Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!!(33)
Raspunsuri - Pagina 18
kiti2205 spune:
Pai poate aranjam saptamana viitoare un pranz in centru, sa ne cunoastem si noi 
Kiti,
13+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Clabuc spune:
Ionela, pentru o pizza buna-buna merita 2 statii cu tramvaiul si una in plimbare pe jos, nu? 

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
14+
Poze Clarinda
Clabuc spune:
Chiar imi doresc mult Kiti sa ne vedem si zic eu ca varianta cu o masa de pranz ar fi cea mai buna, asta daca aveti si voi pauza de masa (la pranz).
14+
Poze Clarinda
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clabuc Chiar imi doresc mult Kiti sa ne vedem si zic eu ca varianta cu o masa de pranz ar fi cea mai buna, asta daca aveti si voi pauza de masa (la pranz). LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 14+Poze Clarinda |
Pai eu am, mcara in principiu, pauza de pranz, cand nu e ca la nebuni, si cred ca saptamana viitoare m-as incadra, ca dupa 19apr incepe nebunia cu niste proiecte si nu stiu dc mai reusesc sa fug o ora.
Cine se mai baga?
Kiti,
oramona spune:
Fetelor, ce stiti despre compatibilitatea grupelor de sange? Cum stam cu Rh , ne-am lamurit cred ca toate, dar cica ar fi o problema si cu grupele de sange. De exemplu grupa 0 nu are anticorpi pentru A si B, chiar daca e donator universal(asa am citit, sper ca nu zic o prostie). Stie careva cum e cu treaba asta? 
mai vechi cu inca o comoara acasa au mai auzit despre asta?
Offf , ce placut ca vreti sa va intalniti.M-as alatura si eu voua, dar distanta nu ma lasa. Va 

mamica de fetita si
14+
ionela.n spune:
Clabuc, chiar ca merita
Eu din pacate nu am pauza de masa si oricum vin cu pachetel de acasa, sa nu fac foamea. Toata ziua ciugulesc ceva, sper sa nu ma fac cat casa
si daca totusi ma voi face, sper sa dau jos dupa.
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 13+
kiti2205 spune:
Pai putem sa ne intalnim si intr-o seara, dupa lucru, dar la mine asta inseamna dupa ora 19.30, cel mai sigur pe la 20.00
Kiti,
lucianna_83 spune:
As veni si eu la intalnire....chiar daca stau in berceni si fac o ora pana la pizza hut
....doar mi-am petrecut 4 ani prin zona aia.....dar n-am cu cine sa las piticu
.
Oramona, eu am grupa O si sotul grupa B, si toata sarcina cu Raul am facut din 2 in 2 luni anticorpi B la fel ca si toxo....iar Raul are grupa B. Si acum fac la fel....cine stie cu ce grupa mai iese si asta :))
11+ si mamica de
22.08.2008
eveline spune:
De treaba asta cu grupele de sange acum aud prima data. Seriooos? Si eu am 0 si sotul B si n-am facut la prima sarcina nimic...si nici acu nu cred ca am sa fac ceva...cel putin nu mi-a recomandat nimic medicul...
14+
si mamica de
Bianca
Clabuc spune:
Lucianna, pai ia si piticul cu tine, ce, nu i-ar prinde bine si lui o masa in oras cu fetele?
Eu am acum program de 6 ore, adica eu la 3 plec de la servici. Mi-ar placea daca am putea sa ne vedem la pranz, dar asta in fucntie si de cum puteti si voi.
14+
Poze Clarinda