Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)
Raspunsuri - Pagina 20
ionela.n spune:
Care e treaba cu compatibilitatea intre grupe? N-am mai auzit pana acum. Si eu si sotul avem O
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 13+
Fistiq spune:
Fetelor, asta cu incompatibilitatea de grup sangv., e valabila doar in sensul grupa 0 / alta grupa decit 0, nu? Eu am A, sotul e cel cu 0.
Mi-am luat si eu rezultatele la analize (majoritatea). Toxoplasma e in continuare negativa, Ca si Fe sunt ok, desi parca s-au mai "diluat" fata de primele analize. Mi-au iesit niste valori pe la limfocite, trombocite si inca niste "cite" din astea, peste sau sub valorile de referinta, dar cica e din cauza starii de graviditate si nu tre sa ma alarmez.
Marti trebuie sa-mi ridic urocultura si listeria. Ma rog sa nu am infectie urinara pt ca nu vreau sa iau antibiotic. Nu am simptome acum, doar un istoric mai zbuciumat in privinta asta. 
-------------------------------------
cu burticuta bleo de 15
ionela.n spune:
Fistiq, variatia analizelor e normala in sarcina. Nu ai de ce sa te alarmezi 
In al
, sunt
in 13+
zozela spune:
Da,da,cred ca zice bine Fistiq-poa' sa fie probleme,daca mama are 0 si tatal..altceva
Si eu am tot A si soata 0 si dr.a zis ca e ok.Stiu ca a insistat atunci sa ne facem grupele..
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Fistiq, variatia analizelor e normala in sarcina. Nu ai de ce sa te alarmezi ![]() -------------------------------------------------- In al , sunt in 13+ |
Ionela ai vazut tu gravidutza detasata sau obiectiva cind e vorba de propria persoana?
cu burticuta bleo de 15
lucianna_83 spune:
imi picau ochii in gura si abia asteptam sa pun capu pe o perna....si-am stat asa o ora juma dar cu ochii la TV, o sec n-am putut sa-i inchid 

11+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Fistiq
Ionela ai vazut tu gravidutza detasata sau obiectiva cind e vorba de propria persoana? ------------------------------------- cu burticuta bleo de 15 |
Fistiq, am zis asta, ca sa stii ca nu ai de ce sa te alarmezi. Stiu ca si pe mine pa apuca paranoia la diverse chestii, asa ca te inteleg perfect
In al
, sunt
in 13+
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua burtici.
Pe cine enervez daca spun ca azi la pranz am mancat pizza?
Apoi am trecut prin piata si pe la plafar de mi-am facut aprovizionarea cu cereale, ceapa verde, salata, patrunjel proaspat, telina si morcovi(am citit ca sunt surse bune si de calciu, si cum eu il am la limita minima, vreau sa mai creasca un pic pe cai naturiste nu cu pastile).
Aici vremea s-a cam zgribulit, si cumm este sarbatoare, voi profita de dupa-amiaza libera si ma bag la somn.
Va 
Bafta celor care merg la eco.
Bun venit noii burtici!
Mariuk 14+
Fistiq spune:
Ionela
esti o draguta si iti multumesc!
Rideam de mine doar, pt ca si eu as fi spus acelasi lucru ca si tine daca era vorba despre o alta burticutza, dar cind e vorba de mine ma panichez din maruntisuri. De fapt ce-ti mai spun eu tie ca stii deja la ce ma refer 
cu burticuta bleo de 15