Leoaicele DC**(50)**
Raspunsuri - Pagina 20
katty spune:
La multi ani, tuturor tuturor celor care poarta numee sfintilor sarbatoriti azi, CONSTANTIN si ELENA!!
La multi ani, Elena de Dodo!!!
La multi ani, Elena-Mitzu de Yoanna!!
Yoana, ti-am admirat praji!!!!
Annie, 2 cutii de mascarpone inseamna 500 gr. mascarpone (2x250 gr).
catutza spune:
o mare mare rugaminte> ce cumpar si eu la o Elena? suntem cunostinte doar nu prietene bune, dar maine mergem pe la ea ca ne-a invitat...are de toate tipe, are in jur de 40 de ani...40 si un pic
ralcat spune:
La multi ani Elenelor. Si daca aveti Constantin-Constante in familii, si lor la multi ani. Si multa sanatate.
Cata, cred ca pentru o femeie care in principiu are de toate si pe care nici nu o stii atat de bine incat sa-i stii gusturile la machiaje, parfumuri sau alte chestii femeiesti, poti lua intotdeauna un ghiveci cu o floare faina, o carte sau o chestie decorativa de casa.
Despre Mihai al meu ... ce sa zic, ca e dulce, dragutz, santajist sentimental de mare arta, mare negociator si inca bazaie cand il duc eu la gradi ????? Am zis tot cu asta, nu?
Pup,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
katty spune:
Catutza, o esarfa, un set de cosmetice, un set de aromaterapie, poate o bratara de argint, un pandantiv, un bibelou, daca crezi ca-i plac (mie nu-mi palc dar unora le place), eu nu fac cadouri bibelouri, caci daca nu-mi plac mie nici nu fac cadou etc. Daca nu ai efectiv nicio idee, poti sa-i iei o cutie mai scumpa de bomboane sau un tort de la cofetarie!
catutza spune:
Raluca, Katty , multam mult
La o bijuterie de argint ma gandeam si eu - o brosa, un pandativ ceva sau o rama foto argintata. Plec in Titan sa vad ce gasesc. Iau o floare la ghiveci si gata
yoannamarie spune:
Ziua buna, feline aristocrate!
La multi ani, ELENA Daniela (DANY)!!!
Cu multa sanatate, cu multe bucurii si impliniri alaturi de micutul Stefan si sot.
La multi ani, Isabella- ELENA!!!
Sa cresti sanatoasa si sa ai parte de bucurii!
De asemenea,
La multi ani, tuturor Elenelor si Constantinilor (soti, surori, frati, bunici, prieteni etc...)
Multumim si noi pentru urari!
Tocmai ce am fost si am luat tortul...Sunt putin trista ca s-a atins cutia de placuta cu numele fii-mii, de pe tort si...s-a sters putin din "Elena"... Deh... In rest...Mitzu e mucioasa rau, abia respira, tuseste foarte tare, si azi noapte a tusit... e mofturoasa... asa ca... nu vom avea parte de musafiri... Si nici noi nu vom merge in deplasare... Pe sora-mea o cheama tot Elena...dar asta e... Acusi mergem la doctor sa vedem ce ne mai spune...
Katty, multumim!
Catutza, multumim! Petrecere frumoasa maine! Cat despre cadou...nu stiu...... poate o rama foto sau o cutiuta de bijuterii...un obiect de decor...ceva de la magazinele de specialitate...
Annie, multumim!
Pai...cum?! Nu te-ai mai dus la ziua "iepurasului"?! ... Si eu care asteptam pozicile... la cat mi-s de baba...mai re-improspatam vedere, memorie etc... Ei...lasa...data viitoare cand vii in Romanica...poate ne intalnim...si petrecem cum se cuvine... O luam de la 20... mey...doar petrecem... se mai baga careva?!
Salut si restul felinelor!
Da' chiar... restul?!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
katty spune:
Dany (Elena), n-am stiut, sau nu tin minte niciodata ca esti si Elena! Mea culpa!!! Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti!!!
Yoanna, nu-i bai cu tortuletul, important e sa fie bun si sa va bucure papilele gustative!!!
catutza spune:
Danny , la multi ani mamico draga
Ioana , cum a fost la doctor? ce a mai spus? sa faci pozici cu voi in zi de sarbatoare
Am luat pana la urma o pereche de cercei de argint si pandativ cu pietre verzi frumoase rau!
danyalo spune:
Fetele dragutele
Sa nu vin eu acum la ceas de seara sa va multumesc pt. urari ??/ Nu ar fi frumos!! Si sa urez la randul meu de asemenea n-ar fi frumos.
Meyy Ioanaa da' tu de unde sti mama citesti in glob???Dar doar azi sunt Elena da???psst... in rest cum ma stiti.
La multi ani cu noroc si sanantate si bucurii pentru Elena ( Gabi) si Elena ( Ioana).Si tuturor Elenelor si Constantinilor de se serbeaza azi.
Eu n-am serbat nicicum n-am nici bani si nici chef n-am avut( ba mint am luat o pizza si atat acasa..iar la scoala niste suc , alune si cateva fursecuri)...pe langa multe cate ni se mai intampla am cam inceput sa ne cam certamvinovati amandoi. Intrebare pt. fetele cu soti ce au trecut de 40 ani sau se apropie e adevarata criza barbatului de 40 ??sau e mit??? soata mea mai are oleaca ( 4 ani) dar parca nu-i mai convine nimic din tot ce fac zic...etc... si sincer ma straduiesc...Nu ma insala asta stiu nu sigur dar nu e genul... insa cred ca ar vrea mai multa libertate?? sau nush... ma declar obosita si fara putere de a judeca. si de multe ori in dorinta d ea face bine ceva sa nu-l suparam pe celalalt cam dam cu ...in fasole..Recunosc ca de la oboseala stress cam sunt tzafnoasa si nu mereu zambitoare si numa lapte si miere...
Colac peste pupaza mama are 2 noduli la san se va opera nu se stie natura lor. Incep sa numar zilele pana la vacanta .Sper sa reusesc sa ajung la pretena mea la mare macat 5-7 zile cu Stefy la soare si apoi drectia tzarica pana in septembrie.
Nu am citit din urma si nu stiu cand o sa citesc. Am citit decat ultima pagina.Offf...cumpar timp aveti de dat la pret redus??
Va multumesc inca o data pt. urari m-ati facut un pic fericita.
catutza spune:
Danny , multa sanatate mamei tale! sa dea Dumnezeu sa fie bine
Cat despre sotul tau eu cred ca este gelos pe cel mic, chiar daca nu in mod constient, pana acum erati doar voi doi si in culcare si in sculare, cand aveati chef sa mergeti undeva mergeati, cand vroiati sa dormiti dormeati, cand avea chef sa faci ceva bun faceai...acum pe primul loc este copilul. Asta este parerea mea, am mai observat la cativa tipi chestia asta, nu sunteti singuri.
sa treaca stresul sa-ti insenineze ziua.