Copilasi de Iulie - August 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
Andries spune:
buna fetelor,
Mai draga... eu nu sunt fan operatii, dar totusi sforaiala copilului trebuie rezolvata, mai ales ca se poate ajunge la un grad de apnee de somn care numai buna nu e. Amigdalele nu se pot "micsora" ori le scoti, ori le lasi pe loc!! ce exprimare...
Liliana, distractie placuta!!
Olivia vanzare buna!! Vezi in ante contract sa specifici un termen clar de realizare a vanzarii, am auzit ca dosarele prin prima casa pot dura si 3 luni!! Ideal ar fi sa semnezi contractul final in maxim o luna jumatate de la antecontract, si daca asta nu se indeplineste cumparatorul pierde avansul.
Andries
cristalina spune:
Corina, pai avea aceleasi amigdale si cand s-a operat de polipi, cateva luni dupa operatie nu a mai sforait....m-am gandit ca sforaie tot de la polipi...
La operatie doctorita a zis sa le micsoreze (coablatie laser, ca sa nu le scoata) dar nu am fost de acord...si nici acum nu-s.
Eu tare as fi vrut sa le pot culca pe amandoua galustele intr-o camera dar cred ca astept pana se face Ioana mare ca sa dormim si noi ca oamenii si le fac camere separate...
Am vazut pozele de la botez...cu bebelusi si cu Luca in sacou
Io v-am zis ca sunt dusa, cum vad bebelusi salivez nu alta...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Andries spune:
coblatie laser partiala pentru amigdale.. se pare ca exista o probabilitate destul de mare ca amigdalele sa creasca la loc uite aici pag 4 din 6 http://www.cadth.ca/media/pdf/E0003_tonsillectomy_cetap_e.pdf
ma rog, idealul este amigdalotomie cu laser in loc de bisturiu ca e timpul de recuperare mai mic si durerile mai mici.
Andries
carmenp spune:
cristal, ma pui pe ginduri vez` sa nu fie de la eprubetele alea poate`ai lasat vreuna deschisa;))
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Io v-am zis ca sunt dusa, cum vad bebelusi salivez nu alta... Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007) poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi |
vazut pozili cu uka, mey, nu prea merge pinguinu vad;)) spor la acte adeca sa terminati repede si fara prea mult stres
corina, n`as vrea sa pic in dizgratii cu materiile care`au fost sefeuri pt mine:d
corianai spune:
Cristal dar de ce nu le culci in aceeasi camera? sa nu zici ca nu doarme Ioana de sforaitul Mariei... si noi avem discuii cu Mara in concedii cand trebe sa doarma impreuna, cica sa-i pun ceva Evei in nas, ba o mai si fluiera, da digeaba si mai nou Eva e turbata dupa vampiri multumita lui Twilight si ca urmare viseaza numai faze sangeraose si vine la noi in toiul noptii, ne da la suturi de ne invineteste si pana la urma ma scol si o car inapoi la ea... daca mai pun la socoteala si faptul ca pun ceasul sa ma scoale la o ora juma dupa ce adoarme Eva pt pipi, va cam dati seama ce de activitate nocturna prestez
roberta04 spune:
Cristalina, Matei e operat si de polipi si de amigdale. Din pacate, am auzit si la noi de copii carora le-au "crescut" polipii la loc dupa ceva timp de la operatie. Eu il tot urmaresc pe Matei, nu mai sforaie de la operatie dar parca de cateva luni are o respiratie mult mai zgomotoasa. Asta cica poate fi si o rinita alergica (la noi e tare la moda in familie )
Ai incercat sa o duci si la alt/alti ORL-isti?
Andries spune:
Apropos' de chimie... a fost aproape crima de lese-majeste faptul ca am refuzat sa ma duc la medicina profele mele de chimie ma apreciau foarte tare si ma considerau foooaaarte buna in liceu, mie mi-a placut cat sa invat usor, dar nu m-am omorat niciodata de dragul teoriei, mie mai mult partea practica imi placea!!
Chiar si acum as vrea sa pot sa ma joc nitel cu substante si sticle.
Andries
carmenp spune:
bey, si io m`as putea juca cu substantele da` mi`e ac se muta kiroshima`n ieshi si`n plus mi`e mila de fundatia lu` gabi;))
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp bey, si io m`as putea juca cu substantele da` mi`e ac se muta kiroshima`n ieshi si`n plus mi`e mila de fundatia lu` gabi;)) tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
no problem ca substantele alea se vand numai catre persoane ... responsabile... hi hi ... sa nu te superi
Andries