Hai camilecu,rmkristine!Bv Denisa! Iepu 2010!(130)
Raspunsuri - Pagina 19
vladimirescu spune:
Bumbitza, red ca frisoanele alea sint de la febra laptelui, daca zici ca faci mult lapte... eu una am scapat de data asta de febra laptelui si de angorjare (adica nu le-am facut deloc) pt ca mi-am pus pungi de gheata si prosoape ude de la frigider pe sini in mod regulat in primele zile, dupa fiecare alaptare.
Garmastan am dat si mai dau cu sfintenie pe mameloane si areola dupa fiecare alaptat, apoi stau minim 10 minute cu sinii la aer, sa intre garmastanul.
Pt durere la mameloane am folosit protectii din cauciuc natural de la chicco - nu tot timpul, o data da, o data nu, ca sa reduc pagubele la mamelon cauzate de mult strins si molfait de rechinasul meu :)) Acum sint ok, dupa 4 saptamini, dau doar cu garmastan si tin sinii permanent in sutien cu tampoane pt sini (pt igiena, ca nu curge nimic "), am lapte doar ceva mai mult decit trebuie, dar sinii sint destul de moi i totul e bine!
Nu uita si de solutia Oankai, cu foi de varza crude, zdrobite cu scula de snitele, tinute la frigider si puse pe sini dupa alaptare... am auzit ca intr-adevat calmeaza !
Pup si ai grija cu sinii aia tari, sa nu te angorjezi rau...
annya- imi pare rau ca nu pot sa-ti dau nici un fat, habar nu am cum sint contractiile inainte de nastere, ca eu n-am avut nici una - am facut 2 cezarien programate se pare inainte sa am semne de nastere ... nu stiu nici macar cum e cu dopul gelatinos :)) Oricum, inteleg ca te pregatesti pt ziua cea mare... iti tin pumnii sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta! 
Ioanact spune:
Delia scuze, intelesesem gresit!
Am editat.
Luni dimineata sotul tb sa fie in cimitir , fiind mosii de vara.
Dar nu-i nimic, vedem cum facem, daca e sa fie Luni.
P.S. Si noi tot pe 30 Mai, vrem sa facem botezul ..asta in cazul daca se naste cel tarziu pe 19 Aprilie, ca altfel nu m ma incadrez in cele 40 de zile ca sa pot participa si eu la biserica. Mai depinde si de nasi, dar sper sa poata sa vina (sa nu aibe altceva programat).
Intai sa se nasca bebelusa..dar in principiu pe 30 Mai am vrea, ca dupa aceia intram in post si in Iulie mi se pare prea tarziu.
Bumbitza am vazut si eu pozele cu Ilinca
, f frumoase si ce frumos doarme cu mana sub barbie.
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
39+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Jasmine spune:
n-am apucat sa citesc nimic din urma dar am venit sa ma vait,poate stie cineva ce e de facut in cazul meu,ca sunt cu nervii la pamant,am plans zilele astea cat n-am plans in ultimii 10 ani
dupa cezariana laptele a venit cam in a 3-a zi,pana atunci bebe a primit lapte praf cu lingurita sau cu seringa
pe urma ne-am luptat 3 zile si 2 nopti sa accepte sanul,in cele din urma am reusit
apuca sanul,trage hotarat 2-3 miunute in cazul fericit dupa care adoarme
inainte de a lua tzitzi e circ mare : o apuca,o lasa,isi trage capul in spate,se impinge de parca vrea sa scape,se stramba de parca i-as fi dat sa manance cuie,urla,se rasteste la tzitzi,iar o apuca,iar o scuipa...si tot asa
in cele din urma o ia si tzocaie un pic dupa care cade lat
uneori lupta asta il oboseste atat de tare incat in momentul in care se decide sa se mufeze deja adoarme si practic nu mananca nimic
una peste alta mananca foarte putin si doarme putin,ca nu are burta plina
azi-noapte a urlat din ora in ora ca vrea sa pape si de fiecare data a fost exact acelasi scenariu
uneori adoarme si peste 10 minute se trezeste ca-i e foame,dar se lupta cu tzitzi pana-l ia somnul din nou
problema cea mare e tot scade in greutate,desi are deja 11 zile de viata si ar fi trebuit sa fim deja pe panta ascendenta
s-a nascut cu 3850g,am venit acasa cu 3500,ieri avea 3400,azi 3320....nu stiu ce sa ma mai fac,am ajuns la disperare!
lapte este suficient,dar el mananca atat de putin incat nu ia deloc in greutate,iar eu ma straduiesc sa rezist tentatiei de a apela la lapte praf
dar cat s-o mai tin asa?
ca mi-e frica sa nu dam in alte alea!
ce sa fac?
sa-i dau completare lapte praf?daca pupa biberonul sigur n-o sa mai vrea la san si o sa pierd laptele in scurt timp
sa nu-i dau?si daca tot scade asa in greutate ce ne facem?
38+ 
Erina spune:
Buna si de la noi. Eu va citesc dar nu pot tine pasul cu raspunsurile.
Vreau sa o incurajez pe Denisa

. Sper sa se rezolve cu hemangiomul frumoasei Maya, sa se estompeze cit mai mult sa nu fie nevoie de cortizon sau laser.
Delia, Vladi, Dianami chapeau pentru modul concis si clar in care impartasiti din experinta voastra.
Bumbita si eu am avut multe episoade de frison. Trebuie sa te alimentezi bine pentru a suplini pierderea de aprox. 1000 de calorii pe care o consuma bebelusul.

Petreceri frumoase celor care si-au increstinat astazi puiutii!!!

camilecu si rmkristine 
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
bumbita ti.am admirat bebelusa, e frumoasa foc
annya durerile pot fi precum crampele musculare, ca dureri de ciclu , si nu.ti poti da seama de intarirea burtii cand incepe sa te doara spatele, la mine au fost total diferite la prima sarcina fata de a doua
acum la a doua seamana cam cum descrii tu acum
freedelia eu mereu te citesc cu interes si nu zic nimic, pt ca.s de acord cu tine :)
rebiana tu ziua esti singura cu amandoi? noaptea cum e?
azi am fost singura pe la cumparaturi
acum am venit moarta de oboseala, ivan s.a dus cu leo in parc, e foarte fericit! in sfarsit va sta afara cat va vrea, ma voi ocupa de el cat pot demult asa am de gand, depresia toata mi se trage tocmai din cat de frumoasa a fost nasterea si cat de bine ma descurc cu silvana, tocmai asta ma deprima ca la ivan nu a fost asa si ma mustra constiinta pt el, asta e toata problema mea care imi accentueaza depresia
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Erina spune:
Ieri am implinit si noi o luna. A luat bine in greutate (jasmine acum ca am citit problema ta imi e si jena sa scriu asta) dar e o mare satisfactie pentru mine pentru ca am reusit alaptare exclusiva (pina acum citeva zile am folosit si pompa).
Jasmine, poate nu se prinde corect la sin bebelusul sau poate are colici si alea nu il lasa sa manince...
Ar fi ideal sa renunte bebelusul la alaptat... Pe de alta parte nici stresul si supararea ta nu sunt bune. Sunt sigura ca vei face tot ce tine de tine.
Nu stiu ce sa zic...sa incerci sa ii dai cu biberonul lapte de al tau sa vezi cit si daca maninca... Nu e obligatoriu sa se invete la biberon. Uite David prefera sinul...
Poate au alte mamici un sfat mai bun.

Erina spune:
Am vazut pozele de pe contul comun si cele postate aici in ultimul timp. Numai printese frumoase si printi chipesi!!!Sa va traiasca toti si sa fie fericiti alaturi de voi!!!
Laura Ioana spune:
Buna gravidute si proaspete mamici!
Nu stiu daca ati fost anuntate: dimineata a nascut camilecu un baietel de 3,600 kg (Vlad), dar nush alte amanunte. M-a sunat dupa cezariana si era inca ametita...n-am intrebat-o de lungime, apgar etc (nici macar ora).
Bine ai venit, Vladut, sa cresti mare, sanatos, sa fii plin de noroc si sa te intelegi de minune cu surioara ta!
Nastere usoara celor care mai sunteti pe baricade
Alina
(ioanact) mai ai atat de putiiin! Si sora mea la fel e, dar nu vrea sa-i declanseze nasterea, spera sa fie totul cat mai natural posibil! Deci pe 13 scoatem agitatele? Nastere usoara!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Buna gravidute si proaspete mamici! Nu stiu daca ati fost anuntate: dimineata a nascut camilecu un baietel de 3,600 kg (Vlad), dar nush alte amanunte. M-a sunat dupa cezariana si era inca ametita...n-am intrebat-o de lungime, apgar etc (nici macar ora). Bine ai venit, Vladut, sa cresti mare, sanatos, sa fii plin de noroc si sa te intelegi de minune cu surioara ta! Nastere usoara celor care mai sunteti pe baricade ![]() Alina (ioanact) mai ai atat de putiiin! Si sora mea la fel e, dar nu vrea sa-i declanseze nasterea, spera sa fie totul cat mai natural posibil! Deci pe 13 scoatem agitatele? Nastere usoara!![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
BRAVO CAMILECU! SA-TI TRAIASCA IEPURICUL GRASUNEL, SA FIE SANATOS SI MANCACIOS! RECUPERARE RAPIDA SI FARA DURERI PREA MARI!

AMR ...3...2....1....
40+
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Erina spune:

Felicitari Camilecu!!! Sa va traiasca Vladut si sa va bucure toata viata!!!!

Multumim pentru anunt Ioana!!!