Pufuleti (24) HRISTOS A INVIAT!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Ultimele stiri sunt nu tocmai bune.
Am fost azi-dimineata la pediatrul nostru si nu e bine, azi noapte s-a trezit aproape din ora in ora, nu maninca decit cite 20-40 ml la o masa, si vomita tot ce a mancat. Aerosolii am descoperit azi ca nu ii ajute de loc, a auscultat-o inainte si dupa aerosoli, si nu e nici o diferenta. Ne-a dat un supozitor cu cortizon, Rectodelt, si dupa-masa la 16:00 mergem din nou. Daca nu e mai bine dupa supozitor ne vom interna azi. Va tinem la curent.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia


multa sanatate!


cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze


asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Yasmine, multa sanatate! sa fie totul bine repede!

Laa muuulte lunite si multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu am reusit sa ii felicit la timp! scuzele de rigoare, si !

aaa... la noi, o pozitie importanta in linistitul pastaii este...ta, na, na, naaaa... feonul... doarme, papa, se opreste din plans, daca pornesc feonul. si acum, incepea sa planga in somn, am pornit feonul, si ma lasa sa forumesc! trebuie sa cumpar unul profi, in caz ca cedeaza de nervi asta pe care il am...

decenuela... singura, soferita, cu bb urland? ce taaaare esti!

si, fetele... cne intreba.. pompa mea e... MANUALA!!! am prestat si cu electrica in spital, si mi-e parca mai usor cu asta manuala. plus ca mi-e frica ca dau bani pe una electrica, si n-oi mai avea lapte mult timp, si arunc banii pe fereastra cum am facut cu leaganul...

vad ca nu se inscrie numeni, asa ca va rog frumos, sa imi acordati mie coronita de "mama loca"... se poate si permanent, din mment ce am disperat biata dr pediatra, si a ajuns femeia, cu rusinea de rigoare, la sfarsitul consultatiei, sa ne zica... "sunteti PARINTI EXAGERATI!!!" si nu i-am spus chiar tot...de-ar sti ea... ar chema protectia copilului... oare chiar exista iubire si grija prea multa???



Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Reiau ca iar papa gaza.

Ma bucur ca v-a placut colajul. Bubu scuze, am trimis si la tine ca esti in contacte dar cred ca am scris gresit numele... Scuze .

Mamidepuiuti, intocmai si cu operatia de colecist. Si cat incalzeste supa mananca chiftele... si nu stie de la ce-i e rau... Eu nu prea o dau la arie, dar cumnata-mea ii mai spune ca mananca prea multe prostii si dupa aia se vaita. E de acord, dar nu ia nicio masura.

Cris.dogarel, s-ar putea sa fi vrut sa aduc eu, ca asa de tare mi-a laudat niste prajituri aduse de o verisoara... Poate data viitoare (desi sper sa nu mai fie o data viitoare). Sa nu cumva sa crezi ca trebuie sa te justifici la mine cand vine vorba de femeie in casa, tu ai doi copii, stai la casa deci ai o suprafata mult mai mare decat ap meu ceausist, eu m-as descurca cum m-am descurcat si pana acum dar m-a deranjat atitudinea soacra-mii in ceea ce priveste statul MEU acasa, pentru ca ea a avut dintotdeauna femeie in casa si de omorat cu ce-i mai ramanea (adica mancarea si copii) nu s-a omorat niciodata. Plus ca lucrand ca invatatoare statea doar 4 ore la serviciu, asta pe vremea cand lucra.

Acum ca a deschis Iudita si cealalta cutie a Pandorei, toti carora le spuneam ca fi-miu papa doar lm aveau prima reactie in sensul de Si mai misca? Si tu mai traiesti? Toata lumea (buna) da lp seara, sa doarma copilul bine (doar copilul?). Intre mese se da ceai la copil si de la doua luni TREBUIA sa-i bagi sucuri de fructe, acum de la trei trebuia sa incepi cu piureuri. Si cum adica nu doarme ziua. De ce nu-l culci? Trebuie intr-un fel (no matter how) sa-l adormi, daca nu reusesti cu leganat, infasat, pe picioare etc trebuie sa-i dai ceva (Romergan poate, sau asta homeopat ca am uitat cum se numeste). Si cum sa scoti copilul din casa fara sa fie bagat macar intr-un sac de dormit? Si fara caciulita? Cine a mai pomenit, ca va rade lumea (ce o fi de ras sincer nu inteleg). Ma uitam si nu-mi venea sa cred cat sunt de norocoasa ca trebuie sa platesc 30 de ani la casa.

La multe lunitze sarbatoritilor Alexandru, Alexander, nora Maria (cu un cadou special de la un vagabond imbracat cu forta de bunica-mea)Radu, Simon, Maria Dalia si Lucas! Sa cresteti mari si frumosi!

Decenuela, stiu cum e cu bebe urlator in spate... Si cred ca au un simt cand se opreste masina la semafor sa inceapa sa tipe. In cazul mersului bara la bara cred ca e si mai frustrant! Felicitari ca ai facut fata cu brio! Ce bunatati ai mancat pe unde ai fost?

Si apropo de bunatati, cine ma salveaza si pe mine cu vreo reteta de prajituri d-astea sa servesti lumea cand vine in vizita ca s-o dau gata pe maica-mea? Ca soacra-mea a rezolvat cazul, ii face verisoara de care vorbeam mai devreme.

Am editat ca am trimis un mesaj vraiste.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cris.d, io dupa ce il pun in marsupiu, topai pe loc, pe varfuri. ridic calcaiele, si topai ca si cum as vrea sa lucrez gambele. functie de fiecare data. sau... indoi genunghii, apoi ma ridic, fac alternativ ridicari de picioare, si... e beton. cu sau fara marsupiu, e singura metoda care functioneaza, in mom in care nimeni din casa nu mai reuseste sa il opreasca. tinand cont ca eu AMP... gimnastica asta vine numa' bine...

a venit colajul. vizionez, si revin cu lacrimi in ochi, daca nu se plictiseste pastaia de ascultat feonul!



Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

cris d
uite aici pozitie somn la noi:

balena de 78 de kile cu piticu'n brate.............

http://good-times.webshots.com/photo/2414871040105915686vTjtvz

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze





Asta e si pozitia noastra preferata de adormit in brate. Din fericire nu trebuie sa o folosesc prea des ca adoarme singura in patut.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

CRISTIES, merge negresa aia de post;amesteci toate(3cani faina. 2apa, 1unt/ulei,1 zahar, 1 nuci, 1/2stafide/gem , 1 praf copt) ciulama, dai la cuptor 4o' si..gata.

editez, ca am vazut ca vrei sa dai gata...asta e prea simpla...eu as cumpara, in acest caz.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ana si printesa mea seamana leit cu taicasu ,eu nu ii dau LP si a luat luna asta doar 630 gr..bn a luat in inaltime 5 cm...dar eu zic sa nu-i dai
xela nici micuta mea nu sta mai mult de 20 min in leagan
ruxita..ce frumos...
ratusca le poti lua o icoana sau ceva ce stii k le-ar trebui in ksa
catalutza...ziua tot la 2-3 ore papa...daca e afara in curte doarme muult mai mult,si noptea de la 8/9 la 3/4 si apoi pana la 7/8
CADOU NASI: eu am primit un set de pat din: pilota,perne,lenjerie,covertura superb care costa cam 350 ron si o mini fantana arteziana,iar ptr Mario au luat muulte jucarii
eu am dat nasilor lui Mario un set de bucatarie ptr 12 persoane cu pahare,farfurii,cesti,castroane,boluri,etc 390 ron
lorex multumim ca ne tii la curent despre starea Mirunei
Yasmine,multa sanatete micutei,imi pare nespus de rau
decenuela,bn ai revenit,imi pare rau de aglomerati si k a rabdat puiul putin
myky,felicitari ptr botez,imi pare rau k nu mai ia sanul,sper sa fie ok
xela..off ce vis
am primit si eu colajul , multumim mult cristies e superb,m-a emotionat mult,esti o scumpa ca te-ai ocupat

gata cap trecut

eu m-am ingrasat 2 kg,deci am 58...sunt verry happy

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

Cristies - prima mea reactie nu a fost ; la primul am reusit si eu si nu a avut nimeni in jurul meu asemenea reactii cum nu au nici acum cand dau completare. Nu am dat sfaturi si nu m-am minunat de nimeni pentru ca nu am de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

PLATEEA, si noi tzopaim ritmic in marsupiu. il pui jos dupa ce adoarme?

BEA, tocmai a functionat pozitia; i-am tinut si suzeta in gura, ca era cu fata spre pieptul meu. acu' mi-e frica s-o pun n landou, ne leganam pe scaunul de alaptat...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

la multe lunite puiolr de 5/6 sa cresteti mari si sanatosi

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput