Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Dragelor, iata ca nu am scapat de ce ne era mai frica. Va scriu din clinica, suntem aici de marti, de ieri Mara a fost legata la perfuzor, pt. ca vomita foarte des din cauza secretiilor si exista pericolul de deshidratare. Ieri a facut si radiografie pulmonara, la care s-a vazut un inceput de pneumonie, de ieri primeste antibiotice pana duminica, deci nici o sansa sa mergem acasa inainte de duminica. De 4 ori pe zi inhalam Infecto Krupp. Acum e papa la ea, de aia am timp sa va sciu, am a revin pe larg cind vom fi acasa. In salon nu am semnal la i-phone, de aia tre sa ies la intrare ca sa va scriu. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
oooooooffffffffff doamne ajuta-va sa scapati repede de pneumonia aia sa nu aveanseze.............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
alergg dupa voi cu 6 perechi de cai, si tot nu va prinddddddddddd
alexxutza bine ai revenit
adevarat a inviat!!!!!!!!!!
lorexxxxxxxxxxxxxxxxxx pe unde unmbli????????????????????????
ce face miruna?????????????????
fiu-meu face antrenament:
http://img515.imageshack.us/img515/8689/img3464small.jpg
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
oani_2002 spune:
Aproape am terminat cap asta. Am vazut poze minunate cu Yannis (si mie mi se pare ca seamana tot mai mult cu mami lui, niste frumosi amandoi), cu Nik0le si fetitele ei dulci, cu puiul lui Arwen, un mare scumpic. Vreau sa felicit si eu pufuletii din zilele acestea. La cat mai multe lunite si anisori.
Va pup, mi-a fost dor de voi
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
oani_2002 spune:
Si pt ca merita un mesaj separat:
Multumesc Cristies pt colaj!!! A fost minunat sa retraiesc o parte din bucuria nasterii pufuletilor! L-am vazut cu lacrimi in ochi...
pt tine
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
daca "te chinui sa tii pasul cu cris m." ,sa intelegem ca ai planuri mari pt noapte? pe langa curatenie,of course ce ma framanta pe mine... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
uitasem ca e "plurivalenta". ofc, whichever comes first
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui Yasmine Dragelor, iata ca nu am scapat de ce ne era mai frica. Va scriu din clinica, suntem aici de marti, de ieri Mara a fost legata la perfuzor, pt. ca vomita foarte des din cauza secretiilor si exista pericolul de deshidratare. Ieri a facut si radiografie pulmonara, la care s-a vazut un inceput de pneumonie, de ieri primeste antibiotice pana duminica, deci nici o sansa sa mergem acasa inainte de duminica. De 4 ori pe zi inhalam Infecto Krupp. Acum e papa la ea, de aia am timp sa va sciu, am a revin pe larg cind vom fi acasa. In salon nu am semnal la i-phone, de aia tre sa ies la intrare ca sa va scriu. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Of, Yasmine, draga de tine. Pupam Mara mica si tinem pumnii sa se faca repede cat mai repede si sa mergeti acasuca sanatoase.
Rebiana27 spune:
Nu reusesc sa tin pasul citindu-va! Mara ma suprasolicita, Luca asemenea..
Ieri a implinit minunea o luna! Bilant: 1 kg in plus!
Deja da semne de trezire... fug!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oani_2002 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
uitasem ca e "plurivalenta". ofc, whichever comes first Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Sunteti tare, tare simpatice, amandoua! Si cris_mario, deasemenea, cum face ea de toate
Rebiana27 spune:
yasmine sanatate multa Marei tale! Uff si-a mea are secretii in gat.. am dat tratament si sper ca scapam!!
Nikole cum vad poza cu voi?
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
cris.dogarel spune:
multa sanatate, sa va faceti repede bine si sa nu mai vina asa o viroza la pui mic.
multa putere, mami, sa le duci pe toate
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra