Pufuleti (25) HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 6
cris.dogarel spune:
ema vorbeste cu tzatza, sau cu gura plina... ridica si din umeri, asa ca "nu stiu"
e a 3 oara azi
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel ema vorbeste cu tzatza, sau cu gura plina... ridica si din umeri, asa ca "nu stiu" e a 3 oara azi Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
ana_g spune:
maicaa, pai si eu-s tanara si sanatoasa si voinica, si am doar unu, si tot nu reusesc!!!! ei, la mine e lene............poate nu-s totusi asa sanatoasa, ca obosesc destul de repede....hm....tot lene se cheama, pana una alta.
mama lui STEFAN
Andre_lina spune:
"NEATA" si de la noi... ma tin de 3 ore sa scriu...
A dormit tudorica de la 22.00 pana la 9.00 cand am scapat niste ochelaripe jos ca poate mai dormea... a papat, s-a jucat putin si a adormit inca vreo 30 min... deci copil model.
Am de recuperat, ca e mare agitatie zilele astea, e taicasu la noi... ma zapaceste cu o mie de idei si sfaturi ca trebuie sa fac bani si incerc sa iau partea buna... CU CALM
partea nasoala e ca.. eu cica nu fac nimic toata ziua... stau pe net si cu copilul in brate... ce mare lucru... LA PRODUS !!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
cris.dogarel spune:
CRISMARIO, si sta adormita, fara sa misti carutul?
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ana_g maicaa, pai si eu-s tanara si sanatoasa si voinica, si am doar unu, si tot nu reusesc!!!! ei, la mine e lene............poate nu-s totusi asa sanatoasa, ca obosesc destul de repede....hm....tot lene se cheama, pana una alta. mama lui STEFAN |
si eu obosesc si transpir ....ca o purcica
si inaintes sau dupa...depinde fac si abdomene30/40 o zi da una nu
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel CRISMARIO, si sta adormita, fara sa misti carutul? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
vaaai cat de dulce....
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui Andre_lina "NEATA" si de la noi... ma tin de 3 ore sa scriu... A dormit tudorica de la 22.00 pana la 9.00 cand am scapat niste ochelaripe jos ca poate mai dormea... a papat, s-a jucat putin si a adormit inca vreo 30 min... deci copil model. Am de recuperat, ca e mare agitatie zilele astea, e taicasu la noi... ma zapaceste cu o mie de idei si sfaturi ca trebuie sa fac bani si incerc sa iau partea buna... CU CALM partea nasoala e ca.. eu cica nu fac nimic toata ziua... stau pe net si cu copilul in brate... ce mare lucru... LA PRODUS !! Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
are dreptate plateea, sa nu ti-l prind pe "tati", ca nu stiu ce zic/fac. calm? esti martir, mama....
poze
povestea noastra
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ema vorbeste cu tzatza, sau cu gura plina... ridica si din umeri, asa ca "nu stiu" e a 3 oara azi Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
CE FRUMOS!
tudor se gadila la masaj, la gat si raaaaaade si chicoteste asa... ma ucide!
Acum se screme de mai bine de o juma de ora sa il faca pe EL, si e suparare mare...nimic nu merge, e balonat, a partzait toata noapte, si tot nu l-a facut.
Am de recuperat un capitol... asa imi trebuie, nu fac nimic toata ziua!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Andre_lina "NEATA" si de la noi... ma tin de 3 ore sa scriu... A dormit tudorica de la 22.00 pana la 9.00 cand am scapat niste ochelaripe jos ca poate mai dormea... a papat, s-a jucat putin si a adormit inca vreo 30 min... deci copil model. Am de recuperat, ca e mare agitatie zilele astea, e taicasu la noi... ma zapaceste cu o mie de idei si sfaturi ca trebuie sa fac bani si incerc sa iau partea buna... CU CALM partea nasoala e ca.. eu cica nu fac nimic toata ziua... stau pe net si cu copilul in brate... ce mare lucru... LA PRODUS !! Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
a dormit super bine
auzi...da pe tine tot timpul tre' sa te cicale/supere cineva??/...ia trimite-i tu la mine la jilava
o printesa grabita...