Copilasi de Iulie - August 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
On topic sa-mi vars si io repede of-ul si sa ma inscriu in clubul Dariei de mamici cu cupii crizati degeaba..si io recunosc ca-s cu nervii prastie si poate de aceea se amplifica totul..azi dimineatza mi-a mancat ficatii ca ea nu merge la gradi daca nu vin toti cupii...i-am explicat cu multe argumente ca vin..a ajuns la gradi si da-i bocet ca nu vine V,a venit si V..apoi da-i bocet ca nu-i venita educatoare,ca ea nu are cu ce sa se joace,etc,etc
Multumesc de complimente...Daria nu era marker erau acuarele
Liliana sustinerea publica o am pe 23 aprilie si asa "relaxata" nu am mai fost niciodata...pentru ca inainte de pasti am lucrat mult la pc si am stat 14 ore in tren din 24..m-am ales cu gatul si umerii intepeniti..asa ca timp de o saptamana am incercat sa ma tratez...acum sunt mai bine,intorc capul ca ursul...cu nervii stau rau de tot,ma gandesc sa iau niste magne B6 sau chiar distonocalm..
Hai sa avem o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata!
Am aterizat si io la munci... e un soare afara si eu zac in laboratorul meu fara ferestre... ce viata
Vazut poze cu gorodici, mitzulici, si Giulia, toti mari si frumosi
Daria pe mine crizele nu ma mai impresioneaza de mult... sunt imuna 100% saracele fetele mele s-au resemnat si nu se mai straduiesc asa mult sa-si deie in stamba ca tot nu le baga nimeni in seama. Eva are insa niste note inalte cateodata de la care ma dor toate maselele... atunci o amenint ca or sa cheme vecinii politia, si tace malc
Noi am gradinarit, si fu tare bine, numai ca de ce faci de aia iti dai seama cate ai de facut in continuare... noroc ca ziua e lunga si putem lucra si seara cand ajungem acasa
va pup, o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ioana, ce tema ai la teza? daca poti sa spui bineinteles, lasa si tu pauza in mijlocul cuvintelor sa nu te gaseasca google...sau spune-ne ceva aproximativ daca vrei of course. Sunt tare curioasa... am asa o nostalgie, eu nici masterul nu l-am facut si acum sa ma apuc de master pe telecomunicatii un subiect teoretic... e muuult mai greu, as avea atata matematica de reluat... ca as albi, vorba aia, nu m-au albit copiii si ma albeste algebra
de chestie practica nici nu se pune problema, n-am eu bani de investit in asa ceva...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Si eu am gradinarit in weekend - am asteptat ploaia, ea nu a venit, asa ca am avut timp de sapat, sadit, impartit, etc...daca avem noroc saptamina asta se planteaza si gazonul, asa ca in curind pozele vor arata multa mai "verzi"... Sotul deja s-a saturat - ma intreaba cind termina de plantat - el habar nu are ca asta e neverending story...

Am vazut poze frumoase de Mitzu (superba s-a facut gradina voastra!) si Ioana , pup si bubita de Giulik (sa stii ca asa fac si ai mei...).
Kim - cum a fost weekendul in capitala?

Si apropos de poze - luna trecuta am facut si noi un photo-session in familie - rezultatul il gasiti aici...

Va pup pe toate si va urez o saptamina cit mai buna!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Leeloo pozele sunt SUPERBE!!!!!
Andries io lucrez in chimia solidului,iar tema suna cam asa sinteza si studiul unor noi oxizi micsti cu structura de dublu perovskit...au niste aplicatii importante si de actualitate..din pacate au niste conditii de sinteza speciale care la noi in romanika iti dau mari batai de cap..una peste alta coordonatorul meu este de domeniu sf-ului...desi are doctoranzi de vreo 10 ani pana acum nu a terminat nici unul..io sunt prima si in loc sa-l bucure chestia asta face tot ce-i sta in putinta sa ma impiedice
Meii sunteti in concedii deja sau care pe unde umblati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, frumosi foc cu totii

Corina, multumim de vizionare
Nu ti-e dor de magnoliile din parcul muzeului ?

Ioana, multa bafta

Io`st pe aici, abia astept sa ajung acasa.
Cred ca de miercuri Giulia va merge la inot, multumita unei mamici-prietene care este profa de sport si insoteste copiii de clasa a doua si a declarat ca are 2 copii. Sunt absolut impresionata de asemenea gesturi.
Mai ales ca eu renuntasem tariful momentan nu mi l-as permite

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Gabi foarte frumoase pozele si ce sot ascultator ai, eu nu as fi reusit sa-l conving sa participe
Daria mi-e dor de magnolii, dar imi trece repede ca acusi infloreste a mea din fata casei o sa va trimit poze, se opresc toti trecatorii cu gura cascata Ma bucur tare mult ca Giulik incepe la inotsi noi am dus-o pe Eva vreo juma de an apoi s-a imbolnavit si nu mai avem curaj sa incercam
Ioana soro si tu tot chimie??? cum e la voi, doctoranzii au si alt job sau se ocupa numai de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, sa stiti ca a fost tare greu sa-l urnesc - chiar si cind am ajuns la studio a trebuit sa duc putina munca de lamurire ca sa se "prinda in joc" - dar cum ideea din spatele sesiunii foto era sa avem o fotografie de familie, cu toti 4, pe care am si facut-o cadou de Paste bunicelor, nu prea a avut incotro...

Si mie imi plac mult de tot magnoliile - am si plantat doi puieti mititei - dar cred ca o sa treaca vreo 10 ani pina sa vad si eu ceva flori pe ei.... Ideea e ca nu m-am indurat sa dau milioane pe un pom adult - in ideea ca exista sanse foaret mari sa nu se prinda, asa am dat maxim 20 lei pe unul si vad ca s-au prind amindoi!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
vazut poze cu tudor si mara, giulik pe trotineta, maria cu mustati si artisticile lui gabi. superbi copii. ce-a mai crescut mara...mi-a placut mult giulik ca un ou in plasa aia. maria e o scumpa, eu nu mi-o pot imagina facand istericale.
pozele voastre gabi sunt tare misto, asa-mi plac pozele de familie. tot familia vrabiutei vi le-au facut?
pup la gasca, noi am inceput fotbalul, poze aici:
www.apha.shutterfly.com

Mergi la inceput

Corinai suntem surori de suferintza pe altarul chimiei?Doctoranzii la zi au acum o bursa frumusica,mai mare decat salariul unui asistent universitarinsa sunt obligati sa termina in 3 ani altfel dau banii inapoi,cei la fara frecventa presteaza si job

Mergi la inceput