de alta parte... mi-e cam frica de tavaliu si nastere ... stiu ce inseamna ..frumoasa foc cea mica, am vazut pozele , si doarme asa de frumos la tati in brate.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 39+
annya9 spune:
sincer...tot apar durerile...parca la 15 min
abia daca pot scrie...
nu stiu daca e travaliu sau nu...
AMR 9 zile 
37+
Radu Alexandru
poze, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
nafi spune:
Bumbiza - am vazut-o pe bumbita mica si e superba!
E impresionant cat de micuta si fragila pare cand e la tati pe burta! si cu halatelul de baie....ca mai..cred ca nu te mai saturi s-o privesti! 
Cred ca e normal sa-ti fie dor de burtica si de perioda de gravidanta. mai ales in cazul celor norocoase care au avut o sarcina fara probleme ca tine, ca mine...
Annya - ca sa consideri ca e travaliu trebuie sa ai contractii regulate timp minim 2 ore. acum 10 zile eu am avut contractii dureroase la 15-20 min timp de 4 ore si pe urma s-au oprit...nu s-a intamplat nimic!
Eu inca nimic...deja am mai aflat de o graviduza de la cursul de gravide care era cu DPN-ul o saptamana dupa mine si a nascut natural aseara! numai eu nu mai nasc! 

Freedelia - sper sa scapi de amenintarea mastitei si sa nu ai nici o durere! esti o mamica care face minuni avand in vedere ca ai 3 copii! 

Ninocikap - te inteleg perfect! abia astept sa nasc sa-l vad pe iepuric si pe urma cand incepe o contractie mai dureroasa 50% ma bucur in speranta ca incepe travaliul si 50% ma apuca frica gandindu-ma la durerea nasterii....

Pupicei tuturor si sper sa avem curand vesti de la Camilecu!
AMR ...3...2....1....
40+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
annya9 spune:
contractiile sunt dureri insotite de itarirea burtii? sau nu e musai?
AMR 9 zile 
37+
Radu Alexandru
poze, 33 saptamani
nafi spune:
Din cate stiu eu se intareste si burta dar nu e musai sa se intareasca toata. se poate intrai doar o portiune sau alta. la mine de obicei se face pietroi toata burta si ma doare sub burta plus spatele...
AMR ...3...2....1....
40+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Rebiana27 spune:
Intru scurt cat sa nu ma dati disparuta.. Mara sta mufata de mine non-stop (fara exagerare!) Nu apuc sa fac mai nimic!
Am vazut-o pe Maya dulce!
si poze noi cu Ilinca si Silvana!
Dulci sunt copiii nostri!!
Tzuca mea mica intra zilele astea la categoria "Rai da' buni" (ca tot e tv-ul deschis pe emisiunea cu pricina) ca tipa de numa' dar tot ma topesc de dragul ei!
Bafta fetelor care nasc zilele astea!
ANNYA la prima nastere mie nu mi s-a intarit burtica in travaliu (doar atunci cand s-a apropiat momentul expulziei).. din acest motiv eram in dilema "uite travaliul, nu e travaliul" si a fost
Da de stire daca nasti! 
NAFI, LINDAL scapati curand de burtica!.. la cateva zile dupa veti zice ca nici n-a fost..
ROXI am trecut de faza cu tristetea nefondata.. a avansat la oboseala crasa (problema e ca preferam faza anterioara
).
OANA banuiesc ca sunteti la dans acum.. Sper ca micul crestin sa aiba o viata frumoasa si lipsita de griji!
Intrebare pt fetele care pregatesc botezul: Ce alegeti ca marturii pentru invitati?
OANKA am raspuns la PM. 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
greenfrog spune:
freedelia nu te supara, eu citesc insa nu am timp sa raspund. frumos a spus rebiana si o preiau expresia ei, stau mufata la bebe. chiar daca nu mananca da parturi si plange. singurul moment cand e linistit este afara. atunci doarme de rupe. as dormi si eu dar nu am cum
.
vladi gazele astea la mine apar din orice, si din supa de pui sau gratar care sunt pe lista de alimente permise. mi-e jena sa ma misc brusc prin casa ca se aud zgomote. espumisan-ul le-a redus mult. burta mea si burta feciorului se acompaniaza una pe alta in zgomote.
am rontait inca o doza de galactogil
. va pup pe toate! Bafta feteleor care nasc azi si celor care au botezul azi! noi l-am fixat pe 29 mai.
annya9 spune:
Nu par totusi regulate... Iar acum tocmai ce m-am deranjat la stomac, probabil ca de aici si durerile... Va tin la curent oricum.
AMR 9 zile 
37+
Radu Alexandru
poze, 33 saptamani