Copilasi de Iulie - August 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
roberta04 spune:
Si eu pe aici dar am foarte mult de munca
Printre picaturi m-am delectat cu pozele voastre.
Mitzura, ma repet, dar sunteti o familie foarte frumoasa, Ioana, vecinica mea e o bomboana ca de obicei, Giulia la fel iar pozele Gabrielei m-au dat pe spate...
Am cautat si eu de Craciun o poza cu toti 3 sa o inramez pentru un cadou si... n-am gasit, Petro nu sta neam la poze... Am fost nevoita sa iau o rama mai mare, in care am pus doua poze separate, una cu mine si Matei, cealalata cu Matei si tati.
Sambata l-am luat pe ficior de la bunici, alintat la extrem, asa ca ieri imi tot dadea ordine:"Apa imediat. Nu, nu apa, suc. Schimba-mi pantalonii ca mi-e cald. Hraneste-ma...". Eu tot faceam ochii mari la comenzile lui, el nu intelegea de ce nu execut, doar bunica sta in cap pentru el
Ieri am fost la cimitir de Pastele Blajinilor, Matei e mana mea dreapta la chestii de astea, a stat de vorba cu preotul, m-a ajutat sa dau de pomana si a vrut sa puna el flori la bunica si sa stea de vorba cu ea
Asa ca l-am iertat de altele...
V-am pupat!
kim222 spune:
salutare
Robi te rog frumos sa-mi spui ce acte ti-au trebuit la vinzarea apt.si de unde le-ai procurat, cind(daca conteaza cind le soliciti).
Stiu ca ati mai avut clienti si nu li s-a aprobat imprumutul...in aceasta situatie ati pierdut avansul??
Simbata am avut 3 vizionari si deja am 2 oferte,dar amandoua in legatura cu prima casa.
revin sper maine cu amanunte de la Bucuresti!
carmenp spune:
vazut si io copii frumosi si mame secsoase, bravas, la cit mai putine chile
gabi, si io am vrut sa intreb daca pozele is made by marcela, super frumoase si buna ideea asta
mey, chimia si istoria nu mi-au placut niciodata, bleahh
kim222 spune:
vazut toate pozele..sedinta foto..super!!..mai ales cele b&w, Giulik vesnic la plimbare..super iepurasii de Sibiu...cine a construit locul de joaca?..poate am mai intrebat:(
poze de la botez...toti bebelusii care apar sint nepoteii mei:
http://picasaweb.google.com/meda.badoiu/20100310?authkey=Gv1sRgCI6a1fSV88SlzAE#slideshow/5459342160807717842
polux spune:
Daria cat este iubita o ora de inot acolo. Noi din punctul acesta suntem fericiti, aici pana la 12 ani inotul e free. De fapt e sigurul sport gratuit de ana acum. dar si celelalte sunt accesibile daca stii unde sa le ei.
Noi facem inot si tare ne place.
O si aici e o explozie de magnolii. Nu am vazut niciodata atatea....si e atat de frumos.
Olivia bafta la vanzarea apartamentului din Bucuresti.
Eu azi imi sarbatoresc sotulache...cum? ...merg la dans fara el...lol.Asa ca dumnealui sta acasa cu fiica-sa. Au in plan sa citeasca 2 lectii din abecadar si sa faca ceva matematica.
A, am gatat calculatorul cel noua, asa ca de azi fiecare are calculatorul lui, inclusiv Adela.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roberta04 spune:
'Neatza!
Olivia, noi nu am cerut avans primilor posibili cumparatori si am gresit si prin faptul ca nu am mers cu ei la banca sa vedem cu ochii nostri ca sunt in regula.
Deci, in cazul celor care chiar au cumparat apartamentul, am primit 500 EURO avans... Le-am dat copii dupa actele casei (contract de vanzare - cumparare, extras de carte funciara + intabulare si certificat de neurmarire fiscala - valabil 30 de zile)si am semnat cu ei un precontract la banca. Cam in 10 zile a venit evaluatorul si in 3 saptamani am primit raspunsul favorabil. La semnarea efectiva a actelor de vanzare-cumparare la notar am platit noi cash impozitul (2% din valoare) si am dus un nou certificat de neurmarire fiscala pentru ca celalalt expirase.
Cam atat...multa bafta!
O zi frumoasa, mai revin!
corianai spune:
Neata!
Am sosit la munci... sper sa am mai mult spor azi, ca de cand cu primavara asta nu-mi sta gandul decat la concedii, gradina, plembari, etc si uite asa se duce de rapa proiectul meu...
Carmen si eu am avut probleme cu istoria, era sa raman corijenta in liceu chimia a fost insa singura limba straina care s-a prins usor de mine, la restu am transpirat nu gluma...
Gabi raportez cu mandrie ca am cumparat aseara un zmeur si un agris. Am de scos un coacaz batran care nu mai face fructe prea multe si le plantez pe cele noi in loc... si mai am de carat neste saci de pamant sa astup groapa imensa care va rezulta in urma coacazului... tu cum stai??
pup, o zi frumoasachiar daca este ea marti 13 (eu mi-am ales-o ca inceput pt a deveni o persoana muuult mai structurata... asta apropos de proiectul meu care se duse de suflet)
cristalina spune:
Neata,
Noi ne-am intors si noi intr-un final din vacanta de Paste (in care vacanta am stat pe calculator ca sa gasesc oferte in Bulgaria si Turcia pentru vacanta de vara ) Cine a fost prin tarile astea calde in vacanta de vara poate imi spune si mie unde si cum a fost...
Ne-am intors mai grasi dar mai odihniti (mai ales io ) si mult mai rasfatzati (mai ales fetele )
Iepurasul le-a adus trotinete ("noi!" dupa cum subliniaza Ioana de fiecare data) asa ca au genunchii juliti si vineti amandoua...:))(insa nu foarte tare pen' ca purtau pantaloni
Daria, la noi fiecare bubita e o tragedie! Si asa fac amandoua! Mi-e groaza de vara si pantaloni scurti...:))))
Ioana, succes la teza, tinem pumnii stransi. De ce nu iei niste magneB6?! cred ca rau nu face (eu in perioadele mai pline functionez pe baza de d'asta...)
Am admirat gradinile si cum inainteaza constructiile dar n-am apucat sa vad poze de copilasi dragalasi...
In vacanta de Paste am fost la rm. valcea la o prietena a bunicii, medic orl-ist, ca sa ma lamuresc si eu...A zis ca daca polipii sunt chiuretati bine teoretic nu tre' sa se refaca.
Aseara am fost la tanti care a operat-o pe Maria de polipi...cica nasul este curat dar ar fi bine sa ii micsoram/operam amigdalele...Ma lasi!?!?
Asa ca pana imi vine o idee mai buna o sa dam cu spray cu apa de mare zilnic in nas, mergem la mare si la salina in vara asta....Vedem cum evolueaza sforaiala pana la toamna (deh, e usor sa zic pen' ca acum doarme cu John si nu o aud).
Am o lene ingrozitoare in fizic, nu-mi vine sa ma apuc de nimic dar n-am incotro. O zi exceptionala sa avem!
Liliana, e ziua sotului!? Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
(sper ca am inteles eu bine ...si chiar daca n-am inteles tot asa sa fie, ca urarile nu strica nimanui...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
corianai spune:
Cristal si Eva sforaie de cand s-a nascut, e tare greu sa dormi cu ea in camera, chiar ne-am gandit ca nu o sa se marite din cauza asta cand e racita nu mai spun... o auzi de la parter. Dar eu nu m-am ingrijorat prea tare desi are niste amigdale imense... sunt sigura ca in ro ar fi fost operata demult, dar dr aici mi-au spus ca daca nu face infectii sa le las la locul lor
Polux, la multi ani si de la mine sotului tau si petrecere frumoasa
Olivia Frumoase poze, Luca e superb in sacousi am vazut o poza super cu preotul scotand copilul din apa are o figura tare simpatica
roberta04 spune:
Liliana, La Multi Ani sotului!
Olivia, vazut cu interes pozele de la botez, foarte frumoase personajele Zic interes pentru ca pe 9 mai botezam si noi...