Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)
Raspunsuri - Pagina 19
oramona spune:
Asa e si la mine, eu 0 si tati B.
, ma enervez ca nici un doctor nu mi-a zis nimic despre asta.Si nici sa fac vreo analiza sa vad care e treaba cu anticorpii.Daca mai stiti ceva sa ma tineti si pe mine la curent.
mamica de fetita si
14+
lucianna_83 spune:
eveline....pai ce sa zic? asta a fost printre primele intrebari pusa de dr... cu toate ca e acelasi ...analizele au iesit bine mereu, astea cu anticorpi B dar de....asa se simtea multumita sa vada periodic ca nu s-a schimbat nimic.
11+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
lucianna_83 spune:
Clabuc, nu pot sa promit nimic, al meu are un program bine stabilit, cu somnic la pranz de 3-4 ore.....dar voi programati si daca am cum sa ajung ar fi super
, oricum eu sper sa facem mai multe intalniri chiar si in wk cu piticii din dotare....cu viitorii 

11+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Klarisse spune:
Of ce va invidiez fetelor ca sunteti laolalta acolo si va puteti vedea..deja sunt cateva luni bune de cand ne impartasim aici si bune si rele. Va pup pe toate.
Cu grupele de sange nici eu nu am auzit nimic, stiam doar de incompatibilitatea de Rh..
Klarisse
graviduta 14+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
madutza_bra spune:
burticile voioase! Trebuie sa reusiti sa va vedeti
daca nu acum, sigur dupa ce intrati in concediu prenatal
Crina, Clabuc,
fetele dulci!
Ariciu,
nu mai dai deloc pe la noi? 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Ce e linistea asta pe aici?
Sunteti la
nani, sau la
plimbare? 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
donna79 spune:
Hello!
Mie mi-a dat dr sa fac analiza pentru incompatibilitate de grup 0/A, inca nu am rezultatele. Mi s-a parut prea putin importanta la inceput, asa ca am cam neglijat-o, dar am facut-o recent vazand insistentele dr. Medicul meu de familie s-a amuzat copios cand a auzit de analiza asta, dar poate e mai de moda veche, nu stiu ce sa zic. Sper sa am rezultatul luni.
Nu a venit inca rezultatul de la DT, trebuia sa il am de ieri si acum sunt putin 
Va pup pe toate!
Donna
poxi8 spune:
exista o incompatibilitate intre grupele de sange, la fel cum exista si cea intre Rh-uri, numai ca este mult mai rara si da mult mai rar probleme, de aceea multi medici nu recomanda testarea, dar totusi daca vrem sa fim extrem de riguroase si grupa noastra de sange nu corespunde cu cea a sotului ar trebui sa facem acesti Ac. macar o data in sarcina(cam prin luna a 5-a, iar apoi se repeta analizele doar daca medicul hematolog care a efectuat testarea considera necesar- adica daca la aceste prime analize apare o usoara crestere de anticorpi, peste un anumit prag); si in acest caz, la o prima sarcina sansele de a creste acesti Ac. este mai mica, fata de sarcinile viitoare;
sper ca am fost destul de coerenta si ati inteles ceva;
pupici
geo_s spune:
eu am dormit pana acum juma de ora cand vecinul meu s-a hotarat sa dea muzica la maxim, asa ca mi-a sarit somnul ![]()
geo 17+ un
si o surprize...surprize! 
zozela spune:
Salutare!
Felicitari pentru carucioarele colorate!!

Felicitari Laly pentru nepotel si bebedoi sanatos tun!!

Eu Luni merg la gineco,unde sigur imi pune si sonda pe burtica
,iar la eco cea de luat in seama,merg pe 5 Mai!
lara,nu le pot face..Chiar nu pot
Nu ma lasa inima.Nu pot! Cu DD inainte!
Cu incompatibilitatea intre gr.de sange..nu mai tin minte sigur,dar parca citisem ca 0 cu A nu prezinta niciun pericol..Ma interesez si va spun..
Bafta celor care merg la eco azi!
Merg sa ma intind si eu putin!Pupici!
Ah,Nerantula,cum mai esti?!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!