Leoaicele DC**(50)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Catutza, am cursul si toata luna iunie, dupa aia pauza...Oricum pentru cursul de vineri, trebuie sa stii ce se face marti!
Iti dai seama cum o fi cu noi cand plecam acasa, ca pe la P. Victoriei mergem spre casa (adica acolo iesim de la Metrou), sper sa nu iasa cu scantei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , sa stii ca de asta imi e teama si mie sa nu iasa cu scantei, am vazut la tv ca e chemata lumea in strada, imi e teama sincer de ce va fi, dar ma rog sa iasa bine sa nu mai fie varsare de scange ca acum 20 de ani

Mergi la inceput

Ramasesem datoare cu pozele de la padure!!! Enjoy!

Catutza, vad ca s-au linistit treburile, mitingul s-a terminat, lumea s-a imprastiat! Oricum a fost degeaba, ca nu se va rezolva nika, cred!

Mergi la inceput

Katty , nici eu nu cred ca au rezolvat ceva astazi la miting dar macar se simt mai bine oamenii ca au incercat sa faca ceva.
Unde ati fost la padure? Era asa frumos, si lacul aproape si verdeata/ umbra
Si mai vreau reteta de tort ca tare bine arata
si nu stiu daca am scris: sa-ti traiasca sora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Katty , nici eu nu cred ca au rezolvat ceva astazi la miting dar macar se simt mai bine oamenii ca au incercat sa faca ceva.
Unde ati fost la padure? Era asa frumos, si lacul aproape si verdeata/ umbra
Si mai vreau reteta de tort ca tare bine arata
si nu stiu daca am scris: sa-ti traiasca sora

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Bricolam

De data asta am fost la Branesti, avem noi un loc unde am mai fost! Mercic de urarile adresate lui Lili (sora mea)! Tortul a fost Kinder (prajitura), dar stiu ca a facut niste modificari fata de reteta care se gaseste pe culinar. Oricum a fost bun, bun, bun, si eu nu zic la orice prajitura asa! O sa-i zic sa-mi dea reteta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

hello

ce bine ca nu va mai gasesc pe pagina 2

katty, am avut si lacramioarele pe lista ( ca mi-au placut multe) dar era cam micut, si... sm-am oprit la 3 buc, 1) pt ca nu le am la indemana - sa cobor jos la scara sa cumpar, 2) dureaza mut sa termini unul - ca deh, mai avem de-aface si pe langa casa 3) sa apuc sa le termin pe astea ca am sa mai fac

pup u all!

vad la tv ce este, cu siguranta pe guvernanti ii doare in cot de miting, n-or sa schimbe nimic pt ca nu pot, dar macar sa vada si se se simta prost si umuliti si...... ahhhh ..... fereasca de mai rau

apropos, datorita crizei sau ieftinit si excursiile pe aici, hoteluri de la 3-4-500 USD/ nopate se pot gasi si la 100

sper sa se termine totul bine!

CATUTA, reteta de la placinta aia cu mere/mere (asa o vad) arvea si vreo reteta atasata ca arata tare bine

Katty, astept reteta de la sora ta

restul, vaa pup, plec la facut puree!

Mergi la inceput

Pai atunci v-o scriu ptr. amandoua, daca era ptr. Catutza doar i-o trimiteam pe mail!

Tort (adaptare dupa prajitura Kinder)
Pentru un tort dreptunghiular ca in poza, tava mijlocie de aragaz (25x30)

Blat:
8 oua
8 linguri faina pline dar nu cu varf
8 linguri zahar (pot fi chiar 9)
3 linguri varf cacao cat mai neagra
1 plic praf copt
3 linguri lapte
Se freaca galbenusurile cu 5 linguri de zahar, se adauga laptele si se mesteca pana se omogenizeaza. Separat se amesteca faina cu praful de copt, se toarna peste galbenusuri, si apoi se pun si albusurile batute spuma cu restul de zahar.
Se coace. Blatul se taie in doua. Sora l-a insiropat, desi in reteta nu scrie cu un sirop din 150 ml apa, 3 linguri zahar si 3 linguri cacao, fierte 2 minute. Ar fi mers si mai mult sirop, ea asa zice, mie mi s-a parut perfect...

Crema (la prajitura Kinder am inteles ca se face o crema fiarta, sora mea a facut crema asta dupa gustul ei)
2 cutii mascarpone Exquisa
400 gr. frisca din smanatana Milli

Se mixeaza smanatana cu zahar dupa gust 3 minute. Smanatana sa fie cat mai rece. Se poate adauga intaritor de frisca dupa instructiuni, pentru siguranta. Se mixeaza si mascarpone cu 5 linguri de zahar sa se spumeze, apoi se amesteca cu frisca cu lingura, usor.

Glazura:200 gr. de ciocolata amaruie rupta bucatele
150 ml smantana ptr. frisca

Se pun intr-un castron de sticla sau portelan si se da la microunde, intai un minut se scoate se amesteca, si daca nu-i topita, se mai da iar si iar pana se face o crema lichida, care se toarna peste tortul asamblat. Crema asta se intareste repede, asa ca trebuie turnata imediat peste praji. Deasupra ea a pus bomboane din-alea lunguiete si mici de ciocolata, dar se poate orna dupa preferinta fiecareia!

Enjoy!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata cafea

katty, pai atunci o las pe cata sa ia reteta si eu am sa astept direct tortul

maine avem un party la un baiat de 20 ani, sper sa pap acolo tort

pup u all!

Mergi la inceput

eu sunt acasa, Bia mea aseara a alergat in casa iar pe hol a cazut...in cot se pare, asa ca ne-am facut de o excursie pana la Grigore A. aseara si avem o "manusa" pana la umar, adica toata manutza dreapta este in gips a urlat de cred ca ne-a stiut tot spitalul cand o consulta dr, apoi la radiografie la fel apoi cand ii punea gipsul eu o tineam de manutza si a inceput sa o loveasca cu picioarele de asistenta
azi am fost cu ea la servici si m-au trimis acasa, maine sta Mihai cu ea, luni sunt eu libera, marti sta Mihai cu ea iar miercuri o iau la servici cu mine si la 13h mergem la control, da Doamne sa ii scoata gipsul si sa fie bine, dr a spus ca o saptamana il tine dar imi spunea cineva ca se poate mai mult...
de la servici imi spuneau sa iau medical dar nu vreau ca dupa ce ca am un salariu "mare"....asa ca sper sa o tina doar o saptamana in gips

Mergi la inceput

Annie , ce reteta de placinta ca nu stiu petrecere frumoasa maine si sa papi tort

Katty , am salvat reteta cred ca o sa o incerc si eu ca nu pare grea Imi poti spune mai exact unde este locul asta la Branesti? noi mergem la pustnicu deci tot in zona

va las, ma duc la fata mea sa ii dau ceiut cald si sa ne uitam la desene, sper sa si dormim ca sunt zombi deoarece noaptea trecuta am pazit-o ca-mi era ca se intoarce pe mana

Mergi la inceput