Leoaicele DC**(50)**
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Catutza, o sa fac un printscreen acasa pe google earth si o sa marchez locul, ca asa din vorbe nu stiu sa explic foarte bine...stiu ca de la drumul principal, in centrul Branestiului, unde se termina soseaua prin padure, se face o sosea la dreapta, si se merge prin Branesti pana se termina casele si se vede in fata cu albastru autostrada A2, acolo e un drumeag de tara, care face la dreapta si se merge cam 1-2 km pana se vede balta pe stanga, si padurea pe dreapta, sunt niste drumulete pe stanga, care urca spre padure, si aoclo gasesti zeci de locuri...nu stiu cat am fost de clara!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
'neatza, feline aristocrate!
Nic' nou de pe la noi... "Gand in gand" cu Eminescu... "Toate-s vechi si noua toate..."
Eu?! pe langa casa...ma invart ca o curca ametita ...plictisita...cu o stare de nervi...
la care contribuie, cu succes
si vremea asta de caca...o...
... ploua, ploua si, iar ploua...
De dimineata, m-am postat la piata...si acu' am terminat de gatit: bors de gaina (de tara) cu mult leustean si varza noua cu,,, costita afumata (pentru sot)... Pentru mine si Mitzu am sa fac cartofi noi cu marar la tava si piept la grill.
Mitzu a terminat antibioticul dar tusea persista... Ma bate la cap ca vrea la gradi'... si o inteleg...e plictisita...afara, nu...la gradi', nu... copii in vizita, nu (sa nu-i imbolnaveaca)...of... e "grele"...
Catutza, oh... ...imi pare rau pentru ce i s-a intamplat Biencutei
Draga de ea!!! Ce durere sa fi avut, draga de ea daca a fost necesar ghipsul... Si...nu destul ca o durea manuta...au mai traumatizat-o si la spital...
Of!!! Multa sanatate si recuperare rapida, sa fie nevoie doar de o saptamana de ghips!
Aveti grija de voi! Te inteleg perfect...cand spui de concediu medical...Doamne...ce vremuri am ajuns: sa ne fie teama sa ne tratam etc... ca sa nu ne pierdem locul de munca... Spun asta pentru ca si sotul meu e bolnav (racit cobza) si medicul de fam. i-a recomandat concediu medical si el a spus pas...din motivele bine stiute...
Ah...astept poza cu tabloul dragalasei! Cand ai timp, bineinteles!
Adi, aha!!! ati papat ciresele?! Pai...pe bune, la cum aratau...
ma mir cum de ati rezistat, in prima faza, tentatiei ?! Si recolta de ridichi... Ptiu' sa nu fie de deochi!Felicitari, doamna! Ti-ai intrat in mana cu gradinaritul!
harnicuta Catalina! E frumusica foc!!! Cu un zambet de milioane!
Mai pune-ne pozici cu ea!!! De la spectacole, chiar!
Sar'mana pentru urare si complimente! Da...fii-mea seamana cu ta-su... dar m-am obisnuit...
de fapt... ma consolez cu gandul ca urmatorul va fi din gasca mea...
Cat despre
Citat: |
Poi draga mea..cate kile spuneai ca ai? |
Putineee!!! prea putineee!!! stii...se spune ca aparatul sau camera foto il face pe subiect sa arate mai plinut...
![](grasa.gif)
Deh...eu am fost fotografiata cu 3 aparate simultan...acesta e "secretul"...
![](batutincap.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Imi pare rau ca aveti probleme cu masinile! Cand trebuie sa mergeti la Barlad? Bafta micutei artiste!
![](floare.gif)
Ah...si invitatia ramane deschisa...
![](floare.gif)
Katty, daca erai, aseara, in fata sotului meu ti-ar fi multumit de zeci de ori pentru reteta postata! De altfel, mi-a si spus sa-ti multumesc din partea lui...
![](floare.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](pupic.gif)
Si cu ocazia asta...am descoperit si ca am uitat camera foto la sor'mea...intrucat, aseara, am cautat-o sa pozez platoul...si, dupa ce am intors casa pe dos...mi-a confirmat sor'mea ca e la ei...Azi o recuperez si pozez...ce mai ramane...
![](icon_smile_big.gif)
Pozele de la padure...minunate! imi place ca descrii tot ce se petrece...si asa reiese ca un filmulet!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pofticios.gif)
La multi ani, sorei tale!
![](floare.gif)
![](olala.gif)
![](punk.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
Faina si zona! Se vede ca ati petrecut, cu totii, o zi pe cinste! la cat mai multe!
![](floare.gif)
Multumesc pentru urare si aprecieri!
![](pupic.gif)
lali,
![](pupic.gif)
![](fumeaza.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Annie, asadar... maine ai party?!
![](punk.gif)
![](crazy.gif)
![](olala.gif)
![](confused.gif)
![](alcool.gif)
Petrecere frumoasa! sa faci pozici cu sarbatoritul...sa-mi clatesc irisul...
![](icon_smile_cool.gif)
Spor la goblenuri! Faine modele! Le faci pentru tine sau ai de gand sa le vinzi?!
![](floare.gif)
Dragutelor...va tzuc...ma intorc la starea mea "de bine"...
O zi faina sa avem!
![](floare.gif)
Perlutzele...
![](icon_smile_big.gif)
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
![](teiubesc.gif)
Ioana, mami de fetita
![](indragostita.gif)
![](pupic.gif)
De prin viata...adunate! "
![](intelept.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Ioana , ce-mi place cum scrii , nu stiu ce sa-ti spun dar eu in ultima perioada am incercat sa-mi impun sa nu ma mai supar, sa fiu optimista si am zis ca ce o fi o fi! Am avut o cadere aseara cu mana Biancai dar pana la urma nu e
asa de negru! ce o face toata lumea o sa facem si noi! vorbeam ieri cu doi colegi si-mi spuneau ca o sa murim de foame daca o tinem tot in ritmul asta, eu nu vreau sa cred ca se va ajunge asa de rau, refuz sa cred! (si sper din tot sufletul sa am dreptate)
Katty , am inteles in mare despre ce e vb, poate data viitoare cautam si noi locul asta unde ati fost voi.
Danny, Leditia, Gabi, Anca, Raluca, Zuzulici ,nu mai spuneti nimic nimic?
![](images/user_woman.png)
ralcat spune:
Gata, am intrat sa spun :).
In primul rand, sa va iau pe rand:
Cata, imi pare rau tare de manuta Biancai.
Dodo, sanatate maxima puilor tai, ce mai faceti ?
Lali, va doresc sa treceti usor peste durerea de dinti.
Katty, mama ce cursuri faci, suna asa pretentios macroeconomie, cand economia cade ...
Doamnelor cu goblenuri ... sunteti super, cum oti reusi ... io daca iau acu'n mana ... m-am umplud de sange ... dar stiti ce repede schimb garnituri si ce bine tin surubelnita ?
Dar acul si chestia aia cu care faci mileuri ca habar n-am cum o cheama ... le declar imposibil de folosit.
Si in al doilea rand, iertare ca iar am disparut dar ... proiectele me omoara de tot. Si cand nu ma omoara, ma tin ocupata de numa.
Ce sa va mai zic io, a venit primavara in sfarsit si pe meleagurile astea, ca ailalta nu fuse primavara, fuse o pacaleala. Mi-am scos florile afara si p-orma a venit vaju de mi le-a zapacit de tot, sper sa-si revina totusi, ca-s flori pe care le iubesc. Mult de tot ca doar nu le-am carat din Romania daca nu le iubeam.
Asa ... ce s-a mai intamplat Poi s-a intamplat ca safta, masina mea de spalat de numai 2 ani jumate nu mai incalzeste apa ... Tinand cont ca la noi in casa se spala zilnic, va dati seama ce lovitura, daca am ajuns sa scriu pe blog despre nerecunostinta saftei. Asa ca ... acu am o relatie simbiotica cu safta mea, ii stabilesc programu, bag detergentu si dupa aia o pandesc si ii bag apa fierbinte cu o craticioara ... si iaca asa are apa calda. Deci, fetelor, sa nu aveti incredere in italience (e ariston), e recomandarea sotului meu, ca fix dupa ce le arati europa, le pui la geam sa nu se plictiseasca (acolo e locul, in bucatarie la geam), le faci program de aerobic zilnic ... te lasa cu okii'n soare. Plus ca cea mai dragutza faza din toate ... ma costa numai 150e sa vina un nene pentru constatare ... doar ca vine, daca mai trebe demontat, alea alea ca sa o diagnosticheze ... mai adaugam la suma. E clar ca mi-am gresit cariera.
Si inca una la fel de "faina", mi-a venit factura de regularizare pentru caldura si apa calda, pentru 2009. Sa va zic suma ? Poi va zic ca azi sunt generoasa si impart vesti: 1800e. Mi-a cazut parul, nu de alta dar eu oricum platesc 250e/luna avans la caldura, deci ... va dati seama ce ieftina e caldura aici. Si in plus 8-9 luni pe an tot dai drumu la caldura cate un pic.
Si toate se combina ca am o "minune" de sef tehnic cu care mereu fac ce fac si intru in divergente si-mi face nervi, zile fripte si ma mai ia si ca ... s-ar putea sa nu mai avem buget ... sa vedem cum facem cu tine ... bla bla ... ca dupa ce m-am dus la sefa mea a venit ala la mine "tu nu stii de gluma ..." bai ma lashi cu glume d-astea ...
Singurele chestii care mi-au indulcit perioada ca fuse acra si nesuferita sunt vizitele celor dragi (au fost socrii pe la noi de Inaltare si a fost o vizita super reusita, ne-am simtit toti tare bine) si ca tot vedem flori. Ne-am scos parleala si anul asta am ajuns de 3 ori la Keukenhof, dar nu am apucat inca sa pun pozele.
Dar am altele de la o expozitie floricola, care se intampla o data la 5 ani, in Gent.
Am fost extrem de impresionati ce minunatie, aici sunt pozele
http://picasaweb.google.com/ralu.popescu/FloralienGent2010#
Si candva, o sa pun si un albun nou de keukenhof ca fuse superb evident si anul asta.
V-am pupat pe toate
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
katty spune:
Catutza, prinsa de descrierea locului de picnic, am omis sa-ti zic ca m-am intristat de Bia, ca i-au pus manuta in ghips, off, Doamne! Cred si eu ca a durut-o tare! Cum e acum? S-a obisnuit cu ghipsul?
Yoanna, ma bucur ca ai facut praji pe jumatate si a fost multumit husbandul tau si Mitzu!!! O sa vezi, cand o vei face pe toata o sa fie si mai buna! Mi-ai facut pofta de ciorbita de gaina de tara, miammm, eu de trei saptamani tot numai ciorbite de stevie am facut, de doua ori, luni am facut ciorba de loboda si as vrea sa fac tot din asta cand se termina! Noua ne place la nebunie, cu smantana multa sau cu lapte batut! Chiar si lui Andrei ii plac! Azi am facut snitele de pui crocante iar ca garnitura am inventat cartofi taiati cubulete mici si fierti in apa putina, si apoi scursa apa, dar nu toata, amestecat cu ulei si 2 oua fierte taiate cubulete! A mancat Andrei ziceai ca n-a vazut in viata lui nici cartofi, nici oua!
Pana la urma serbati maine ziua lui Mitzu sau nu? Sau faceti ceva in weekend?
Raluca, eu ti-am admirat de ieri pozele, ca mi-au aparut pe mail, sunt intr-adevar deosebite, ca de altfel toate pozele cu flori pe care le-ai pus, le-am admirat mai acu ceva vreme si pe cele cu ciresii infloriti, o splendoare! M-a "amuzat" povestea ta cu regularizarea la caldurat, mi se pare enorm cat ai platit, dar banuiesc ca intr-un fel va asteptati cumva! Dam un Saftei, sa-si revina la sentimente mai bune...
, m-a distrat povestea ei! Ma bucur ca ati petrecut frumos Inaltarea, cu familia, si v-ati simtit bine! Nu ne-ai mai scris ce face Mihaita!
Puuuuppp!
catutza spune:
Katty , Bia e ok in mare dar ma termina psihic vrea sa se joace la calculator, nu are stare deloc, vrea sa ne jucam carti, vrea sa coloram, vrea poveste si nu sta decat 5 min, vrea desene si nu se uita decat cateva minute o cred dar exagereaza!
am pus cateva poze de mai sa vedeti si portretul
katty spune:
Catutza, sa stii ca si eu zic ca seamana portretul cu Bia, ai tai zic ca nu seamana fiindca o vad tot timpul cu bretonul prins in agrafe! E super portretul, mie imi place!!!! SI toate pozele pe care le-ai pus!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Buna seara, feline aristocrate!
Am recuperat aparatul si uitati la ce am prestat eu aseara:
pozici cu prajiturica
Katty, aha...abia astept sa prepar prajiturica, sambata! Crema de branza mascarpone face parte de pe lista mea de preferinte...sunt topita dupa cremele ce o contin...si ca veni vorba cred ca nici tiramissu...nu mi-ar strica...Valeu...ce am patit...
Suna interesant garnitura propusa de tine! mai ales ca e pe regimul meu... Dar...apa de la cartofi nu o scurgi de tot?! asa ca la o salata?
Simpatica faza cu Andrei!!!
Pe fii-mea nu stiu, deocamdata, daca o serbam... Cert e ca la gradi' am spus pas...din cauza sanatatii...De altfel, acesta e motivul pentru care nu stim ce planuri sa ne facem pe weekend... Maine mergem cu ea la medicul de familie sa vedem ce si cum... Caci iar e mucioasa...de tuse, nu mai vorbesc...
Oricum, tortuletz are...am dat azi comanda...am fost cu ea si l-a ales: e in forma de gargarita, neaparat ROZ (e topita dupa culoarea asta...) si e din crema de iaurt cu mure...adica, tot roz la mijloc...
Catutza, ma bucur ca Bia se simte mai binisor! cat despre mofturici...te inteleg perfect...cunosc...
Minunate pozicile! fetita frumoasa! A pozat ca un model la gratarul de 1 MAi! Mi-e draga tare!
Si portretul in creion...suuuuper!!! Aduce cu micuta... doar ca, vorba lui Katty, are bretonul si nu e obisnuinta...
Salut si restul felinelor!
Noapte buna, dragutelor!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
Neata
ELENA de mami Dodo
ELENA de mami Yonnamarie
Sa fiti sanatoase, si numele care il putati sa va aduca numai bucuriii si parintilor de asemenea!
sper ca nu am uitat pe nimeni!
cata vai ce rau imi pare de Bia ta.... sper ca o sa-l tina doar o sapt, poate e numai o usoara luxatie, entorsa.... vai cred ca foarte incomod, mai ales ca e si dreapta.. .refacere rapida pup-o sa-i treaca
ral bine-ai revenit pe la noi.. .superbe florile mi-as face o casuta in mijlocul lor, dar la "saint paulia" eu le stiu de violete de parma
cat despre Ariston...stiu de la o tipa sa stau departe... dupa doua luni de spalat curgea apa pe langa usa
a mea sincer nici nu stiu daca incalzeste , nu e ariston, dar eu nu spal cu apa calda
katty 2 cutii marscapone... cate grame inseamna, presupun ca nu voi gasi ce este pe acolo
Ioana deci te gandesti la 20 de ani???? ehhh, noi sunem prieteni cu parinti lor..si ne-au chemat...dar nu mrgem .... eh...complicated
sa aveti o zi faina ! u all!
catutza spune:
La multi ani Elena de Gabi
La multi ani Elena de Ioana
sa cresteti mari, sanatoase si sa aveti o voata plina de bucurii