Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 CRISTIES ESTI NEMAIPOMENITA!UN PENTRU TINE. SUPERB COLAJUL. MULTUMESC CA M-ATI LASAT SA VA CUNOSC SI CA M-ATI PRIMIT IN ODISEE DESI NU AM VENIT DE CAND ERAM GRAVIDUTA. VEZI CE MIAI FACUT acum esti cu pregatirile ptr botez, o sa iaas super ai sa vezi' am fost la pediatra si mia zis ca chiar daka aluat 300 gr in 3sapt arata bine. mia zis sa ii dau san si completare lp si sa ma duc dupa o sapt la cantar.eu incercam sa ii explic ca nu mai vrea sanul de vreo 4 zile dar ea...sa nu aud. da ce vrei sa omor copilu? dak nu vrea?????? oricum eu ii dau lp ziua, vreau sa va spun fetelor ca imi doarme 2ore legat, el care inainte dormea cate jum de ora iepureste, plangea, foit. deci probabil nu se satura de san. eu ziceam ca am lapte ...da uite ca de cand ii dau lp ii dau cam 90 ml la masa imi sta 2 ore jum pana la masa urmat. alta concluzie nu pot sa trag.plus ca de 2 sapt nu a mai luat nici un gram. a luat in prima sapt dupa 2 luni implinite 300 gr si asta a fost tot. probabil stresul oboseala, migrenele mele siau spus cuvantul asupra calitatii laptelui, nu credeti? acu am alta probl nu mai facut kk de luni dupa masa saii bag un supozitor ceva? cu termometru nu vrea. ar trebui sami fac probleme? Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
probabil ca LM era afectat de problemele tale, dar somnul "lung" stiu ca e de la faptul ca ei digera greu LP. de-aia se si constipa. iti zic fetele care dau LP, dar de luni e cam multicel, eu zic sa-l ajuti. supoz cu gligerina, vezi cum iese; daca moale, ok, dar daca e tare tre sa schimbi formula cu una anti-constipat...
ete ce "iecsperta" ma dau in LP. aici am invatzat, dar e doar teoriedeocamdata.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
REBIANA, mamica solicitata maxim. ce tratam?
OANI, Bine ai revenit...credeam ca te-au "dovedit" baietii dupa ce ti-a plecat mami. nashpa rau sa "pierzi" copilu' . am avut si eu parte de senzatzii tari similare cu Ana, plecata la X, aici in cartier, ia-o de unde nu-i peste 2-3 ore, cu X plecat de acasa,etc. ea era bin-mersi la cate cineva in casa de "vorba, mami, ce, nu am voie?'. cineva-ul fara copii, o cunosc doar de "buna ziua", nu m-as fi gandit sa bat la toate 48 casele din cartier. copii mici, probleme mici, copii mari....atentzie sporita+rabdacol asemenea...
poze
povestea noastra
blue_flower spune:
citat din mesajul lui arwen92 neatza! strumful meu se trezeste odata pe noapte la papa(de obicei 3)si apoi la 6 dimineata!aseara s-a trezit de 4.30 si acum .a papat si a picat la somn. din unele intrebari/nelamuriri! 1.ieri la dr am intrebat-o de dormitul pe burta in patutul lui(eu am vazut ca la o criza colicoasa ii este mult mai bine sa doarma pe burtica.este mai linistit)dr mi-a spus ca pana la 6 luni sa nu-l pun pe burtica ca poate face fractura de coloana.fiind caputul mai greu,si el face efort mare sa-l ridice/intoarca! deci cine are drum pe la pediatru,va rog din suflet sa cereti o parere! puiutul meu doarme foarte linistit si bine pe burtica. 2.nu mai stiu ce am vrut sa va zic!obseala isi spune cuvantul! multumim ptr cafea evyme! vad ca fetele dorm?sper ca ati avut o noapte linistita! app...si noi mai avem colici,dar la fel ca la evyme,nu mai plange asa rau si crizele sunt mult mai scurte.deci automat suntem mai fericiti. arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
Copilul meu doarme exclusiv pe burta de cand l-am nascut. Are 2 luni si 9 zile. Nu suporta pe spate. Am intrebat si pediatrul si doc ortoped despre asta. Pediatrul a zis ca sa las copilul in pace sa doarma cum vrea, iar ortopedul - la care am ajuns cu alte probleme, dar l-am intrebat si de asta - a zis ca ei ii place ca se protejeaza si ca doarme pe burtica, ca nu e nimic gresit in asta si ca e mai dezvoltat la muschii spatelui si ai gatului- datorita incercarilor de a ridica capul - cu vreo 2 sapt, si ca totul e in perfecta regula.
Schimba pediatrul!! Cum Doamne iarta-ma sa i se rupa coloana daca sta pe burta?!! Asta chiar nu am mai auzit!!
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
Andre_lina spune:
fetelor, unde e lorex?! ce se mai stie de Miruna?
dar David??
noi iesim in afi cotroceni, merg la chinezescul de acolo sa pap ceva picant ca mor de pofta...
Cris.D, iti pot recomanda eu o tanti pt curatenie, serioasa si care face si treaba buna! Mai esti interesata de o proba?
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
cris.dogarel spune:
am trait s-o fac si p-asta; am luat coplu' adormit de 2h30' in carutz (1h30' afara) si l-am pus la sanul pocnind, ca era nesupt de la 6.30 dimi(adica vreo 6 ore)
cum ai da-o, tot nu-i bine. acu papa "in somn"
nu cred in deoki, dar...a fost o juma de zi super; stat singurica in patutz+loc de activ, dormit, si...cel mai importnt FARA urlat so far...
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui Andre_lina fetelor, unde e lorex?! ce se mai stie de Miruna? dar David?? noi iesim in afi cotroceni, merg la chinezescul de acolo sa pap ceva picant ca mor de pofta... Cris.D, iti pot recomanda eu o tanti pt curatenie, serioasa si care face si treaba buna! Mai esti interesata de o proba? Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
multzam de oferta, iti zic/te sun maine, ca azi vine alta tanti la vorbit discutzii preliminare si maine vreau sa vina sa calce si la curatzenie, k v-am zis ca le lasasem balta ptr marea intalnire cu menajera de miercuri. deci, daca nici asta nu vine/vrea, te sun.
poze
povestea noastra
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel REBIANA, mamica solicitata maxim. ce tratam? |
Am dat Augmentin bis (1 ml la 12 ore), Eurespal, Biotics, si picaturi pt ochisori si urechi. Doamne ajuta sa fi scapat de medicatie de tot!!
Am plans ca apucata cand mi-a zis dr de antibiotic
Am citit ca Ema a fost captata 30-40 minute si n-a mai stat la mami in brate!! Doamne ajuta asa sa fie de acum incolo!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
cris.dogarel spune:
Lorex cica e bine, se tine de "vizite, botezuri si cumatrii". ne pupa
poze
povestea noastra
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Yasmine Dragelor, iata ca nu am scapat de ce ne era mai frica. Va scriu din clinica, suntem aici de marti, de ieri Mara a fost legata la perfuzor, pt. ca vomita foarte des din cauza secretiilor si exista pericolul de deshidratare. Ieri a facut si radiografie pulmonara, la care s-a vazut un inceput de pneumonie, de ieri primeste antibiotice pana duminica, deci nici o sansa sa mergem acasa inainte de duminica. De 4 ori pe zi inhalam Infecto Krupp. Acum e papa la ea, de aia am timp sa va sciu, am a revin pe larg cind vom fi acasa. In salon nu am semnal la i-phone, de aia tre sa ies la intrare ca sa va scriu. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
off mititica
insanatosire grabnica!
sper totusi s va ocoleasca pneumonia
de Yannis
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel REBIANA, mamica solicitata maxim. ce tratam? OANI, Bine ai revenit...credeam ca te-au "dovedit" baietii dupa ce ti-a plecat mami. nashpa rau sa "pierzi" copilu' . am avut si eu parte de senzatzii tari similare cu Ana, plecata la X, aici in cartier, ia-o de unde nu-i peste 2-3 ore, cu X plecat de acasa,etc. ea era bin-mersi la cate cineva in casa de "vorba, mami, ce, nu am voie?'. cineva-ul fara copii, o cunosc doar de "buna ziua", nu m-as fi gandit sa bat la toate 48 casele din cartier. copii mici, probleme mici, copii mari....atentzie sporita+rabdacol asemenea... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
si eu care ma pregateam sa donez rabdacolul, ca a scapat fii-meu de colici...Si eu am facut una ca si ana a ta, cand eram pitica. Si acum se enerveaza mama cand isi aminteste ca cineva-ului fara copii nu i-a trecut prin cap sa ma intrebe dupa o ora, daca parintii stiu unde sunt.
Baietii nu ma "dovedesc" asa usor, ca-s mama Dolores a casei si am inceput sa ma descurc (cu femeie la curatenie de 2 ori pe sapt), dar nu-s asa de sigura ca nu ma "dovedeste" soacra in curand, ca vrea sa vina la botez
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)