Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu doamne ce bine ca scapati de ghipsuri haircut!!super fetelor o intrbare daca se poate...vaccinul ce l-am platit este doar cel de ieri nu?!la 4 luni platim iar?nu ma pricep deloc! poze |
noi l-am facut pe cel de la stat,a avut pentaxim;ne-a spus dr ca,la 4 luni,daca nu va avea pentaxim,noi va trebui sa cumparam doar act-hib in plus[vreo 80 de lei]
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
ana_g spune:
bna dimineata si de la noi....fara lapte si cozonac, doar apa am apucat sa beau
daca va spun cat am dormit azi-noapte...mi-e si rusine....de pe la 10 la 12, cu pauze de 15', am stat cu el la , ca maraia, incepuse sa aiba glas, asta dupa ce peste zi a fost un dulce, numai zambete si gangureli. spre seara devine ciufut, probabil ca e obosit...nu stiu...a adormit pe la 12 si ceva, mie mi-era teama sa ma misc de langa el...am adormit si m-am trezit pe la 3, el dormea in continuare si l-am pus cu mare grija in patut. a inceput sa se intinda, si sa se arcuiasca, pe mine ma treceau transpiratiile, dar nu s-a trezit!!! pe la 7 a inceput sa dea semne, dar l-am lasat in zeama lui, am zis sa nu-l trezesc, sa doarma cat o fi. pe la 9 (!!), cand sanii deja imi pocneau, am decis sa il trezesc si asa am facut. m-a eliberat de tensiune, iar acum se uita la mine cu ochii mari si cu cel mai dulce zambet! a inceput, in caz ca interseaza pe cineva aspectul asta, sa faca 2-3 kk/zi, de la 1/2 zile. eu ma bucur, asta e semn ca mananca mai mult, ca la un moment dat intrasem aproape in panica....aveam impresia ca nu mananca....
cerazette ingrasa?!of, doamne....ar fi bine sa ma pun pe facut miscare...super pozele din grecia, alexutzzza!!!la multi ani sotului! chiar, ce idee cu spray-ul cu apa termala, ca nu-l pot duce la baie la fiecare schimbat de scutec, dar cred ca o sa folosesc si eu.
cris.mario, si eu care credeam ca le stiu pe astea cu "astazi nu se...". eu tocmai am pus la spalat o masina ca trebuia...ce sa fac...si azi vreau sa calc camasi, sa dau si eu un aspirator, ceva...multe, ca s-au adunat si vine sotu dupa 4 zile de delegatie si eu ce-am facut?!copilu a fost cuminte, nu pot da vina pe el...
deci cezarette ingrasa......bine, cica asta nu ar fi decat un mit, ca mancarea ingrasa, atat!....eu am luat diane 35 multi ani si nu m-am ingrasat de la ele, ba chia am reusit o mare slabire in timp ce le luam, asa caa....de noi depinde! la shmotru cu noi, sa facem miscare! (gluma...proasta)
mama lui STEFAN
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ALEXUTZA, e posibil sa fie de la cezarette, dar nici dulciurile nu se mai ard ca inainte de sarcina, probabil. asta asha, k zici tu, k din poze io te vad rapitoare si sexoasa ca asta vara aaa si cuscru, si tati de Yannis, sa fii sanatos si fericit alaturi de el, mami si...bb2, bb3 eu am dor mare de duca, merge travel channel mereu; acum: Mauritius scrie pe mine, candva Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
multumim d urari si d complimente
rapitoare ma vad si io numa ca hainele nu ma incap nem!
felicitari ptr recordul Emei
si felicitari ptr inspiratie... io inca nu am fost vizitata...tot "mamica d Yannis"... scrie akl...banal, vreau s schimb da nustu cu ce
Cat despre gagik aia nu-ti face probleme... a fost atacat da nu a acceptat nimic
de Yannis
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ana_g bna dimineata si de la noi....fara lapte si cozonac, doar apa am apucat sa beau daca va spun cat am dormit azi-noapte...mi-e si rusine....de pe la 10 la 12, cu pauze de 15', am stat cu el la , ca maraia, incepuse sa aiba glas, asta dupa ce peste zi a fost un dulce, numai zambete si gangureli. spre seara devine ciufut, probabil ca e obosit...nu stiu...a adormit pe la 12 si ceva, mie mi-era teama sa ma misc de langa el...am adormit si m-am trezit pe la 3, el dormea in continuare si l-am pus cu mare grija in patut. a inceput sa se intinda, si sa se arcuiasca, pe mine ma treceau transpiratiile, dar nu s-a trezit!!! pe la 7 a inceput sa dea semne, dar l-am lasat in zeama lui, am zis sa nu-l trezesc, sa doarma cat o fi. pe la 9 (!!), cand sanii deja imi pocneau, am decis sa il trezesc si asa am facut. m-a eliberat de tensiune, iar acum se uita la mine cu ochii mari si cu cel mai dulce zambet! a inceput, in caz ca interseaza pe cineva aspectul asta, sa faca 2-3 kk/zi, de la 1/2 zile. eu ma bucur, asta e semn ca mananca mai mult, ca la un moment dat intrasem aproape in panica....aveam impresia ca nu mananca.... cerazette ingrasa?!of, doamne....ar fi bine sa ma pun pe facut miscare...super pozele din grecia, alexutzzza!!!la multi ani sotului! chiar, ce idee cu spray-ul cu apa termala, ca nu-l pot duce la baie la fiecare schimbat de scutec, dar cred ca o sa folosesc si eu. cris.mario, si eu care credeam ca le stiu pe astea cu "astazi nu se...". eu tocmai am pus la spalat o masina ca trebuia...ce sa fac...si azi vreau sa calc camasi, sa dau si eu un aspirator, ceva...multe, ca s-au adunat si vine sotu dupa 4 zile de delegatie si eu ce-am facut?!copilu a fost cuminte, nu pot da vina pe el... deci cezarette ingrasa......bine, cica asta nu ar fi decat un mit, ca mancarea ingrasa, atat!....eu am luat diane 35 multi ani si nu m-am ingrasat de la ele, ba chia am reusit o mare slabire in timp ce le luam, asa caa....de noi depinde! la shmotru cu noi, sa facem miscare! (gluma...proasta) mama lui STEFAN |
pai treaba se face,doar ca nu se spala...si dk nu ai stiut nu se pune
eu nu stiu dk reusesc sa calc....se fataie asta mica rau...am fosta m plimbat-o akm e in curte la soare...sa vad cat sta lin
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui bubu_bu Buna dimineata gagici!mulumim de cafea! vazut poze nikole,onitza,alexutzzza,si arwen frumuseti care mai de care alexutzza nu-ti face griji si Raul mananca tot asa mai uit si ai fac 150 si nu inteleg de ce nu se linisteste , am schimbat si sticlutele sa nu ma mai chinui sa fac de 2 ori fac tot odata si asa nu mai uit...hm cred ca in ritmul asta nu ajungem noi cu diversificare 5,6 luni ca facem kg de lapte o data mai ce puiut am.....s-a culcat la 7 aseara dupa papa si s-a mai trezit la 5 papa si iar somn pana la 8dar eu sunt obosita si nu imi dau seama de ces-o fi adunat cris d.ioiii ca si eu m-as baga la un sejur ceva mult pana la vara...si curatenie as face azi ca ma simt negospodina pe langa voi..sa beau cafeaua si dupa!PROMIT! poze |
io ink nu-i fac deodata ca imi place sa ii mai fac a doua runda c e din nou cald, am sticle mari da fac intai 120 apoi ink 60
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris_mario neata' azi calc...ATAT!! vroiam sa va spun ca azi nu se spala..de fapt in nici o joi pana la Inaltare Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
numa calci? fara siecs?
de Yannis
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
noi l-am facut pe cel de la stat,a avut pentaxim;ne-a spus dr ca,la 4 luni,daca nu va avea pentaxim,noi va trebui sa cumparam doar act-hib in plus[vreo 80 de lei] cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
eu tot pe cel de stat l-am facut dar parca tetraxim si inca unul
bubu cred k il vei plati dk nu il faci pe cel de stat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
multumim d urari si d complimente rapitoare ma vad si io numa ca hainele nu ma incap nem! felicitari ptr recordul Emei si felicitari ptr inspiratie... io inca nu am fost vizitata...tot "mamica d Yannis"... scrie akl...banal, vreau s schimb da nustu cu ce Cat despre gagik aia nu-ti face probleme... a fost atacat da nu a acceptat nimic de Yannis |
se vede din poze ca domnisorica aia tragea de yannis, iar el o trata cu indiferenta, iar treaba asta ma duce cu gandul la profu de romana din liceu care ne tot spunea, printre altele, ca cea mai mare jignire pt o femeie e sa fie refuzata cand se ofera.......
mama lui STEFAN
alexutzzza spune:
mamidepuiuti, crismario, anag merci de urari
haircut merci de welome, bafta cu ghipsurile!
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_g
se vede din poze ca domnisorica aia tragea de yannis, iar el o trata cu indiferenta, iar treaba asta ma duce cu gandul la profu de romana din liceu care ne tot spunea, printre altele, ca cea mai mare jignire pt o femeie e sa fie refuzata cand se ofera....... mama lui STEFAN |
deci Yannis si-a inceput cariera de gagicar cu ofense?
de Yannis