Pufuleti (25) HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 7
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
vaaai cat de dulce.... Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
??? io intrebam serios, ca ema nu sta adormita. a ta da?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
are dreptate plateea, sa nu ti-l prind pe "tati", ca nu stiu ce zic/fac. calm? esti martir, mama.... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
in locul lui mi-ar fi frica... sa trimit o gashca de 102 mamici peste el... cu tot cu bebei! deci 205 personaje contra lui! ce m-as amuza!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
ce nu imi place mie sa par victima... ieri insa chiar m-au coplesit toti!
tot ce imi doresc e un bilet doar dus, undeva departe...
ma mai gandesc daca il folosesc eu sau i-l dau lui "tati" HAHAHA
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
cris.dogarel spune:
maimutza ca maimutza, da' pe mine ma ucide sexoasa asta cu ciocanel de judecator si intrebarea sfatoasa"ai intotdeauna dreptate?"....nici eu nu ma uit "in partzi" pe pagina, da' asta sare-n oki
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
??? io intrebam serios, ca ema nu sta adormita. a ta da? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina ce nu imi place mie sa par victima... ieri insa chiar m-au coplesit toti! tot ce imi doresc e un bilet doar dus, undeva departe... ma mai gandesc daca il folosesc eu sau i-l dau lui "tati" HAHAHA Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
eee mai bine il trimiti pe el
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
ANDRELINA, pai in ordinea prioritatilor, ca se gasesc multe bilete doar DUS. sunt si mai ieftine
mi-am tras prima tzeapa de la menajera pe care nici nu am avut-o: trebuia sa inceapa ieri, asa ne-am inteles; nu a venit, nu a sunat. am crezut ca a inteles gresit (ramasese sa vina luni-miercuri-vineri, dar prima data marti, ca luni era Pastele). azi o suna sotul si zice ca nu vine, ca nu o mai lasa barbatu' multa lume dusa, frate. nu putea sa zica?? Stau cu rufele necalcate de 1 sapt ca "o sa aiba cine". sunt o fraiera.
sa mai caut? ca deja sunt suparata pe "specie", ca si pe aia a "muncitorilor" gen zugravi, instalatori....
cristies, xela, voi cum stati? ati gasit?
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel maimutza ca maimutza, da' pe mine ma ucide sexoasa asta cu ciocanel de judecator si intrebarea sfatoasa"ai intotdeauna dreptate?"....nici eu nu ma uit "in partzi" pe pagina, da' asta sare-n oki Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
pe asta n-o vazusem...cred k e noua
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ANDRELINA, pai in ordinea prioritatilor, ca se gasesc multe bilete doar DUS. sunt si mai ieftine mi-am tras prima tzeapa de la menajera pe care nici nu am avut-o: trebuia sa inceapa ieri, asa ne-am inteles; nu a venit, nu a sunat. am crezut ca a inteles gresit (ramasese sa vina luni-miercuri-vineri, dar prima data marti, ca luni era Pastele). azi o suna sotul si zice ca nu vine, ca nu o mai lasa barbatu' multa lume dusa, frate. nu putea sa zica?? Stau cu rufele necalcate de 1 sapt ca "o sa aiba cine". sunt o fraiera. sa mai caut? ca deja sunt suparata pe "specie", ca si pe aia a "muncitorilor" gen zugravi, instalatori.... cristies, xela, voi cum stati? ati gasit? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
offf,ce tampita..imi pare rau k 'e' unii atat de prosti ...eu zic sa mai cauti ,,,eu nu as avea pe cine sa chem ...si nasa mea are o prietena mai amarata care ii afce mereu toate treburile prin ksa si se multumeste cu orikt
o printesa grabita...
cristies spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel cristies, xela, voi cum stati? ati gasit? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Eu nu... Dupa botez am de gand sa sun o batranica prietena cu matusi-mea sa vad daca imi recomanda pe cineva (eu sincer as vrea sa vina ea... dar nu cred ca poate ca e tot timpul in priza). Asta ca sa zic asa e si o contrazicere ca la Cris.mario e de vina tineretea. Tanticea asta de care vorbesc e la 70 de ani, are un copil bolnav care sta intr-un apartament care e intretinut de ea (curat, spalat, gatit, calcat TOT) , copilul are la randul lui un copil pe care il creste ea, are gradina undeva prin Popesti, in grija un batran foarte bolnav (ruda cred) + casa in care locuieste care pot sa spun ca se invarte dupa soare....
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc