Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

apropos, asa stiam si io ca daca speli ptr copii nu se pune

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

neata'
azi calc...ATAT!!
vroiam sa va spun ca azi nu se spala..de fapt in nici o joi pana la Inaltare

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

numa calci? fara siecs?

de Yannis

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

apropos, asa stiam si io ca daca speli ptr copii nu se pune

de Yannis

plusez...in ardeal e permis spalatul hainelor pt copii si pt oamenii bolnavi si in zile de sarbatoare...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

plecam la tara la bunicii din partea mamei(doar bunica) ne citim diseara sau maine ...deci s-a zis cu calcatul rufelor

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

neata'
azi calc...ATAT!!
vroiam sa va spun ca azi nu se spala..de fapt in nici o joi pana la Inaltare

o printesa grabita...

numa calci? fara siecs?

de Yannis

o printesa grabita...

dupa rasul asta strengaresc e clar...face siecs...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

plecam la tara la bunicii din partea mamei(doar bunica) ne citim diseara sau maine ...deci s-a zis cu calcatul rufelor

o printesa grabita...

distractie placuta!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

alexutzzza, se pare ca da...dar asa o sa fie mai dorit poate

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

pfiu...am reusit sa pun poze!!!
am cateva capitole de recuperat,dar acum la nani!
am si cateva intrebari/probleme/nelamuriri,dar nu acum!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> ptr a ne admira,clic aici

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

frumiiiiiiiiiii
sa traiti si sa fiti sanatoase!!!!!!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Christos a inviat! In primul rand multumim frumos de urarile pt Luc de alaltaieri. Am tot citit atunci sa recuperam si cand am recuperat, era deja tarziu si nu am mai scris. Suntem in urma tare, tare, dar va las cu o felie de tort de ciocolata, insiropat cu mult rom si cu crema de cocos din abundenta si ma pun pe citit.
Despre noi...in afara de faptul ca am tras cea mai mare sperietura din viata mea in vinerea mare, nu s-a mai intamplat nimic. Am pierdut copilul in centrul comercial!!! Pe cel mare! Si nu, nu AM pierdut copilul ci A pierdut copilul, ca daca eram eu...imi auzeam o viata, ca-s distrata si ma uit la haine si nu la copii. Tati l-a scapat din ochi o secunda la coborarea unor scari si tolomacul mic de 4 ani, in loc sa strige cand nu l-a mai vazut a luat-o spre iesire. A fost ingrozitor! Am apucat bebele din carucior si am alergat ca disperata cu domnul de paza sa-l cautam. L-a gasit tati dupa 5 minute (cele mai lungi 5 minute posibile!) la ghiseul d einformatii, f aproape de intrarea in magazin, plangand si spunand cum il cheama. Acum sper ca a invatat sa nu se mai indeparteze de noi!
Pastile le-am petrecut frumos, cu prietenii. Am avut un chef de gatit, ca niciodata. Am facut drob de pui, ciorbita si friptura de miel, tort si am gasit un magazin bulgaresc ce avea si produse romanesti , drept urmare am mancat zacusca, pate de Sibiu, gogonele murate si am baut vin de Cotnari
S-a trezit gandacelul, revin

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Si si tati meu ca si "tati" tau, la fel, de ce nu sunt io fata desteapta sa iau 2 ani banii de la stat si sa fac intre timp si un business sa fac alti bani, ce fac io toata ziua? sigur stau pe forum si pe chat sooto! de ce nu fac ceva productiv...eeeeee rahat cu perje!!! nu adancesc subiectu ca ma "inervez" ce puii mei tara duduie de businessuri inchise si de someri si a trezesc io mama locca care numar ml de lapte si analizez consistentza cacatului sa deschid business...nu pot frate efectiv nu ma pot gandi la nimic decat la chestii legate de copil: mancare, jucarii, haine, accesorii ptr copii, pampersi, servetele umede etc..da pot participa la focus grupuri despre LP si pampersi LOL! dar altceva nu produce mintea mea momentan..nu...nu ma intereseaza mi se rupe de altele efectv....

esti o haioasa in special cand analizezi consistente... si eu am crezut ca ma tin de job (conventie cu sefu sa ma plateasca la negru pentru prestatii sporadice - gen un training, o opinie despre cum mai dezvoltam produsul pe care l-am "creat" EU (vai ce-mi place sa ma laud cu chestia asta.... si-mi pareau toate al naibii de interesante si acum nu ma trage deloc atza la profesionale (eu care puteam sta in priza pana la 5 dimineata cu o analiza pfui!)

asa e - acum tot ce conteaza e piticu, lapticu, consistenta cacacelului, pozitii de alaptate, de adormit, de dushulit, poze cu piciu, filmulete cu piciu - asta e tot universul nostru;

si nu zic ca nu s-ar putea din asta scoate ceva parale - stiind f. bine problemele mamelor cu copii mici (ah, eu vroiam bijniz o ceainarie pentru mamici cu copii mici cu spatii special amenajate pentru intalnirile dintre mamici cu pitici si prietenele lor...sar evident sa mai creasca piticii...

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput