Hai camilecu,rmkristine!Bv Denisa! Iepu 2010!(130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Delia, multam de raspunsul ref la pediatra/asistenta...asa voi proceda si eu. Deci nu trebuie sa ma simt obligata in vreun fel ca viziteaza fata, este datoria lor, cel putin cat e ea micuta.

Annya, Vio, Nafi..cand va aud cu simptomele minunate ale sarcinii ma apuca asa o nostalgie...parca a fost asa demult totul, mi-e dor de burtix.

Dayanara, ce fetita frumoasa ai, ce falcute are, scumpica foc!

Honey, Maya e o dulce! Ref la hainute, cand am ajuns acasa mai toate ii erau mari, l-am trimis pe tati sa-i mai cumpere cateva - cand o vedeam cu hainutele alea lalai, o alintam Mutulica din Alba ca Zapada
Sa nu va necajiti cu petele, majoritatea petelor din nastere dispar dupa o vreme

Ina, multumesc mult pentru raspuns...s-au mai repetat frisoanele si am sfarcurile f sensibile, le tin sub control cu Garmastan si o crema de la Palmer's. Sper si eu sa se regleze lapticul cat mai repede, daca ma vedeti cand incep sa-i dau fetei papa, zici ca-s fantana arteziana, nu mai stiu de care san sa ma ocup mai intai-fetei i se umple gura instant si trebuie sa fiu atenta ca se ineaca, celuilalt san i s-a stricat robinetul cum zice sotul. Dar ii multumesc lui D-zeu ca am laptic, l-om tine noi sub control cumva, fac echipa buna cu Bumbi.

Astero nu i-am dat inca nimic contra colicilor, daca or sa apara (si ma rog mereu sa nu) o sa incerc si solutiile miraculoase.

Annya, daca se repeta durerile la intervale regulate...clar contractii, n-ai cum sa le confunzi, sau cel putin la mine asa a fost. Asa niste dureri surde de burta cu spate, pe care le credeam eu contractii initial, nu se compara cu cele din travaliul adevarat

2anke mie mi-a zis pediatra din a 10-a zi de viata ca putem iesi 10 minutele afara, cu conditia sa nu fie vant. Azi ar fi trebuit sa iesim si noi, dar nu ne-am incumetat iar apoi a inceput sa ploua

Yaia, multumesc pt raspunsuri. Nu am avut febra, mi-am luat temperatura - mai mult ca sigur de la sani a fost. Off...cred ca mut bebeluna la noi in camera, acolo e mai racoare in timpul zilei, ca e pe partea opusa fata de cea unde bate soarele.

Freedelia, pup mamica sfatoasa - nu fii suparata, sa stii ca eu iti citesc mereu postarile si admir viata frumoasa si organizata pe care o duceti. Cred ca Vladi a descris cel mai bine "specia" din care faci parte.

Ninocikap, uite o poate se decide bebe sa apara mai repede

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Am mai pus si eu mai mult epoze cu printesa mea aici: http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Ninocikap, uite o poate se decide bebe sa apara mai repede

multumesc de incurajare ... oricum pe de o parte nu mai am rabdare ... iar pe de alta parte... mi-e cam frica de tavaliu si nastere ... stiu ce inseamna .. asa ca eu sunt ...

frumoasa foc cea mica, am vazut pozele , si doarme asa de frumos la tati in brate.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

sincer...tot apar durerile...parca la 15 min
abia daca pot scrie...
nu stiu daca e travaliu sau nu...

AMR 9 zile
37+ Radu Alexandru
poze, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bumbiza - am vazut-o pe bumbita mica si e superba! E impresionant cat de micuta si fragila pare cand e la tati pe burta! si cu halatelul de baie....ca mai..cred ca nu te mai saturi s-o privesti!

Cred ca e normal sa-ti fie dor de burtica si de perioda de gravidanta. mai ales in cazul celor norocoase care au avut o sarcina fara probleme ca tine, ca mine...

Annya - ca sa consideri ca e travaliu trebuie sa ai contractii regulate timp minim 2 ore. acum 10 zile eu am avut contractii dureroase la 15-20 min timp de 4 ore si pe urma s-au oprit...nu s-a intamplat nimic!

Eu inca nimic...deja am mai aflat de o graviduza de la cursul de gravide care era cu DPN-ul o saptamana dupa mine si a nascut natural aseara! numai eu nu mai nasc!

Freedelia - sper sa scapi de amenintarea mastitei si sa nu ai nici o durere! esti o mamica care face minuni avand in vedere ca ai 3 copii!

Ninocikap - te inteleg perfect! abia astept sa nasc sa-l vad pe iepuric si pe urma cand incepe o contractie mai dureroasa 50% ma bucur in speranta ca incepe travaliul si 50% ma apuca frica gandindu-ma la durerea nasterii....

Pupicei tuturor si sper sa avem curand vesti de la Camilecu!

AMR ...3...2....1....

40+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

contractiile sunt dureri insotite de itarirea burtii? sau nu e musai?

AMR 9 zile
37+ Radu Alexandru
poze, 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Din cate stiu eu se intareste si burta dar nu e musai sa se intareasca toata. se poate intrai doar o portiune sau alta. la mine de obicei se face pietroi toata burta si ma doare sub burta plus spatele...

AMR ...3...2....1....

40+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Intru scurt cat sa nu ma dati disparuta.. Mara sta mufata de mine non-stop (fara exagerare!) Nu apuc sa fac mai nimic!
Am vazut-o pe Maya dulce! si poze noi cu Ilinca si Silvana! Dulci sunt copiii nostri!!
Tzuca mea mica intra zilele astea la categoria "Rai da' buni" (ca tot e tv-ul deschis pe emisiunea cu pricina) ca tipa de numa' dar tot ma topesc de dragul ei!
Bafta fetelor care nasc zilele astea!
ANNYA la prima nastere mie nu mi s-a intarit burtica in travaliu (doar atunci cand s-a apropiat momentul expulziei).. din acest motiv eram in dilema "uite travaliul, nu e travaliul" si a fost Da de stire daca nasti!
NAFI, LINDAL scapati curand de burtica!.. la cateva zile dupa veti zice ca nici n-a fost..
ROXI am trecut de faza cu tristetea nefondata.. a avansat la oboseala crasa (problema e ca preferam faza anterioara ).
OANA banuiesc ca sunteti la dans acum.. Sper ca micul crestin sa aiba o viata frumoasa si lipsita de griji!
Intrebare pt fetele care pregatesc botezul: Ce alegeti ca marturii pentru invitati?
OANKA am raspuns la PM.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

freedelia nu te supara, eu citesc insa nu am timp sa raspund. frumos a spus rebiana si o preiau expresia ei, stau mufata la bebe. chiar daca nu mananca da parturi si plange. singurul moment cand e linistit este afara. atunci doarme de rupe. as dormi si eu dar nu am cum.

vladi gazele astea la mine apar din orice, si din supa de pui sau gratar care sunt pe lista de alimente permise. mi-e jena sa ma misc brusc prin casa ca se aud zgomote. espumisan-ul le-a redus mult. burta mea si burta feciorului se acompaniaza una pe alta in zgomote.

am rontait inca o doza de galactogil. va pup pe toate! Bafta feteleor care nasc azi si celor care au botezul azi! noi l-am fixat pe 29 mai.

Mergi la inceput

Nu par totusi regulate... Iar acum tocmai ce m-am deranjat la stomac, probabil ca de aici si durerile... Va tin la curent oricum.

AMR 9 zile
37+ Radu Alexandru
poze, 33 saptamani

Mergi la inceput