Pufuleti (24) HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 13
onitza spune:
Hristos a inviat!!!!
Ce mai faceti fetelor? Cum ati petrecut in superba zi de Paste?
Iata-ma ca intru cu vechile mele probleme, respectiv ciuperca la sani si in gurita lui bebe. Stiu ca e cineva dintre noi care a folosit violet de gentiana, as vrea sa intreb daca a dat cu solutia direct in gurita lui bebe sau a combinat cu alta solutie gen glicenrina boraxata.....simt ca nu mai rezisat, nu trece cu nimik, ma tot ung, cu creme si nimik. Asadar a avut cineva dintre voi ciuperca si cum a tratat????
Daniel ia f bine in greutate in ciuda crizelor de plans de la san, sambata face 2 luni si are 5,400 kg. A luat un kg in fiecare luna....dar nu stiu cum rezist eu cu sanii astia ai mei. 
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 good news:nu se branzeste!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Bea de Ivan, iubirea noastra!![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Poze ![]() |

abia asteptam sa intri cu rezultatul _
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel vad ca multi pufi iau suzeta pt nani; am incercat nuk, avent si una no name, cu alta forma. reactia e aceeasi la toate;okii mari, strambat ca la lamaie, inecat. cel mai mult a fost s-o linga 1'....dar linge si pumnishorii de 3 zile... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
incercati suzetele ortodontice din cauciuc natural, cica-s cele mai sanatoase. eu am una de la chicco
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
evyme spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mama,saraca:drob de miel,sunca fiarta,oua vopsite cu coji de ceapa,supa de cocos,2 feluri de friptura,cartofi natur,sarmalute,cozonac cu nuca si rahat,cu mac si stafide si rahat,cornulete,biscuiti de casa,prajitura cu crema de nuci plus a copt blaturi sa le aduc acasa sa le umplu cu ce vreau eu... de soacra,mai bine tac...atat doar:e la distanta si acolo sa ramana... ...asta apropo de personalitati...operata de colecist si mananca toate tampeniile,ca ii este pofta...iar apoi se vaita... dar i-am facut-o iarna trecuta ,dar sotul a fost mai mult decat impresionat,soacra mai putin... ... si i-a spus fiisu ca ea este vinovata ca se simte rau,ca nora-sa a pierdut atata timp sa-i gateasca de regim,iar ea nu asculta!cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Foarte bine i-ai facut, macar sa vada si altii ca la isi face singura rau mancand ce nu trebuie (sau nemancand ce trebuie)

fericita de Sebastian Mihaipoze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui plateea cris.m... io cat am tot citit, tu tot treaba ai facut! daca eu sunt zapacita, si toate avem cate "un pitic",.... tu sigur te incadrezi pentru gospodina odiseii (ei) (cum se scrie corect???)!!! iti trimit un tir de si-ti doresc sanatate sa poti in continuare!fetele cu 2 copii! sa stiti ca stau de muuulte ori si ma gandes la voi, si va trimit virtual cate o ploaie de ! muulta putere si sanatate si rabdare si nesomn va mai trebuie! BRAVO!!!Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios , si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! ![]() www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
esti o scumpa,stiu ca ti-am mai spus....iti multumesc ptr toate aprecierile

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui cristies Reiau ca iar papa gaza. Acum ca a deschis Iudita si cealalta cutie a Pandorei, toti carora le spuneam ca fi-miu papa doar lm aveau prima reactie in sensul de Si mai misca? Si tu mai traiesti? Toata lumea (buna) da lp seara, sa doarma copilul bine (doar copilul?). Intre mese se da ceai la copil si de la doua luni TREBUIA sa-i bagi sucuri de fructe, acum de la trei trebuia sa incepi cu piureuri. Si cum adica nu doarme ziua. De ce nu-l culci? Trebuie intr-un fel (no matter how) sa-l adormi, daca nu reusesti cu leganat, infasat, pe picioare etc trebuie sa-i dai ceva (Romergan poate, sau asta homeopat ca am uitat cum se numeste). Si cum sa scoti copilul din casa fara sa fie bagat macar intr-un sac de dormit? Si fara caciulita? Cine a mai pomenit, ca va rade lumea (ce o fi de ras sincer nu inteleg). Ma uitam si nu-mi venea sa cred cat sunt de norocoasa ca trebuie sa platesc 30 de ani la casa. |
eu sunt o norocoasa (?) nimeni care sa-mi spuna cum sa-mi cresc mai bine copilul! o singura bunicutza la niste sute bune de kilometri distanta - eu le inteleg, incearca sa-si impartaseasca din propria lor experienta care in cazul lor a functionat, nu trebuie sa le judecam prea aspru ... saraca mama a venit la mine cu bune intentii, sa-mi arate sarmana cum se spala vasele, cum se spala rufele, cum se spala un wc si am certat-o urat de tot "asta vrei pentru mine? sa-mi petrec o jumatate din viata spaland cratite (astfel incat sa s straluceasca), calcand cearsafuri?" (ca atunci cand pui capul pe perna sa simti un confort deosebit si vreo 15 min i-am explicat ca pentru mine cand pun capul pe o perna e important sa fie calda, placut mirositoare si moale si atat, calcatul e o pierdere de timp, oricum cutele se intind si, etc.? si sa-mi hranesc copilul la ora ca asa proceda ea si sa pun apa mai fierbinte in cada (am tzipat la ea ca vrea sa-mi opareasca copilul) - am facut-o sa planga... si-mi pare rau, au si ele o experienta valoroasa in spate, a niste nopti nedormite, a unor lectii invatate, si vor doar sa le impartaseasca cu noi, fiicele lor, nimic mai mult, cred... (discutabil in cazul soacrelor).
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
evyme spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
front wrap cross, doar p-asta am invatat-o. dar se pare ca nu ma pricep, daca zici ca imi ia mult....nu m-am uitat la ceas, dar cand plange pe pat in fata mea mi se pare ca nu ma misc destul de repede. cred ca 1-2 ' de fapt, dar dupa ce o pun plange si se zbate inca vreo 10', timp in care merg "saltat" cu ea prin casa (dans tribal, ce mai) Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Front wrap cross folosesc si eu, mi se pare cea mai usoara si mai repede de facut. Am zis ca voi incerca si alte legaturi mai incolo, cand va fi bebe mai mare si poate mai linistit. Tot 1-2 min imi ia si mie sa-l bag in el, si la fel, vreo 5-10 min merg saltat prin dormitor si leganandu-ma in acelasi timp
Nu stiam ca-mi pot pune corpul sa faca atatea miscari diferite in acelasi timp 
fericita de Sebastian Mihaipoze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui ana_g cris_mario, cum te descurci?! daca ai vreun secret, impartaseste-l si cu mine, ca eu-s vesnic obosita. mama lui STEFAN |

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
xela_07 spune:
cristies - cum/cu ce program ai facut filmuletul?
decenuela - esti super tare cu atata condus
. am ras cu lacrimi la faza cu pisica
onitza - multa putere in continuare!
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
...asta apropo de personalitati...operata de colecist si mananca toate tampeniile,ca ii este pofta...iar apoi se vaita... dar i-am facut-o iarna trecuta
,dar sotul a fost mai mult decat impresionat,soacra mai putin...
... si i-a spus fiisu ca ea este vinovata ca se simte rau,ca nora-sa a pierdut atata timp sa-i gateasca de regim,iar ea nu asculta!
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
in sensul de Si mai misca? Si tu mai traiesti? Toata lumea (buna) da lp seara, sa doarma copilul bine (doar copilul?). Intre mese se da ceai la copil si de la doua luni TREBUIA sa-i bagi sucuri de fructe, acum de la trei trebuia sa incepi cu piureuri. Si cum adica nu doarme ziua. De ce nu-l culci? Trebuie intr-un fel (no matter how) sa-l adormi, daca nu reusesti cu leganat, infasat, pe picioare etc trebuie sa-i dai ceva (Romergan poate, sau asta homeopat ca am uitat cum se numeste). Si cum sa scoti copilul din casa fara sa fie bagat macar intr-un sac de dormit? Si fara caciulita? Cine a mai pomenit, ca va rade lumea (ce o fi de ras sincer nu inteleg). Ma uitam si nu-mi venea sa cred cat sunt de norocoasa ca trebuie sa platesc 30 de ani la casa.